VNM
- rozklad_gaussa
Re: VNM
z drazkiem to co wieczor w izbie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
-
dunntrevor
-
bylerymdorymu
Wg. mnie problemem tej zwrotki m.in. jest to co z follow up'ami ogólnie - trafiają tylko do ludzi, którzy znają to co followupujesz chyba, że robisz to w taki sposób, że jest fajne samo w sobie.
Tu nawiązania do zwrotki tetrisa sprzed x lat i beefu sprzed y. Czyli trochę jakby sam zakłada, że raczej nikt nowy się nim nie zajara
Tu nawiązania do zwrotki tetrisa sprzed x lat i beefu sprzed y. Czyli trochę jakby sam zakłada, że raczej nikt nowy się nim nie zajara
hejterzy, mówcie skóncz robić to, ale to wy
jesteście do dupy jak papier toaletowy
jesteście do dupy jak papier toaletowy
Ciekawe ile się płaci takiemu artyście w 2026dunntrevor pisze: ↑06 cze 2026, 13:22 https://www.nasze.fm/news,53112
Już wkrótce u mnie w mieście, ciekawe czy przyjedzie rowerem![]()
-
georgefloyd
1500 zł plus zwrot kosztów ładowania baterii w rowerze, a co?
- igorzastyy
Może byś tak Tomasz wpadł popedałować
Przesluchalem jeszczeraz te zwrotke bo myslalem ze to byl tylko chujowy sen ktory mnie dopadl po wczorajszym ognisku. Ale jednak to byl vnm na bicie na ktorym sie wypierdolil jak niewidomy kolarz na welodromie wypierdalajac sie przez bande w staruszke.
Co za jebany gluchy cwel. Co on pierdoli. Jaki antyflowowiec przypalowy, cymbalista jebany
Co za jebany gluchy cwel. Co on pierdoli. Jaki antyflowowiec przypalowy, cymbalista jebany
- igorzastyy
Pewnie mamy tego brzdąca co siedzi w wózku, który pchają dwaj murzyni, ale tę metaforę skumają tylko najlepsi
Czy MaKo CEO, uczestnik programu Rap Generation, tego samego programu w którym została wypromowana OG Kamka, fanatyczka Mag Magika I i Paktofoniki, która nie wiedziała kto to Abradab, jest takim zajawionym polskim rapem raperem, że wie kto to jest VNM i go zaprasza na feat. bo słuchał go i szanuje, czy są to wykalkulowane ruchy labelu żeby zainteresować produktem wszystkich rondlarzy i ślizgawkerów? Rozkminka
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ