[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
Będzie nowa okaryna i część, ja to bym chciał Switch lite 2, z tą cegla co teraz jest to hh gaming nie istnieje.
Dla mnie idea switcha 2 jako handhelda się przejadła. Cały czas siedzi u mnie w docku i trochę żałuję, że jest to hh, a nie normalna konsola. Granie dłużej niż 30 minut w łóżku jest mega niewygodne ze względu na rozmiary konsolki i w sumie po co jak mam duży monitor. Jasne, że fajnie sobie pograć raz na pół roku w pociągu, ale w sumie przeżyłbym bez tej przenośności i wolałbym mieć większą wydajność
w pociągu kładziesz na stoliku i odczepiasz joycony xD
Dodano po 34 sekundach:
ale też bym tak wolał
Dodano po 34 sekundach:
ale też bym tak wolał
Tak, w pociągu fajnie i wygodnie tak zrobić. Ale po co mam to robić w domu zamiast do tv podłączyć
ja nawet w domu często wole grać na handheldach niż na tv, mam takie fazy ogólnie, ale 70:30 handheld
ale jako handheld ten switch2 to tez meh tak szczerze, zrobiliby pro joycony oficjalne z lepszym gripem, nie wiem czemu w ogole w to nie wchodza i trzeba bazowac na innych firmach
ale jako handheld ten switch2 to tez meh tak szczerze, zrobiliby pro joycony oficjalne z lepszym gripem, nie wiem czemu w ogole w to nie wchodza i trzeba bazowac na innych firmach
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No tak słabo jak na razie, może się rozkręci.
slabo nadal
- Rozpierdalator
póki co to 
Nowe Xeno szkoda że 27 dopiero, a tak to bieda.
jak na razie kupa, nie wiem czy remake oot to ratuje
Dodano po 9 minutach 59 sekundach:
nawet nie pokazali nic z tego rimejka, najsik
Dodano po 9 minutach 59 sekundach:
nawet nie pokazali nic z tego rimejka, najsik
ale link wyglada slabo xDD
No to mamy oficjalnie najgorszy show w tym roku, chuja pokazali, co to w ogóle za trailer OOTXD
Ktoś tu czekał na nowego Smasha, nowe Mario albo coś ciekawego?
Najgorszy pokaz ze wszystkich tych czerwcowych.
Najgorszy pokaz ze wszystkich tych czerwcowych.
jesli chodzi o mario, to natethehate juz leakowal ze niewarto nastawiac sie na nowe 3d mario na tym pokazie
a co do samej jakosci directa, no to straszna lipa, chyba tylko pokazanie tytulu oot jedynym plusem xD
a co do samej jakosci directa, no to straszna lipa, chyba tylko pokazanie tytulu oot jedynym plusem xD
- Rozpierdalator
Syf straszny
Nintendo to się strasznie leniwe zrobiło, miliony zarobione na S1, a chujki mają problem z robieniem gier. Gdyby nie multi platformy to nie byłoby w co grać xD.
Ta tysiąc gier z innych platform, a na Switchu będą działać w 15 fpsach. Nie wiem jaki jest sens tego.
Typowe NINTENDOGS.
Dodano po 29 minutach 25 sekundach:

xD
Typowe NINTENDOGS.
Dodano po 29 minutach 25 sekundach:

xD
Dla mnie zapowiedz gry Ocarina Of Time to najważniejsza zapowiedz w czerwcu.
Pewnie nic więcej nie pokazali by nie przyćmić premiery Star Foxa z którego Nintendo chce zrobić popularną markę.
Zaskakuje realistyczna prezentacja Ocariny i liczę, że tak będzie się też prezentował gameplay.
Pewnie zdecydowali się na taką stylistykę, by podpromować film, który ma zadebiutować 2027 roku - to ma sens.
Ciekawe jak to będzie chodzić na switchu 2 i czy ekipa Nintendo znowu dokona cudu.
Porty zapowiadają się solidnie, ale jak kupiłem Switcha po to by grać w gry Nintendo, bo w inne po prostu mi się nie chce grać.
Pewnie nic więcej nie pokazali by nie przyćmić premiery Star Foxa z którego Nintendo chce zrobić popularną markę.
Zaskakuje realistyczna prezentacja Ocariny i liczę, że tak będzie się też prezentował gameplay.
Pewnie zdecydowali się na taką stylistykę, by podpromować film, który ma zadebiutować 2027 roku - to ma sens.
Ciekawe jak to będzie chodzić na switchu 2 i czy ekipa Nintendo znowu dokona cudu.
Porty zapowiadają się solidnie, ale jak kupiłem Switcha po to by grać w gry Nintendo, bo w inne po prostu mi się nie chce grać.