FAGATA
Re: FAGATA
A mnie się wydaje, że Fagata, jej siorka i Natalisa to nie żadne OG kurwiska tylko chytre baby z Konina, co to rozkminiły co przyniesie największy papier i pchają markę naprzód, goląc przy tym frajerów koniobijców internetowych, tudzież chłopców z mutacją którym wszystko się kojarzy.
Przecież zarówno na lajwach, jak i w programach typu "Królowe" to sa zwykłe, swojskie dziewuchy z osiedla a nie żadne wyuzdane panie raperki.
Przecież zarówno na lajwach, jak i w programach typu "Królowe" to sa zwykłe, swojskie dziewuchy z osiedla a nie żadne wyuzdane panie raperki.
you know the O.P.P.
uprawia body shaming, konkretniej dick shaming - obrażając chłopaków z małymi pindolami. jeśli weźmiemy pod uwagę kontekst rasowy, to może to podpadać nawet pod rasizm, a konkretnie dyskryminację ze względu na pochodzenie wschodnioazjatyckie.
Za mało jest punktów ofiary za pochodzenie wschodnioazjatyckie, żeby taki naciągany zarzut działał. Jakby to były murzyny, to mielibyśmy zupełnie inną rozmowę.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
ale zarzut body shamingu pozostaje nadal. ponadto dochodzi do tego klasizm kiedy wypomina facetom stan materialny typowy dla niższych klas społecznych. co więcej za każdym razem jak nawija te swoje wyliczanki co prawdziwy chłop powinien jej zapewnić / jaki powinien być - to wchodzi to w konflikt z narracją feminizmu, która głosi, że tego typu wczutka to patriarchalny konstrukt społeczny, którego ofiarą padli mężczyźni (tak samo jak i kobiety) - a prawdziwy facet wcale nie musi być "męski" żeby być męskim. mało tego, fagata otwarcie propaguje tzw toksyczną męskość, kiedy romantyzuje obraz patusa - a to jest szczególny element jej piosenek o relacjach z płcią przeciwną, jako lansowanie pewnego typu ideału. a już z tekstami w stylu, że jest zainteresowana dostawaniem dickpicków na priv to może podchodzić pod sprzyjanie rozwojowi kultury gwałtu.
generalnie fagata-feministka ma tylko tę kartę skrajnego wyemancypowania, ale reszta się słabo klei.
generalnie fagata-feministka ma tylko tę kartę skrajnego wyemancypowania, ale reszta się słabo klei.
- igorzastyy
Fagata chciałaby trąbe jak u słonia, a to ta otyła Brazil robi prawdziwy dick shaming, oskarżając jakiegoś mężczyznę, że chciała się przejechać, ale miał za chudą tarantulę.
jest nawet gorzej, zaprosił też Matczaka
- igorzastyy
Marina pewnie zachwycona ubiorem Agaty Fąk
- rozklad_gaussa
^marinka to tam w 1 rzedzie skakala do agaci
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- igorzastyy
No i elegancko. Najważniejsze, że młoda para zadowolona
Kurwa jem. Jakieś dwie typiary z wodogłowiem

Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Myślicie że w Polsce na takich imprezach celebrytów dzieje się sodoma i gomora jak na imprezach Puff Daddiego, Mka w ponczu, olejki itd czy zacofana zaściankowa Polska do tyłu z murzynami i u nas co najwyżej dziad walony po kiblach?
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- igorzastyy
Ja uważam, że mogło dojść do trójkąta pomiędzy Wojciechem a paniami na zdjęciu za zgodą Mariny, ale to tylko karkołomna teza, której nie udowodnię
Myślę że zasciankowa Polska i dzięki Bogu. Tu nikt nikogo nie odurza bez czyjejś wiedzy, i kulturalnie w kiblu jest kokolino walone w rodzinnej atmosferze
Lewandowski miał świetną okazję do odegrania się na Ance korzystając z usług fagaty albo roxy węgiel
z tego co wiem to akurat piłkarze mają dość mocno restrykcyjne kontrole antydopingowe, a na listach zakazanych środków są również narkotyki. nawet za głupie ściągnięcie buszka można dostać do 6 miesięcy bana. także tylko fajeczki i wódeczka.
Impra dla gimbusów xD Taki Glikson i Borubar jak prawdziwi faceci najebaliby się wódą i nara
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Też by zamówili kurwy wiec na to samo by wyszlo
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia

-(1).gif)