Mogli milczeć po prostu, nie trzeba wszystkiego komentowaćzemsta1camzata pisze: ↑04 cze 2026, 11:38no a co mieli wprost przyznać, że tak dogadaliśmy się już za plecami z realem?
La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
brawo roc nation teraz Jay z wybiel go
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ale mogliby wstawić też zdjęcie jak wygląda po tej operacji, a nie Big Sean z jakąś dupą.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Vini 2032
NADSZEDŁ DZIEŃ DZISIEJSZY
prowadź szefie
Spoiler
prowadź szefie
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
- HamulcowyBrembo
za mało się mówi o tym jak chujowa jest ta liga
nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
Mamusiu, nie czytaj!
Trochę zabawne bo przed sezonem pisałem że jak Barca będzie mistrzem to będzie giga kompromitacja Realu. Ale po czasie sobie zdałem sprawę że w czym jest słabszy ten Adeyemi,Gordon i Fermin Lopez od 2 największej strzelby Realu -Vinicusa który marnuje 8 setek na 10.
Tam tak naprawdę zabierasz Żółwia i masz mierny atak a Barca ma na dziś z 5-6 chłopa co mogą zrobić nawet 10-15 goli w sezonie. Ładny plot twist.
Tam tak naprawdę zabierasz Żółwia i masz mierny atak a Barca ma na dziś z 5-6 chłopa co mogą zrobić nawet 10-15 goli w sezonie. Ładny plot twist.
- HamulcowyBrembo
mylisz formę z umiejętnościami gościu
poza tym ledwo nam się wrzesień zaczął a tu już koronacja barcy z lewej i z prawej
poza tym ledwo nam się wrzesień zaczął a tu już koronacja barcy z lewej i z prawej
Mamusiu, nie czytaj!
był ładny stat że Real przed mbappe strzelał więcej goli i psg po mbappe tez strzela więcej goligogi pisze: ↑wczoraj, 11:11 Trochę zabawne bo przed sezonem pisałem że jak Barca będzie mistrzem to będzie giga kompromitacja Realu. Ale po czasie sobie zdałem sprawę że w czym jest słabszy ten Adeyemi,Gordon i Fermin Lopez od 2 największej strzelby Realu -Vinicusa który marnuje 8 setek na 10.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
@kong444 co o tym sądzisz?gogi pisze: ↑wczoraj, 11:11 Trochę zabawne bo przed sezonem pisałem że jak Barca będzie mistrzem to będzie giga kompromitacja Realu. Ale po czasie sobie zdałem sprawę że w czym jest słabszy ten Adeyemi,Gordon i Fermin Lopez od 2 największej strzelby Realu -Vinicusa który marnuje 8 setek na 10.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Barca jeden z największych medialnych klubow świata ma 2, 5 mld długu a Wy nadal wierzcie bo 3 pismakow tak napisze że grajki chodzą po 150 mln euro