Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Oglądałem ją kiedyś ale zwykle odpadała w pierwszej albo drugiej rundzie. Nie sądziłem, że dojdzie w wielkim szlemie tak daleko. Ale takie historie kochamy najbardziej. Oby wygrała całość.
igor świątek kto to taki
iguszka z psycholog pewnie teraz spory ból dupy
i ta dziewczyna wyszła z depresji a dzisiaj oaza spokoju, jestem fanem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
i bardzo dobrze bo chłop rozpierdala całą konkurencję od lat seryjnie
nic na potem
Też coś tam widziałem i myślałem że z tymi warunkami fizycznymi nigdy daleko nie zajdzie, ale tenisowe IQ ma niesamowite i świetnie to wykorzystuje
- Haczapurjan
No tak jak pisałem, tu jest tenisowe IQ over 9000
Większe niż bokserskie IQ Usyka
Większe niż bokserskie IQ Usyka
takie mecze kobiecego tenisa się przyjemnie ogląda, a nie te siłowe napierdalanki z jednej strony na drugą
i jak zdobedzie 7 mistrzostwo swiata to bedzie goatem calej dyscypliny
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
No nie powiem, Marysia lekko w szoku jeśli chodzi o kursy
kursy lekko przesadzone, ale Andreeva to jednak bardziej wszechstronna od każdej dotychczasowej rywalki.
Oczywiście całym sercem za Mają, bo młoda ruska też potrafi rozjebać rakietę i się wkurwić. A głowa Chwalińskiej to nie Kostyuk
Oczywiście całym sercem za Mają, bo młoda ruska też potrafi rozjebać rakietę i się wkurwić. A głowa Chwalińskiej to nie Kostyuk
Maja Chwalińska - FINALISTKA French Open przed startem turnieju zajmowała 114 miejsce w Rankingu WTA!Dziś już wiemy, że w kolejnym zestawieniu Polka zaliczy AWANS o MINIMUM 93 LOKATY - na teraz Maja Chwalińska jest 21 NA ŚWIECIE!

I jeszcze jedno - znakomity Roland Garros ODMIENIŁ ŻYCIE Polki!

864.030 $ - tyle Maja Chwalińska zarobiła w CAŁEJ KARIERZE do startu French Open 2026

1.624.000 $ - tyle Maja Chwalińska zarobiła tylko w Roland Garros 2026

TO JEST JEJ TURNIEJ, TO JEST JEJ CZAS

ale dziadowski team mamy w 3x3 kosza
chyba tak nie znam się na specyfikacji 3x3 tak do końca, ale to ze odkopali tego waczynskiego z emerytury zamiast dać tam jakiegoś mięśniaka pod kosz zle świadczy o tej reprezentacji
sokołowski imo tez się tam nadaje średnio, to specyficzny zawodnik juz w koszu 5x5 który dobrze działa jako 3&D glue guy, ale w koszu 3x3 gdzie ten ciężar odpowiedzialności jest inaczej rozłożony brakuje mu gry na piłce 1vs1 ale tak jak mówię nie do końca się znam na 3x3
sokołowski imo tez się tam nadaje średnio, to specyficzny zawodnik juz w koszu 5x5 który dobrze działa jako 3&D glue guy, ale w koszu 3x3 gdzie ten ciężar odpowiedzialności jest inaczej rozłożony brakuje mu gry na piłce 1vs1 ale tak jak mówię nie do końca się znam na 3x3
#freefromage