Sentino
Re: Sentino
zastanowilbym sie, czy przypadkiem zwrotka Kubanczyka nie jest napisana przez Sentino. To brzmi jak kalka jego trackow. Ale ogolnie banger dojebany, duza robote robi ten instrumental w takim marokanskim stylu. Chcialbym kiedys uslyszec caly projekt Sento na dominikanskim Dembow, ale chyba nie podpasuje, bo gosciu jest stworzony do brudno nowojorskich bitow i nawijania o cieciu tasakiem wrogow na berlinskich ulicach.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- qualite_de_schizoide
Fajny letniaczek trochę w innym stylu
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Jest przecież powiedzenie "diamenty z Antwerpii", bo tam jest duży port przez który przepływają diamenty. Ale fakt, też raczej wątpie, że wie gdzie to właściwie jest.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
chodzi o dzielnice diamentowa w Antwerpii. Polecam kiedys sie tam wybrac, zydomasoneria i turasy opychaja swiecaca bizuterie w malutkich sklepikach jak sprzedawcy dywanow na Bliskim Wschodzie.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- scam_sakawa
prawdziwa biżuteria?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jakby kogoś zastanawiało czemu on nie ma prawka, to tutaj jest odpowiedź.xxxkawo pisze: ↑04 cze 2026, 11:39oyama pisze: ↑04 cze 2026, 0:01 zamiast wynajetych speedboatow i kradniecia malp na Gibraltarze jest jezdzenie kosiarka w Strefie 57 i wjezdzanie w drzewa. Sprawdzcie storki RMF Maxx. W ogole jaki run teraz ma Sentino. W koncu wszedl w mainstream i ma zajebistego promotera, a nie jakichs polskich dzieciaczkow.
Spoiler
Z drugiej strony może to i lepiej, że go nie ma skoro jest non stop najebany.
Przecież on tym traktorkiem do koszenia najebany jeździł, a przynajmniej sprawia takie wrażenie
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
smiesznie po sebku bedoes feat. mama bedoes pocisneli na nowym tracku u palucha
Może będzie beef, albo będą dalej piłeczkę odbijać
Światem kręcą pieniądze
nie bedzie, Bedoes po prostu obrosl w piora po akcji charytatywnej i wie, ze nawet nie musi nic robic i moze cancelowac Sentino. Wczesniej byl pokorny i mowil, ze nie ma co liczyc na jakiekolwiek mieso z jego strony, a rok czy dwa lata temu musial wystawiac Kuqe z trackiem lodowisko (luty 2025), aby odbil zaczepke z vloga, jak Sentino smial sie ze spoznionego Datejust, ktore raperzy nosili pare lat wczesniej. W 2024 chcial z nim cala plyte nagrywac.
pod wzgledem rapowym Sentino jak sie zepnie, to moglby go zgruzowac jak Asche lub Flera pare lat temu. Natomiast pod wzgledem wizerunkowym nie ma zadnych szans, bo przypominam Bedoes jest populista i za akcje Cancer Fighters jest teraz nie do ruszenia przez kogokolwiek, bo to wojna z cala Polska.
pod wzgledem rapowym Sentino jak sie zepnie, to moglby go zgruzowac jak Asche lub Flera pare lat temu. Natomiast pod wzgledem wizerunkowym nie ma zadnych szans, bo przypominam Bedoes jest populista i za akcje Cancer Fighters jest teraz nie do ruszenia przez kogokolwiek, bo to wojna z cala Polska.
Spoiler
Tak kurwa, jeszcze dziadek Leszek klątwę z nieba rzuci na wszystkich
-
georgefloyd
Spokojnie, Bedoes jest najbardziej wczutym hiphopowym grubasem z rancza. Z menelem też myślałem, że nie podejmie rękawic a tu proszę rozjechał go jak żabę.oyama pisze: ↑05 cze 2026, 23:45 nie bedzie, Bedoes po prostu obrosl w piora po akcji charytatywnej i wie, ze nawet nie musi nic robic i moze cancelowac Sentino. Wczesniej byl pokorny i mowil, ze nie ma co liczyc na jakiekolwiek mieso z jego strony, a rok czy dwa lata temu musial wystawiac Kuqe z trackiem lodowisko (luty 2025), aby odbil zaczepke z vloga, jak Sentino smial sie ze spoznionego Datejust, ktore raperzy nosili pare lat wczesniej. W 2024 chcial z nim cala plyte nagrywac.
Spoiler
Bedoes by rozjechał Sentino jak Tede zrobił to z Mesem. Sentino na początku może coś by tam dawał radę, ale im dalej w las tym bardziej by się jego rozdwojenie jaźni objawiało
- gods bidness
Bedoes by zgniótł Sentina jak robaka.
+1
Nikt w Poslce jak Sebek, lubię go słuchać. Ale dopóki porusza się w swoim świecie fantazji i bezpiecznej bajce jest okej, jak przychodzi do konfrontacji to woła halo policja
Nikt w Poslce jak Sebek, lubię go słuchać. Ale dopóki porusza się w swoim świecie fantazji i bezpiecznej bajce jest okej, jak przychodzi do konfrontacji to woła halo policja
No taka prawda, też jestem zdania, że Sentino by dał dupy w beefie (mimo potencjału) i skończyłoby się kręceniem storek obrażony na ławce w Marbelii, ze kończy z pl rapem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Seba vs Mes byłoby wyrównane i ciekawe, tylko pewnie żaden z nich nei nagrałby dissa