Gothic [seria]
Moderator: con shonery
Re: Gothic [seria]
Ej no serio po streamach a w sumie lecialo w tle wczoraj caly wieczor mam bardzo pozytywne wrazenia. Jakims cudem odwzorowali ta jedynke, jest klimat jest odpowiednia sztywność tylko wszystko bardziej nowoczesne. Wydaje sie ze jak pare bugow poprawia to bedzie zdecydowanie najlepsza opcja na zapoznanie sie z historia gothica a to juz duzo, plan minimum wykonany wg mnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
już pomijając kwestie czy dobre czy nie (nie grałem) to 60k w peaku na steamie to mega dobry wynik, ciekawe ile sie tego sprzeda(ło)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Rumuński żywiołak estrogenu ośmieszył się kolejny raz i skillem w grach i tym, że Gothic nie okazał się jednak totalnym gównem jak to sugerował w 157 filmach od kilku lat, a po prostu średniakiem dla fanów Gothica.
Nic tak nie cieszy jak to, że społeczeństwo już widzi z kim ma do czynienia i gość stał się memem jak jakiś Mamon czy Dis. Została przy nim jedynie banda akolitów i grupka Mariuszy z Brighton, która w opowiedniku hiphopowym by pierdoliła, że rap to był w 2000, a teraz to samo gówno.
Tak wiem, ciągle o nim piszę. Po prostu w temacie gier żaden osobnik mnie tak nie wkurwiał jak ten pseudoznawca. Na szczęście mamy good ending, szatanista z Temu zaprzeczający samemu sobie co chwilę wyjaśniony, a fani Gothica raczej zadowoleni, bo dostali nie tak zły, a na pewno zgodny z og G1 remake, który pewnie jeszcze poprawią i z którego mogą czerpać radość grając. A mówimy o marce, która nie istnieje na dwóch największych rynkach USA i Azja.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Nawet Rock wczoraj ten etap przeszedł na lajcie bez żadnego deadu. Atak, odskok, atak, odskok. Proste jak konstrukcja cepa.
Rock pewnie nie grał na najtrudniejszym poziomie trudności jak Kiszak, ale no cóż dla casuali jest poziom normalny przecież 
A nie wiem na jakim poziomie grał. Ale zabił go później dopiero goblin.
- Haczapurjan
No póki co mój jedyny żal to fakt, że na PS5 muszę się bujać na 30 FPS-ach.
I o ile w przypadku PS5 powiedzmy, że nie jest to aż tak kontrowersyjne, o tyle ten sam case jest w przypadku graczy PS5 Pro
I o ile w przypadku PS5 powiedzmy, że nie jest to aż tak kontrowersyjne, o tyle ten sam case jest w przypadku graczy PS5 Pro
Jest w huj, skoro takie kolosy jak crimson desert śmigają w 60Haczapurjan pisze: ↑06 cze 2026, 15:25 No póki co mój jedyny żal to fakt, że na PS5 muszę się bujać na 30 FPS-ach.
Na ultra 4k 60fps rtx 5080 jest wymagane chlopacy
świadomość swojej ignorancji
Oldschool: Kiszak gra tylko w gry których nie lubi, zobacz ma 42 godziny w dragon Age, a w Expedition które niby szanuje ma jedynie 29
Też Oldschool: *pisze posty głównie o Kiszaku*
Też Oldschool: *pisze posty głównie o Kiszaku*
Przecież nie ukrywam, tego, że najebałem o nim ostatnio w chuj postów, bo mnie cwel wkurwiał przy premierze tego Gothica wyjątkowo, no ale jak zwykle wyszedł na pseudoznawcę.
Poza tym ja jestem tylko randowym żuczkiem z forum internetowego, nie zabiegam o to, żeby moja opinia na kogoś wpływała.
I tak, przy Gothic Remake kolejny raz jest to czym pisałem, gość ma już według Twitch Tracker 20h w Gothicu Remake, o którym nagrał 150 filmów jebiąc go do spodu xD
Poza tym ja jestem tylko randowym żuczkiem z forum internetowego, nie zabiegam o to, żeby moja opinia na kogoś wpływała.
I tak, przy Gothic Remake kolejny raz jest to czym pisałem, gość ma już według Twitch Tracker 20h w Gothicu Remake, o którym nagrał 150 filmów jebiąc go do spodu xD
- Haczapurjan
@oldschool teraz przygłup nie wie, co ma pierdolić, bo fanom na streamie gra się podoba xD
Najlepsze, że chłop, żeby się dalej nie poniżać brakiem skilla ukradł wcześnie op zbroję Gomeza, co jeśli się nie mylę totalnie ułatwia całą grę i zabiera ten element Gothica tak uwielbiany przez fanów, że na początku jesteś cwelem do bicia i nie będąc sprytnym dostajesz wpierdol od każdego.
Oczywiście mógł tak zrobić, ale czekam tylko aż powie, że balans gry jest spierdolony xD
Oczywiście mógł tak zrobić, ale czekam tylko aż powie, że balans gry jest spierdolony xD
-
genocidegeneral
to chyba zapowiada się na aferę zbrojowo gomezową, wołać maciejczaka xd dobrze, że to jego ostatni rok w internecie
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
ludzie poznajdowali jakieś szpony beliara w plikach, a wschodnia ściana zamku w SO jest już wstępnie rozjebana pod taran orków, beka jak się okaże, że oni za rok-dwa dwójkę wydadzą
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
ludzie poznajdowali jakieś szpony beliara w plikach, a wschodnia ściana zamku w SO jest już wstępnie rozjebana pod taran orków, beka jak się okaże, że oni za rok-dwa dwójkę wydadzą
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Oby. Jak dla mnie mogą wyjebać Jarkendar i zrobić remake classica
-
genocidegeneral
no i co tam powiesz haczapacza, śmiga, nie śmiga? jak walka, jak wydajność na konsoli, jak błędy, jak stabilność, jak "nowy", rozbudowany świat, jak nowe/zmienione wątki
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Ogólnie spox, poza wspomnianymi wcześniej 30 FPS-ami, bo lokalizacja konsolowa dostała po dupsku. Dubbing osobiście mi nie podchodzi. Jest kilka perełek, ale dużo postaci pobocznych z oryginału dostało nowych aktorów i duża część z nich mi po prostu nie leży, takie młode pedały vibe
Poza tym I’m taking my time i dozuję sobie kolonię
Np. tu widać wyraźnie IMHO przewagę głosów z pierwotnej wersji
Poza tym I’m taking my time i dozuję sobie kolonię
Np. tu widać wyraźnie IMHO przewagę głosów z pierwotnej wersji