SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (26.06.2026) [Zapowiedź]
Re: SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (26.06.2026) [Zapowiedź]
No tym że to on pchnal Realiste w monopol to nadużycie - popchnął się sam z bólu dupy po " w aucie"
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Ale jednak pozbycie się Jędkera i zastąpienie go Marysią, to był strzał w 10, bo dzięki temu mógł trafić do świata ludzi w wieku 20-35, studentek i korposzczurów, a także wejść na salony typu netflix, wyborcza.
Z Jędkerem jedynie gdzie by trafiał to gimnazja, zakłady poprawcze i zawodówki.
Z Jędkerem jedynie gdzie by trafiał to gimnazja, zakłady poprawcze i zawodówki.
To nie przykazania, to scat
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Prawdopodobnie nie sprzedali nawet 1000 sztuk CD, a projekt robią w 4 osoby bodajże? Są już na takim etapie głębokiego mainstreamu, że mają wyjebane i mogą sobie pozwolić na projekty nie przynoszące zysków i robione dla zabawy. I to jest piękne.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
mi sie moda na to gowno (wixapol, renesans kultury gabber etc) to kojarzy mocno z jakimś 2014. myślałem, że ten mem jest już na wymarciu.
Wixapol ma teraz największą frekwencję w historii, a są jeszcze Ibizy Gwiździny gdzie "rura musi jebać" wołane jest nieironicznie
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
czy fajnopolacy chodzą na wixapol?
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
- bilderberg
Jakieś to takie nijakie.
Ciekawe kiedy w pl beda nawijać pod hardstyle jak rocket rese.
Ciekawe kiedy w pl beda nawijać pod hardstyle jak rocket rese.
teraz grają nawet parę imprez w miesiącu i jak widzę po storkach to zainteresowanie jest, zapraszają gości np. Bosski, Paff, Mr. Polska, nawet próbują z nowymi formatami jak "RAVE JAK W 93", niestety sama nazwa nie wystarczy żeby mieć rave jak w 93 hehe
obczaj na fb profil Dawid Sej, rezydenta klubu Ibiza Gwiździny xD polska wixa ma się dobrze
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
peak popularności przeżywają teraz wszystkie mocniejsze odłamy muzyki elektronicznej zebrane pod idiotyczną nazwą "rave". dużą zasługę ma w tym tiktok. czy to dobrze dla sceny? imo nie, a w klubie nie da się teraz normalnie potańczyć. w każdym razie nie było chyba czasu, kiedy te gatunki były popularniejsze.
z tych gwizdzin i tego typu miejsc najbardziej rozpierdala mnie motyw koszulek i wogle merchu typu "uniejowskie linie lotnicze"
2019-2021 jakoś. ale zwąchanie się hewry z wixapolem to chyba nie jest wyznacznik do końca. z tego, co mi znajomi mowią, w klubach tłumy, eventów jest więcej niż np. 5 lat temu, ciągle jest parcie na "ravie" i "hard techno". na tiktoku, czy innych reelsach też klika się to w dużych liczbach.
to niezła wspólnota (openerowska), niezły ruch (orangowski), prawdziwy underground jak to się kiedyś robiło
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
ale im opis na Opku zrobili, żeby było bardziej tajemniczo (chuj że na playliście wszystkie ksywki wbite)
Są ze Wschodniej Europy, z Polski, i tworzą mieszankę rapu i rave’u, uzupełnioną żywymi instrumentami. Czerpią z elementów acid house’u, eurodance’u, trapu, techno i disco. To rezultat znudzenia poprawnymi, krótkimi utworami oraz niechęci do beznadziejnie przewidywalnej muzyki, która nie ma być fajna, lecz jedynie skuteczna. Robią to, bo mogą. Robią to, bo sprawia im to frajdę. Robią to, bo mają to gdzieś. Nazywają się SKOK i musicie ich zobaczyć 1 lipca na Alter Stage.