Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Z drugiej strony po co się wysilać w kompromitowaniu Mesa, skoro Piotro sam sobie dobrze poradził
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Sprawa sądowa + pewnie sam się zdziwił, że po drugiej stronie nie ma właściwie oporu. Myslę, że zachował najmocniejsze punche "na zaś", które niegdy nie przyszło, bo wystarczyło jakieś 40%, żeby wymazać Piotrka z planszy.Burak pisze: ↑03 cze 2026, 21:37 Nawet jeśli, to Tede startując w tym beefie z wygranej pozycji, nie wykorzystał tej przewagi i nie dojechał Mesa do spodu, tylko nagrał sporo dissów, które były wypełnione laniem wody i małą ilością konkretów, czym tylko udowodnił to o czym Mes rapował w pierwszym dissie, że suka jest robotna, suka lubi pracę, lecz robi byle jak - ta suka to Jacek
Podejrzewam że to sprawa sądowa która była / jest w toku, uniemożliwiała Tedemu odpiąć w pełni wrotki, żeby pojechać po Mesie jak po burej suce, i przez nią musiał zważać na słowa i uważać na karalne groźby (jak konfident słowa dobiera, chce widzieć mnie w pacę? ma gadkę frajera)
Szkoda, 10 lat temu to był by przepiękny beef.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- marmolad_k2
Może szkoda mu było rozjebać go jeszcze bardziej, co będzie się znęcać nad leżącym na glebie, chorym psychicznie człowiekiem 
- igorzastyy
Wy słuchaliście 69 remix? Przecież on tam jedzie jak po burej suce po nim i nie wygląda na przejętego, że pani sędzia źle pomyśli o nim jak posłucha wulgarnego dissu na Mesa
- marmolad_k2
No tak, ale w sądzie powie że to tylko folołap, skojarz, a kodeks hip-hopu mówi, że nie ma rapu bez folołapu.
- igorzastyy
Niech oskarżony przeliteruje ten folołap
jestem tym co literował follow up w sądzie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- scam_sakawa
ciekawe ile zarobi pengi za ten występ
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Liczę że pójdzie za ciosem i następny będzie Dzień Cebuli w Grabowie.
- gods bidness
Tak, tak, Tede mógł pojechać Mesa mocniej, ale bał się co pani w sądzie powie.
Fani Tedego są tacy uroczy.

Fani Tedego są tacy uroczy.

Jako fan jednego i drugiego mogę stwierdzić, ze fani Tedego są przyjebani, a Mesa przyjebani jeszcze bardziej.
69 remix jest na pewno najmocniejszy, ale bez przesady
To strzelanie epitetami i tyle. On nie wykorzystał wszystkiego, co na niego miał, bo nie było takiej potrzeby. Osobiscie mi sie wydaje, że Jackowi było wręcz szkoda Mesa, jak zobaczył w jakiej jest formie i odpuścił.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- igorzastyy
Wszystkiemu winna jest empatia Tedego, który jest z niej znany, zwłaszcza gdy naśmiewa się z osób niepełnosprawnych umysłowo jak Bonus BGC.
Miłościwy Jacek pewnie by nagrał drugie 3 korony, tylko nie chciał sprawiać przykrości oponentowi.
Miłościwy Jacek pewnie by nagrał drugie 3 korony, tylko nie chciał sprawiać przykrości oponentowi.
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
pewnie jakoś skromnie, typu: car liter, bóg flow, linijek lucyfer
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Ja myśle, że ma tam po prostu wpisane "5 mieszkań, zero kredytu, a ty nie spierdol tego, elo".
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Obchodzi cię mój wygląd
Mnie wygląd dziewczyn
Najwyraźniej Mes zarzucił słuchanie swoich starych tracków, żeby sprawdzić, czy sobie nie zaprzecza.
Mnie wygląd dziewczyn
Najwyraźniej Mes zarzucił słuchanie swoich starych tracków, żeby sprawdzić, czy sobie nie zaprzecza.
-
georgefloyd
Typ zaraz 44 lata xddd. Jak ktoś nie ma „normalnego” zajęcia i może sobie pozwolić na picie w tygodniu od godziny 8 rano to potem wychodzą takie kwiatki. Dlatego właśnie zdanie „artystów” w jakiejkolwiek sferze społecznej nie powinno być brane pod uwagę, bo oni siedzą w bańce. Czaicie mieć starego który wrzuca takie zdjęcia i słyszeć od kumpli że czekają na nowe storki twojego ojca bo im się nudzi?