Młode Wilki 2019

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Re: Młode Wilki 2019

Post autor: Jiigsi »

Fajnie, że mi youtube odpalił to z napisami i to w sumie na tyle jeśli chodzi o pozytywy
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

KillerCroc pisze: 27 lis 2019, 17:12 jak można mieć tylu raperów w jednu kawałków i pozwolić żeby brzmiali tak bezpłciowo, jeśli ktoś nie zna ich z osobna może mieć problem wyłapać przejścia :roll:
w punkt. w kawałku, który z założenia ma pokazać różne style każdy z osobna brzmi identycznie. odpalcie sobie dla porównania possecut z 2012, gdzie edycja była chujowa, ale każdy się chociaż w jakiś sposób wyróżniał. no zawód w chuj, a jestem chyba jedną z niewielu osób tutaj, którą ta akcja faktycznie ciekawi (co nie znaczy, że zawsze propsuję)
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
vin

Post autor: vin »

zajebisty tytuł spoko że kultura nie umarła
bLeF

Post autor: bLeF »

W którym momencie polski rap się tak spierdolił?
SLG Team since 2009
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

po reakcjach na possecut, tutaj i na yt, widać że ostatecznie newschool rozjeżdża się w Polsce na dwa nurty, a gdzieś w okolicach rocznika 00 jest przełom pokoleniowy
i w sumie nawet mi pasuje, że nowy newschool idzie w zaburzenia rytmu, flow, wokali, kompozycji, produkcji itd
tylko jeszcze gdyby to było sensownie zrobione
Awatar użytkownika
mruwa

Post autor: mruwa »

Zapętlili 5 chłopów. Czy ktoś kto nad tym czuwa (tak Panie ematei) słyszy nagrywke, jest z tymi raperami, nie powie tym Wackom ( oczywiście nie wszyscy bo taki zetha props) „Kurwa goście, jest was 10, nagraliście w większości najgorsze zwrotki w życiu, brzmicie tak samo, Wydupcac pisać inny tekst i dopasować inne flow bo to gowno obracane” tego w życiu nie pojmę jak coś takiego jak
Portal popkiller nie potrafi przewidzieć, a już po nagrywce nawet sprawdzić czy zweryfikować, ze to jest poprostu kaplica. Wkurwia mnie to strasznie
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Boze, chyba nigdy nie slyszalem tak zlego młodowilczego kawałku
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

jednym slowem super hujstwo
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

FÜRDIEGANG pisze: 27 lis 2019, 22:41kawałku
kawałka chyba jednak

gówno obesrane do potęgi
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Przecież w połowie tych zwrotek pewnie dłużej siedzieli nad pokrętłami we wtyczkach do wokalu, niż pisaniem tekstu. Wprost fatalnie to brzmi i jak wspomniał ktoś wcześniej - całość wygląda jak produkt jakiegoś beta generatora newschoolowego rapu ad 2019. Jestem baardzo daleki od stwierdzenia, że w hh nie ma miejsca na szlifowanie stylówki, zabawy modowe i tym podobne jazdy, ale tutaj przecież pół tych chłopaczków wygląda, jakby najchętniej zapchała bit samymi adlibami o byciu ouh yeah wavy, porobiła w klipie jakieś znaki palcami jak Eminem i spierdoliła do domu, bo po co się wysilać.

Cieszy, że spodziewałem się w komentarzach spustów jaki to FIRE i FRESZ nie jest kawałek, a widzę, że zdecydowana większość przeciera oczy (i uszy) w niedowierzaniu co oni odjebali.

#niepopularnaopinia - w 2019 ViXX byłby młodym wilkiem i robił bańkę wyświetleń.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
daveyo

Post autor: daveyo »

Godzina 00:28, a ja dalej nie mogę uwierzyć, że tak słabo to wyszło, słucham tego wiele razy i staram się znaleźć jakieś plusy, ale nic tu nie gra no. Proszę niech to będzie prowo, a jutro jak się obudzę wleci już ten prawdziwy kawałek. :what:
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Haha mordo, idź spać lepiej bo nie ma co poświęcać temu nieporozumieniu więcej niż jednego odsłuchu
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

wszystko co merytoryczne już zostało powiedziane więc tylko dołączę się do hejtowania
mołpy są kozackie
DeDoK

Post autor: DeDoK »

lepiej na 16 lata uzytkowniki slizgu... slizgawki znaczy sie
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

powiem tak:
Spoiler
kurwa mać jakie gówno
naprawdę nie rozumiem, tak jak już zresztą użytkownik mruwa wyżej zauważył, jak kurwa można dopuścić takie gówno do premiery, rozumiem, że popkiller to generalnie kółko liżących się po fajach gości i tą akcją jarają się niesamowicie (bo i słusznie, zamysł był świetny) i co by spod tego szyldu nie wyszło, to będzie ich zdaniem ekstra i w ogóle essa ale no kurwa ematei weź się zastanów chwilę, bo coś tam o rapie i muzyce wiesz, a wypuszczacie z roku na rok coraz większy badziew bez stylu, treści, no kurwa bez sensu po prostu

ps. nie przesłuchałem do końca, nie wytrzymałem, a naprawdę chciałem i próbowałem
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

a co on mial tym malpom tlumaczyc, zobacz sobie na poczatku ten urywek jak dra mordy
Awatar użytkownika
hubi

Post autor: hubi »

nie wymagacie za wiele od autora dissy majki klub?

Wysłane z mojego ASUS_Z00VD przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

no nie wiem, przy tej wypuszczonej wczoraj chujni to minimalna inicjatywa mogłaby coś zmienić, to za dużo?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ale jak Natalii ma to dopilnować jak sam jest nie doszłym chujowym raperem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Jest też druga opcja, wyobraźcie sobie że on ich tam trzymał w tym studio tydzień i to jest najlepsze co byli w stanie stworzyć więc powiedział chuj tam, lepiej nie będzie
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
ODPOWIEDZ