Sentino
- qualite_de_schizoide
Re: Sentino
@moore nie byłoby wyrównane
Sprawdź dissy Seby na Asche czy Flera
Proszę nie stawiajcie Mesa i Sentino razem bo są levele w tej grze
Sprawdź dissy Seby na Asche czy Flera
Proszę nie stawiajcie Mesa i Sentino razem bo są levele w tej grze
I co Sentino nagra? Że go pofiletuje? Że bedzie do niego strzelał? Jak chce bajki to biorę książkę, a nie wymysły rapera, któremu się wydaje, że coś wie o ulicy i że jest gangsterem 
ㅤ

ㅤ

ㅤ
to nie jest 1990 rok, Pop Smoke jak nawijal, ze ma bron przy dupie i strzela do wrogow, to tez nie mial broni przy dupie i nie strzelal do wrogow. A raczej niezaprzeczalnym faktem jest to, ze zarowno Pop Smoke, jak i Sentino spedzili troche czasu na ulicach swoich miast i na pewno maja o tym wieksze pojecie, niz my klikajac w klawiatury. Tylko, ze CHYBA ulica nie wiaze sie z tym, ze codziennie napierdalaja sie tasakami lub robia drive-by.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Ja to nie wiem, ale oni tak to przedstawiająTylko, ze CHYBA ulica nie wiaze sie z tym, ze codziennie napierdalaja sie tasakami lub robia drive-by.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
sensacja najlepiej sie sprzedaje i jest klikalna, co innego gdyby nawijali o tym, ze ulice sa przejete przez zydomasonerie i trzeba codziennie chodzic do pracy. W sensie tacy tez sa, ale gleboko w polskim rapie i rapuja o jakims przetrwaniu na blokach, jakby zyli w jakims Charkowie czy co, ja nie wiem.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- FruitOffTheWall
zabawny ten filmik jak sebek se jezdzi xd
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ale przynajmniej wymyśliłby jakąś celną obraźliwą ksywkę na Bedoesa która przykleiłaby się do niego na lata, coś jak Dyzio na Nitrasa
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- gods bidness
Różnica jest taka, że uliczny raper nawet jak nie filetuje ludzi i nie zakopuje ich w lesie, to na tej ulicy ma jako taki szacunek. Sentino go nie ma za grosz.oyama pisze: ↑wczoraj, 16:53 to nie jest 1990 rok, Pop Smoke jak nawijal, ze ma bron przy dupie i strzela do wrogow, to tez nie mial broni przy dupie i nie strzelal do wrogow. A raczej niezaprzeczalnym faktem jest to, ze zarowno Pop Smoke, jak i Sentino spedzili troche czasu na ulicach swoich miast i na pewno maja o tym wieksze pojecie, niz my klikajac w klawiatury. Tylko, ze CHYBA ulica nie wiaze sie z tym, ze codziennie napierdalaja sie tasakami lub robia drive-by.
no nie wiem, dopiero co Artur N z gangu mokotowskiego i grupy zoliborskiej wstawil z nim fotke na instagram i nazwal swoja rodzina.
Ale tps mowil ze nie, a on sie zna bo ma kumpli właścicieli lombardów i robi groźne miny