Taco Hemingway
- scam_sakawa
Re: Taco Hemingway
świetny screen
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Boże, jaki on jest oczytany, jakichś niszowych reżyserów w piosenkach ma, co za uroczy nerd 
Głębokie i prawdziweOni dużo krzyczą, a na mapie znaczą tyle tu, co Luksemburg
Widzę twój TikTok i tak zgrzytam ósemkami, że mam ból zębów
Nazwisko: Szcześniak, narodowość: polska, pochodzenie: chłopskie
W sumie jestem dumny z tego, że nie posiadał nigdy mój ród herbów (Raz, dwa, trzy)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Co to za sneak diss na Mesa
- marmolad_k2
Matka: Specjalistka ds. HR, która po rozwodzie z mężem w 2004 roku wyprowadziła się do Brukseli, gdzie rozpoczęła pracę w międzynarodowych instytucjach.
Ojciec: Biznesmen/kurator sądowy. Prowadził interesy m.in. w Egipcie (przez co raper urodził się w Kairze), a po rozpadzie małżeństwa założył nową rodzinę i zamieszkał w Hiszpanii.
- gods bidness
Zaraz przyjdzie baqlashan i wam wytłumaczy.
A Taco oczywiście lżejsze i wybitniejsze pióro niż jakiś Łona czy Ras (co? xD).
A Taco oczywiście lżejsze i wybitniejsze pióro niż jakiś Łona czy Ras (co? xD).
-
georgefloyd
No i nie zapominaj, że jeszcze w Chinach mieszkał i chodził tam do przedszkola. Czyżby któryś z rodziców miał spore poważanie wśród komunistów. Nie wiem ale się domyślam.marmolad_k2 pisze: ↑01 cze 2026, 22:51Matka: Specjalistka ds. HR, która po rozwodzie z mężem w 2004 roku wyprowadziła się do Brukseli, gdzie rozpoczęła pracę w międzynarodowych instytucjach.
Ojciec: Biznesmen/kurator sądowy. Prowadził interesy m.in. w Egipcie (przez co raper urodził się w Kairze), a po rozpadzie małżeństwa założył nową rodzinę i zamieszkał w Hiszpanii.
przywoływanie zawodów rodziców jako riposty na "pochodzenie chłopskie" nie świadczy za dobrze o Waszej inteligencji

- gods bidness
To baqlashanko miał wytłumaczyć.
Ojciec to chłop nie baba więc pochodzenie chłopskie.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
...i poczuł się jak bohater któregoś z filmów Woody`ego Allena, gdzie namedropping został wyniesiony do rangi sztuki samej w sobiejajca pisze: ↑01 cze 2026, 21:38 Taco tez sili sie na mądrość, ale jako ze jest zbyt glupiomądry na rozkminianie rozkmin to robi to w dużo prostszy sposób, opatentowany przez natchnione nastolatki juz dekady temu, a mianowicie stosując tzw. namedroppingi rzeczy uznawanych za mondre ale jednoczesnie znane absolutnie każdemu, zeby absolutnie nikt nie przegapił ze srako zna takie mondre rzeczy jak Kubrick czy hemingway
you know the O.P.P.
-
georgefloyd
- marmolad_k2
Ziom przyszedł muzyki posłuchać czy zdjęcia robić?
jak dyndał na linie chyba było widać, więc spoko