Najlepsze polskie pismo o grach - CD-Action

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Najlepsze polskie pismo o grach - CD-Action

Post autor: baqlashan »

neo plus był spoko
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

PSX Extreme też jest spoko. Taki bardziej luźny styl, trochę jak swego czasu Play lub Click.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

Imo z perspektywy czasu jesli chodzi o teksty - niskich lotow czasopismo, od recenzji-opowiadan w stylu tomek drabik znany jako quaz po pelen przyglupich rozwazan szmuglera kacik action-redaction. No ale czytalo sie za lebka, kiedy internet jeszcze nie byl tak powszechny + tak naprawde tam krolowala plyta zawierajaca demowki, bonusy, ziny, programy itp.. Mam wrazenie, ze wyzszy poziom prezentowal chociazby Click (wielkie 5 dla rapera Tymon), ale to musialbym skonfrontowac pamiec z jakimis pdf-ami tj. skanami
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Tymon rownolegle pracowal w CD-Action i pelnil funkcje redaktora naczelnego w Click!. Ale mnie sie wydaje, ze Click! za Randalla i Froggera byl mocniejszy. Tymon byl ostatnim redaktorem naczelnym i mam wrazenie, ze akurat wtedy ten magazyn niczym sie nie wyroznial na rynku.

imo szkoda, ze GOL przespal moment popularnosci magazynow growych. Wiem, ze z ich redakcji wychodzila Wielka Encyklopedia Gier na fizyku i byla przekozak, sam potrafilem codziennie zagladac do niej na PC i przegladac zdjecia ze starych gier lub opisy tych najnowszych. Ale nigdy GOL nie zdecydowal sie na wlasna gazetke, a w latach 2005-2009 spokojnie mogliby osiagnac podobne wyniki co CD-Action w peaku (powyzej 200 tysiecy).
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
gagugi

Post autor: gagugi »

Miałem kolegę w liceum. Co miesiąc dyskutowaliśmy o nowym wydaniu. Potem utrzymywaliśmy jeszcze kontakt. Ale po drodze gdzieś się urwał. Ludzie pisali o jego śmierci na facebooku, ale na pogrzebie z klasy byłem tylko ja.
ODPOWIEDZ