Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
samir

Re: Transfery

Post autor: samir »

Piters pisze: 29 maja 2026, 15:40 no dobra z tym Chelsea to trochę odlecialem, bo mi akurat pasowało do posta wyżej i napisałem bez zastanowienia

ogólnie nie chodziło mi o to że to chujowy zawodnik, uważam wręcz że jest bardzo dobry, ale osobiście jego profil za takie siano mi w ogóle nie pasuje pod obecne potrzeby Arsenalu
z tego co ja go widziałem to dla mnie to właśnie zawodnik taki jak opisujesz, bardziej drugi napastnik niż napastnik lub napastnik pod bramkostrzelnych skrzydłowych, doceniam te jego wszystkie atuty, pressing, gre zespołową, ale nie uważam żeby był typowym napierdalatorem bramek, w lidze na przykład ledwo 8 bramek z tych 20

moim zdaniem brakuje mu tego wykończenia i znajdowania piłki w randomowych sytuacjach, które charakteryzuje tych najbardziej bramkostrzelnych, przynajmniej z tego co ja go widziałem bo Atletico nie oglądam aż tak wiele

w Barcy pewnie się sprawdzi bo z tego co kojarze to Raphinha i Yamal grają faktycznie teraz jako tacy napastnicy na bokach i podejrzewam będzie to śmigać ala Liverpool z Salahem, Mane i Firmino
w Arsenalu nie ma potrzeby na takiego napastnika za takie siano (bo ogólnie nie patrząc na to to jest upgrade, wiadomo), gdy lewe skrzydło od 2 lat podumiera, a na prawym jest biegający jak debil Madueke zastępujący często kontuzjowanego Sake. Jest Havertz z powiedzmy podobnym stylem gry (ale wiadomo gorszy), jest Gyo który ostatnio też więcej zapierdala na zespół niż strzela (ale temu to brakuje techniki mocno, chociaż ostatnio się poprawił), wywalić 150 mln na Alvareza i bujać się z Trossardem, Martinellim i Maudeke na skrzydlach to głupota moim zdaniem
jezu myślałem że już dawno cię zniszczyłem a ty dalej piszesz te swoje bzdury, ziomuś ty żyjesz w jakims swoim odklejonym świecie rapowo/pilkarskim i nawet mi cie nie żal, proszę wróć do recenzji plyt bonson/soulpete bo to jest twoj ostatni ratunek
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Konate do Madrytu
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Myślałem że będzie zakaz murzynow w realu :(
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

mbappe zdecydował ze potrzebuje wiecej kolegów bo nie wygra z grupą beliego
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Tego to mi akurat nie żal, poza jednym kozackim sezonem to taka tykająca bomba, zawsze wystawi te łapy, popchnie kogoś, poda do przeciwnika + kontuzje wiecznie
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Real osłabił swoją kadrę poprzez pozyskanie nowego zawodnika
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

Rupert pisze: 02 cze 2026, 16:25 Myślałem że będzie zakaz murzynow w realu :(
dołącza kolejny - dumfries
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

I to za śmieszne 20 mln, props

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Mider

Post autor: Mider »

Potężny Enrique wygra wybory, odwoła murzynów i zamiast tego sprowadzi Gvardiola i Bastoniego za >100 mln
Kalom

Post autor: Kalom »

beka z murzyńskich
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Dumfries przecież jest wspaniały, tylko myślałem że Real ludzi po 30 to nie bierze

A do United wbija Ederson, ale nie ten co bronił w City, tylko pomocnik Atalanty
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Ech, wolałem andersona z forest. Obym odszczekal za rok.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

dumfries ma 30 lat, prawie cały sezon stracony przez kontuzje + gra na ofensywnym wahadle(czasem wygląda to tak jakby był skrzydłowym), więc przez ostatnie nie angażował się zbyt mocno w grę defensywną. trochę baboli w kryciu/ustawieniu nałapie.
konate moim zdaniem przereklamowany, duży fizol ale jak napisał @imo tykająca bomba
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Ta, jeszcze jak w hiszpańskiej będą częściej gwizdać te jego popchnięcia (chłop przynajmniej raz w meczu popycha napastnika w plecy w polu karnym seriously) to nie pogra
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Palma wykupiony
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

i to jest info transferowe, a nie jakieś reale srale
SLAFF

Post autor: SLAFF »

A już wszyscy twitterowi znawcy pierdolili, ze Palma odchodzi. Jebać ich wszystkich jak kiedyś ojciec kurwa Roberta Gumnego.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Co jest nie tak z tym Lisem? Typ jest określany najlepszym bramkarzem ligii tureckiej od zajebania czystych kont, dobre warunki fizyczne. I Lech się Wacha czy dać za niego bańkę euro. Kurwa jakieś samsunspory i inne traktoronlyenklusivy dają bez jebania 1,5 miliona za byle góra z polskiej ligi a nikt na tamtejszym rynku nie interesuje się takim bramkarzem? Co on matkę bije jak Biedroń czy kiedyś kopnął pieska?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

imo pisze: 02 cze 2026, 19:35 Tego to mi akurat nie żal, poza jednym kozackim sezonem to taka tykająca bomba, zawsze wystawi te łapy, popchnie kogoś, poda do przeciwnika + kontuzje wiecznie

beka ile razy sedziowie nabrali sie na jego nurkowanie pod swoja bramka jak tylko kogos za plecami mial. przypal

prime matip>prime gomez>prime konate
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

spoko ruch ten dumfries dla wszystkich, do Realu idzie jako wartościowy zawodnik do rotacji, Inter sobie jeszcze na nim zarobi po 5 latach grania a i dla samego zawodnika wiadomo ze fajnie jest zagrać w Realu w wieku 30 lat.
ODPOWIEDZ