HEWRA
Re: HEWRA
dziękuję 
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- yungXpaproch
- scam_sakawa
zajebiste
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Już wiesz kto dzisiaj bakal bakal bakal bakal
- yungXpaproch
bardzo fajne, ale z Hewrą to ma tyle wspólnego (oprócz brzmienia) że Sami to jest dziecko Hewry i czasami pojawiał się na featach, można by osobny temat założyć
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Gowno to ma wspólnego z hewra, to jedt Wiksa dla wieśniaków a nie amnezja haze w głowie mam dziurę jak jfk jak nawijano hiphop prawdziwy w tym składzie
W zalewie popowych popierdółek które emitują radia takie kalki owszem są kopią Hewry i nie jest to to samo co jak dont stap ₪ ogarnie wszystkich aktualnie naćpanych w studio żeby nawinęli coś do majka pod bit, ale jest to wciąż dużo lepsze od wspomnianych popierdółek na które można się obecnie napatoczyć słuchając Top Polski Rap playlista Spotify.
Poza tym to nie jest takie ksero ksero, jak jest to osoba regulanie współpracująca z głównym składem, która imo czai klimat
Poza tym to nie jest takie ksero ksero, jak jest to osoba regulanie współpracująca z głównym składem, która imo czai klimat
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Ogromny szacunek dla Szekla, który mógłby klepać co drugiemu mainstreamowemu raperowi potajemnie zajawionemu brzmieniem Hewry bity i czerpać z tego dużą siopę, ale tego nie robi i ma wyjebane jak Firma
mam nadzieję że żyje sobie dobrze i może sam decydować z kim współpracować a z kim nie, tak trzeba żyć
Marzy mi się płyta Don Poldon prod. ₪, bo oni chyba się nie pokłócili ze sobą(?)
mam nadzieję że żyje sobie dobrze i może sam decydować z kim współpracować a z kim nie, tak trzeba żyć
Marzy mi się płyta Don Poldon prod. ₪, bo oni chyba się nie pokłócili ze sobą(?)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
e tam, mój główny zarzut tkwi w tym, że ten offshoot hewry odnosi się brzmieniowo do jej późniejszego arca, w mojej ocenie na maksa nieciekawego artystycznie tropu, czyli tego rejwiku na wiksapol. prawdziwa hewra to są numery takie jak jfk, czaplin, cosa, dadami, krysztaowy dron itp - jednym słowem wykręcona muzyka rap, gdzie to rap gra główną rolę, a bity tylko potęgują czapę - później już całkowicie zaburzono proporcje tego i wyszła pokraczna wioska.
za korzyścią ledwie ponadprzeciętnego ma przemawiać to co jest przeciętne? a jebać te top polski rap playlista spotify, nie mam zamiaru odpalać tego gówna, załączam lso polska brutto
Up że ta późna Hewra to już nie to samo
Proporcjonalnie do tego jak więcej wkładu miały te no nameowe studenciaki i rozszerzali listę osób w składzie poziom spadał, a decyzja żeby zrobić z zespołu obwoźnego headlinera Wixapolu to już był przelewający czare goryczy.
- yungXpaproch
no jakby nie patrzeć to prawda. wyjątkiem dla mnie byli dron i poldon. dron jęczał jak nikt inny, a poldon nie jęczał ale kładł dobre linijki