Tenis
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Haczapurjan
Re: Tenis
Takie kursy w tenisie to tak naprawdę 50/50. Zwłaszcza żeńskim
Sznajder to niestabilna emocjonalnie ruska. Plus głównie gra na hardzie.
Potrafi stracić głowę i już jej nie odzyskać.
Lepiej dla Majki, bo kto kurwa lubi grać przeciwko balonikom i slajsom. Brock Lesnar wygrała już na tym turnieju z Oliynykową z podobnym stylem, ale ona gra cały czas balony, mało kombinuje z rotacją.
Zdziwię się jak trybuny nie będą za Polką.
Lepszej okazji na finał szlema Maja już nie będzie miała.
Tak btw. Berretini zaraz powinien dostać na dziurę od Arnaldiego. Dobra drabinka go tylko uratowała
Potrafi stracić głowę i już jej nie odzyskać.
Lepiej dla Majki, bo kto kurwa lubi grać przeciwko balonikom i slajsom. Brock Lesnar wygrała już na tym turnieju z Oliynykową z podobnym stylem, ale ona gra cały czas balony, mało kombinuje z rotacją.
Zdziwię się jak trybuny nie będą za Polką.
Lepszej okazji na finał szlema Maja już nie będzie miała.
Tak btw. Berretini zaraz powinien dostać na dziurę od Arnaldiego. Dobra drabinka go tylko uratowała
- Haczapurjan
Ja jestem bardzo umiarkowanym specem od tenisa, ale ten rozjazd w kursach naprawdę mnie dziwi.
Przecież jakby laik na to spojrzał, no to nie wiem, takie kursy można wystawić jak gra Ukraina z Polską w siatkówkę.
Ja wiem, że kursy w dużej mierze wynikają z przepływu pieniędzy, no ale to co, ruscy kibice wysiłku radzieckiego ustawili kursy wpływami na Mirrę?
Pogmatwane to. No chyba, że rzeczywiście jest tak kolosalna różnica poziomów między Chwalińską a Andriejewą, ale póki co ten turniej tak wyraźnie tego nie pokazał
Przecież jakby laik na to spojrzał, no to nie wiem, takie kursy można wystawić jak gra Ukraina z Polską w siatkówkę.
Ja wiem, że kursy w dużej mierze wynikają z przepływu pieniędzy, no ale to co, ruscy kibice wysiłku radzieckiego ustawili kursy wpływami na Mirrę?
Pogmatwane to. No chyba, że rzeczywiście jest tak kolosalna różnica poziomów między Chwalińską a Andriejewą, ale póki co ten turniej tak wyraźnie tego nie pokazał
jest różnica w predyspozycjach fizycznych i to najgorsza wiadomość dla Mai - bo jeżeli ruskiej zagra głowa przede wszystkim, to każda piłka trafiona w kort będzie neutralizować potencjał naszej kochanej krajanki, szybka gierka =/= taktyczna gierka, no a niestety przy animuszu Mirry ona MOŻE dyktować warunki, ale nie musi, i chuj jej w dupe i przegra i mój take musi się ziścićHaczapurjan pisze: ↑06 cze 2026, 12:53 Pogmatwane to. No chyba, że rzeczywiście jest tak kolosalna różnica poziomów między Chwalińską a Andriejewą, ale póki co ten turniej tak wyraźnie tego nie pokazał
Spoiler
2do5 pisze: ↑03 cze 2026, 13:08 a ta Adriejejejejewa cała, to się lubi podpalać jak jej nie idzie i wyjebywać piłki w orbitę, co przy pragmatyźmie Mai potencjalnie mogłoby być interesujące dla naszej rodaczki, no ale SPOKOJNIE, jeszcze długa droga, szkoda, że donośny tranzystor będzie czekał w następnej rundzie prawdopodobnie
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Serena WIliams zagra na kortach Queens Club w deblu.
https://sport.tvp.pl/93695467/serena-wi ... woim-zyciu
Boże kochany, ale bym widział mecz Swiątek-Wiliams
https://sport.tvp.pl/93695467/serena-wi ... woim-zyciu
Boże kochany, ale bym widział mecz Swiątek-Wiliams