BIAK x QZYN - Jasny Obraz Ciemnych Czasów 2 (26.05.2026)
Re: BIAK x QZYN - Jasny Obraz Ciemnych Czasów 2 (26.05.2026)
Mielzky dał dobra zwrotkę ale mam wrażenie że on już nie tylko gada to samo ale też składa tak samo .Wymuszone czasami są te rymy i bardzo często wiem jakim słowem skończy wers.
Ale w sumie znając mielona to trzeba się cieszyć że wgl się dograł, a zwrotka nadal na poziomie.
Ale w sumie znając mielona to trzeba się cieszyć że wgl się dograł, a zwrotka nadal na poziomie.
- ConeyIsland
Będę tam
Dodano po 1 godzinie 42 minutach 56 sekundach:
Możesz iść... O ja jebie, co to jest za numer. Propsy Biak
Dodano po 1 godzinie 42 minutach 56 sekundach:
Możesz iść... O ja jebie, co to jest za numer. Propsy Biak
Album niezły, ale smęty takie, że nie dałbym rady tego słuchać na co dzień.
- CeHaTeHaCe
raperom brakuje smaku i nie dam tipów im~
Parę pytań to jest dla mnie chyba numer roku jak dotąd 
Obiektywnie bardzo dobry album, ale klimatycznie nie wstrzelil sie w moj obecny nastroj. Mysle ze premiera w trakcie dolujacej jesieni bylaby lepszym pomyslem 
Możesz iść to jest taka emocjonalna bomba, że ja pierdolę. Nie było chyba czegoś o podobnym ładunku od czasu jak Laik wypluwał z siebie walczę za cały pułk, żeby nie mieć twoich źrenic / mam nadzieję, że się męczysz. A przecież archetyp ojca-alkoholika/nieobecnego ojca się przewija przez polski rap regularnie, pewnie topka tematów poza klasykami typu rap o rapie, hajs i dupy
- ConeyIsland
No mnie też rozjebał ten numer. Sam miałem skomplikowaną relacje z ojcem ale daleko do akcji z tego numeru oczywiście. Niemniej najpierw mnie Niedopałki wbiły nota bene bo sam znałem problem związany z chorobą babci przed jej śmiercią, ale później właśnie Musisz iść mnie rozłożyło
Na koncercie premierowym wśród gości m.in. Zkibwoy 
no i zajebiście + Pelson, Włodi, Wena, Hades, Kosma Król i Dizkret. Elegancki skład
- ConeyIsland
Czekanko, będzie pięknie 
- marmolad_k2
- ConeyIsland
Koledzy no powiem że pięknie było, dobrze było.
Koncert się nie zaczął a ja już byłem ukontentowany że tak powiem. Zbite piątki z Qzynem, pogadane dłużej z Biakiem, pogadane z Hulakiem (trzymam kciuki) i co najważniejsze... Pozbijane piątki i wspólne foteczki z Hadesem, Dizkretem i Zkibwoyem
Hades był z córką z którą zagrał wspólny numer (o smogu xD na bicie kurwa petardzie takiej że łoo), Pan Kret wiadomy numer zrobił z gospodarzami (przesympatyczna z niego gaduła) a Jobix był z żonką (najlepszy z niego człowiek na świecie, widać że było mu w chuj miło że jako chyba jeden jedyny do niego podbiłem po focię i dać dobre słowo). Co do koncertu to kurcze mało ludzi... Myślałem że jednak będzie trochę więcej już ich niż przed rokiem w Łodzi jak byłem w Willi. Koncert zaczął się od dwóch numerów Pelego z Kontry. Chłop tekstowo daje radę jak na dinozaura ale dukania się bynajmniej nie wyzbył xD Niemniej props za przypadkowy rym "siema ziom, muzyka miasta com"
Na publice był też Wilku. Ziołem jebało niebywale pod sceną haha no a skoro o tymże mowa to był też Włodek. Jest w formie, nie ma co. Dobrze wyglądał, dobrze rapował, dobra energia była. Wena, co by nie mówić o nim, to widać że najlepsze z niego zwierzę sceniczne. Świetnie się czuł na scenie. Kosma Król fajnie się pokazał, dzieciak z niego więc sam przyznał że aż dziwnie mu na backstagu było heheheh. Biak coraz lepszy jest na żywo, świetnie dawał. Generalnie piękny wieczór, kupiłem se winyla, kasetę z tagami Biaka i Qzyna oraz zafoliowaną Kontrę. Wracam do domu. Cześć.
Koncert się nie zaczął a ja już byłem ukontentowany że tak powiem. Zbite piątki z Qzynem, pogadane dłużej z Biakiem, pogadane z Hulakiem (trzymam kciuki) i co najważniejsze... Pozbijane piątki i wspólne foteczki z Hadesem, Dizkretem i Zkibwoyem