Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
bycie przypalowcem to jeden level
ale screenshotowanie i udostepnianie dla atencji wlasnych mega krindzowych ripost z prywatnych wiadomosci z poczuciem "ale dojebalem, ale to bylo dobre" to jeszcze wyzsza polka spierdolenia
ale screenshotowanie i udostepnianie dla atencji wlasnych mega krindzowych ripost z prywatnych wiadomosci z poczuciem "ale dojebalem, ale to bylo dobre" to jeszcze wyzsza polka spierdolenia
kurwa ostra rywalizacja Mesa i VNMa o uwagę forumka, idę po popcorn
wilku wdz powinien tym się zająć
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- igorzastyy
Ale on ma swoją bańkę i własny świat. Śmieje się z niego pół Polski i Portugalczyk Jeronimo Martins, a ten wrzuca takie coś na storkę 
- scam_sakawa
takie życie mają bananowe dzieci bogatych rodziców
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
nescafeklasyg
Gdyby Mes tylko mógł to tak by wbił szpile na Tinderze, że ojesuus, każdy post na ślizgawce by się za zaczynał od cytatów z mesa
oraz oko na skurwieli (on z kolegami, ty z koleżankami)
świadomość swojej ignorancji
A tak w ogóle to ktoś kiedyś udowodnił, że on te mieszkania dostał, a nie sam na nie zarobił?
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Ktoś tu kiedyś pisał, że na pierwszą kawalerkę (którą swoją drogą flexuje się w dissie na Mezo xD) zrzuciła się cała rodzina
A kto wątpi, przecież zarobione kilo kwitu
i zero kredytu, ja wierzę
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Gościa, który nie miał żadnych udziałów ani umów z wytwórnią, którą założył (xD) nie podejrzewałbym o dorobienie się 5 mieszkań bez kredytu. Mes w swoim primie nie biedował, ale nie sądzę żeby kosił taką pengę żeby mógł kupić tyle mieszkań przez lata. Zwłaszcza, że finansowym ascetą nie jest i raczej nie miał ścisłego planu odkładania wdrożonego.
- igorzastyy
Może postawił 100 k na to, że Boruc w pożegnalnym meczu na Narodowym pokaże L schodząc z boiska i już skosił siano jak Floyd. Mieszkanko wpadło. Niczego w życiu tak nie żałuję, że nie postawiłem. Zajebisty kurs był
To jest w utworze "Wyględów".
Zwłaszcza, że finansowym ascetą nie jest i raczej nie miał ścisłego planu odkładania wdrożonego.
No chyba wlasnie on zawsze mówił, że nie ma hajsu, a po TBZD, jak zaczał grać duże festiwale to na AŁA już rapował, że inwestuje w nieruchomości. Może dostał wtedy taki zastrzyk, że kupił 5 kawalerek w Warszawie. To wydatek rzędu ok 2 mln. No to wydaje mi się, że na luzie do zrobienia w okresie 2014-2024 (powiedzmy).
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Nie uwierzę w to, że polski raper pokroju Mesa (czyli popularny w środowisku, ale nie do końca mainstreamowy) byłby w stanie nawet w te 10 lat odłożyć 2 mln xD
Chyba za małe pieniądze były wtedy w Polskim rapie, tym bardziej dla Mesa, żeby miał taki zastrzyk gotówkikkthx pisze: ↑wczoraj, 20:38To jest w utworze "Wyględów".
Zwłaszcza, że finansowym ascetą nie jest i raczej nie miał ścisłego planu odkładania wdrożonego.
No chyba wlasnie on zawsze mówił, że nie ma hajsu, a po TBZD, jak zaczał grać duże festiwale to na AŁA już rapował, że inwestuje w nieruchomości. Może dostał wtedy taki zastrzyk, że kupił 5 kawalerek w Warszawie. To wydatek rzędu ok 2 mln. No to wydaje mi się, że na luzie do zrobienia w okresie 2014-2024 (powiedzmy).
Był przez pare lat mainstreamowy i grał te wszystkie festiwale typu Męskie Granie, Orange, Up to date. Jeśli już i tak miał swoje mieszkanie to mógł sam kupować te inne nieruchomości. Jest jaki jest, ale to nie jest dzban i debil. Zawsze mówił, że ma plan na 10 lat do przodu.Nie uwierzę w to, że polski raper pokroju Mesa (czyli popularny w środowisku, ale nie do końca mainstreamowy) byłby w stanie nawet w te 10 lat odłożyć 2 mln xD
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Alkoholik & narkoman ma trochę ciężej