Skolim

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
nobezprzesady

Re: Skolim

Post autor: nobezprzesady »

"Jestem przeciwko imigracji, bo z czarną twarzą to wygląda jak spod ziemi i dostanie emeryturę dla górników" :D
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

bcn pisze: 01 cze 2026, 18:03 no nwm jesli wystawiales swoje puszki po piwie w galerii przez 50 lat to chyba byles artysta
A jeśli bliższa jest mi sztuka w terenie?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

georgefloyd pisze: 01 cze 2026, 18:01 Menel po siedzeniu 50 lat, o ile zaczął pić w wieku nastoletnim
Brzmi jak życiorys typowego poety-barda.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Wiecie jaki jest ustawowy próg ubóstwa w Polsce?
1010 złotych miesięcznie.
Jeżeli zarabiasz złotówkę więcej to już nie przysługuje żadna pomoc społeczna.
Te kurwy z rządu tak to celowo ustawiły, że w statystykach Eurostatu większe ubóstwo jest nawet w Luksemburgu.

Natomiast artyści mają 50% uzyskania przychodu, czyli tylko od połowy płacą podatek.
W praktyce pomoc byłaby dla każdego kto zarabia rocznie do 120 tysięcy złotych, czyli 10 razy więcej niż renciści, ci wszyscy, którzy naprawdę są pokrzywdzeni przez los.

Także niech każdy sobie odpowie, czy to etyczne.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Doda próbująca wybielać swoje regularnie pojawiające się od początku kariery krzywe akcje pomaganiem pieskom, cancerfigthers czy teraz krytykując wypowiedź skolima, śmiechu warte
Spoiler
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Ślizgawka oficjalnie potępia dode
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Jebać te kure fałszywa do spodu. Typiara ma na koncie zlecenie zabójstwa byłego chlopaka czy coś w tym stylu a wypomina Królowi Latino, że powiedział to, co znaczna część społeczeństwa myśli.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

georgefloyd pisze: 01 cze 2026, 18:01 Druga sprawa, wchodzi pakt migracyjny.
Ale co tak na prawdę zmieni ten pakt migracyjny? Co się magicznie stanie po którymś tam czerwca w Polsce? Przecież już i tak radośnie na pałe nawpuszczaliśmy w ciągu ostatnich kilku-kilkunastu lat setki tysięcy Ukraińców, Rosjan, Białorusinów, Czeczenów, Gruzinów, Tadżyków, Uzbeków, Kirgisów, Kazachów, Azerów, Ormian, Mołdawian, Rumunów, Kolumbijczyków, Wenezuelczyków, Kubańczyków no i jes jak jes (chyba nikogo nie pominąłem)
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

jest jak jest, ale i tak najwiecej gwaltow, morderstw, kradziezy i kolizji na drogach w Polsce robia pewnie polacy.
yungXpaproch pisze: 31 maja 2026, 23:41 u mnie w mieście np zgrzyt bo zamiast skolima gra dżem, grubson i piersi
ale bym poszedl na takie dozynki, czy tam imprezke w mniejszych miescie. Scena rozstawiona na stadionie miejskim typu Wembley, wszedzie namioty z piwem z nalewaka, popcorn, wata cukrowa, rozne zarcie i stoiska z merchem, swiecidelka. Polski klimat na pelnej pizdzie. I dzien zaczynamy od okolicznych zespolow tanca i piesni, konkursow ubijania masla w kierzance, beatbox battle, a na final jest koncert Norbiego lub Skolima i fajerwery.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

zapraszam na święto ogórka w lipcu w moje strony
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
xxxkawo

oyama pisze: 01 cze 2026, 23:10 jest jak jest, ale i tak najwiecej gwaltow, morderstw, kradziezy i kolizji na drogach w Polsce robia pewnie polacy.
No no, to se zobacz jakie egzotyczne nazwiska górują w rejestrze jak sobie wejdziesz na tą stronkę z poszukiwanymi za którymi są powystawiane listy
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

przefiltruj narodowosc polska w rejestrze i pokaz, ile rekordow wyjdzie z lacznej liczby 54026.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
georgefloyd

xxxkawo pisze: 01 cze 2026, 22:16
georgefloyd pisze: 01 cze 2026, 18:01 Druga sprawa, wchodzi pakt migracyjny.
Ale co tak na prawdę zmieni ten pakt migracyjny? Co się magicznie stanie po którymś tam czerwca w Polsce? Przecież już i tak radośnie na pałe nawpuszczaliśmy w ciągu ostatnich kilku-kilkunastu lat setki tysięcy Ukraińców, Rosjan, Białorusinów, Czeczenów, Gruzinów, Tadżyków, Uzbeków, Kirgisów, Kazachów, Azerów, Ormian, Mołdawian, Rumunów, Kolumbijczyków, Wenezuelczyków, Kubańczyków no i jes jak jes (chyba nikogo nie pominąłem)
Co zmieni? Oprócz tego, że Francja, Niemcy i inne kraje będą do nas przysyłali totalnie legalnie badziewie to tylko to, że będziemy musieli utrzymywać ich jeszcze więcej. Syria odmawia odebrania swoich bezużytecznych bandytów od nazistów. Myślisz, że co z nimi zrobią? Francja to samo, odeśle ich do nas. Hiszpania legalizuje pół miliona dzikusów. Duża część będzie robiła rozpierduchy. Holandia też ma spore problemy. Wiesz gdzie ich wyrzucą? Jeżeli nie to ja Ci powiem, do nas. Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale zachód nie traktuje nas jakbyśmy należeli tej samej grupy co oni. Jak bardzo byśmy nie chcieli odłączyć się od wschodu i być częścią zachodu to nigdy to nie będzie miało miejsca. Będziemy dla nich śmietnikiem dla ichniejszych największych bandytów. Druga sprawa jest taka, że będą oni dostawali więcej pieniędzy „kieszonkowe” niż minimalna pensja w Polsce. Myślisz, że pójdą do pracy? Polska będzie musiała im zagwarantować mieszkanie. Żydowsko amerykańskie korporacje będą narzekać, że w Polsce nie ma pracowników do rozwożenia jedzenia na rowerkach. Jeżdżenia na voltach czy uberach, a te przekupne kurwy z rządu będą braly murzynów za poklepanie po pleckach. Oczywiście korporacje i tak nie płacą w Polsce podatków tylko zawijają całe zarobione siano do siebie. To przeciętny Polak będzie płacił swoim bezpieczeństwem, a nie będzie miał z tego nic. Co do banderowców to zobaczysz jak wojna się zakończy jak w ramach łączenia rodzin przyjadą tutaj typy z PTSD. Powodzonka życzę. W ogóle jestem ciekawy czy mają plan co robić gdy na przykład z ręki ukraińców zginie w jednym roku 100 Polaków. Co jeżeli 1000? Kiedy można mówić o masowych mordach i jak temu przeciwdziałać? Akcja Wisła 2? Z Kolumbijczykami i Wenezuelcami to też pojebana sprawa. Nie wiem czy wiecie ale w Ameryce Łacińskiej za kradzieże, pobicia itp. są takie kary, że nogi się łamie jak jest dobrze. Jak źle to podpalają żywcem. Jak taki Loco zobaczy, że nic mu w Polsce za takie rzeczy nie grozi to dopiero będzie super loco. Wiadomo kto na tym straci. Ja, Ty, moja rodzina i twoja rodzina. Idą ciekawe czasy. Trzymajcie się panowie i nie zakochujcie się w murzynach.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

georgefloyd pisze: 01 cze 2026, 23:47 . Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale zachód nie traktuje nas jakbyśmy należeli tej samej grupy co oni. Jak bardzo byśmy nie chcieli odłączyć się od wschodu i być częścią zachodu to nigdy to nie będzie miało miejsca.
No właśnie to jest dramat tzw. fajnopolaka - europejczyka, że choćby nie wiem jak się nie starał i nie zapierał, jak by się nie łasił i nie zaliczał na szosteczke egzaminów z europejskości, to nigdy tak do końca nie doaspiruje bo sufit jest szklany więc oszukuje widokiem który jest ponad i łatwo się zapomnieć, ale mimo wszystko ostatecznie jednak istnieje i wisi.
you know the O.P.P.
Awatar użytkownika
xxxkawo

georgefloyd pisze: 02 cze 2026, 11:25 Co do banderowców to zobaczysz jak wojna się zakończy jak w ramach łączenia rodzin przyjadą tutaj typy z PTSD. Powodzonka życzę. W ogóle jestem ciekawy czy mają plan co robić gdy na przykład z ręki ukraińców zginie w jednym roku 100 Polaków. Co jeżeli 1000? Kiedy można mówić o masowych mordach i jak temu przeciwdziałać? Akcja Wisła 2?
No już widzę jak ktoś tam wczuty zapierdala na tej wojnie X lat tylko po to, żeby po jej zakończeniu przyjechać nagle do Polski. Jak ktoś tam został mimo wojny to wątpie by po jej zakończeniu przyjechał do Polski. I każdy to mówi. To są głównie osoby upośledzone z jakichś zajebanych wsi, niezdolni do podejmowania decyzji, których tam siłą zaciągnięto, albo ludzie z potężnej biedy, którym obiecywano złote góry, duże pieniądze. Miałem do czynienia z żulikami - obywatelami prawdopodobnie Półwyspu Krymskiego, bo mówili w dziwnym, niespotykanym języku - w języku krymskotatarskim i żadne PTSD tylko skutki to fioletowe mordy od gorzały i sztywny kroczek.
Światem kręcą pieniądze
georgefloyd

No tak. Zostali tam tylko dlatego bo chcieli dobra ukrainy. Przeciętni ukraińcy wcale nie mają zamkniętych granic, a wszystkie filmiki gdzie ganiają banderowców czarną wołgą by zrekrutować ich na front to bolszewicka propaganda.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Doda miała zadzwonić do Skolima, żeby powiedzieć, że jej się należy emerytura i koniec. Jego gitarzysta zdradził, że piosenkarz dostał telefon od "niespełnionej artystki". Nie ma wątpliwości, o kogo chodzi po tym, jak wytknął, że pomaga w blasku fleszy i przykleja się do akcji charytatywnych, żeby wszyscy oglądali ją w dobrym świetle:

"Droga pani, jeżeli chce się pani odnosić do wypowiedzi Skolima, to niech pani zacznie od siebie. Wczoraj jedziemy autem na koncert. Dzwoni jakaś niespełniona artystka i mówi: 'Słuchaj, misiu kolorowy, nie wypowiadaj się na temat mojej emerytury, mojego dofinansowania, bo mi się to należy'. Droga koleżanko, a dlaczego ci się to należy? Nie potrafisz zrobić piosenki, której ktoś będzie chciał posłuchać, którą ktoś zagra w radiu, na YouTube albo czy ktoś na twój koncert przyjdzie.

Droga pani z telewizji, jakkolwiek się pani nazywa. Weźmie się pani za robotę, zakasa rękawy, przestanie skomleć i przyklejać do innych akcji charytatywnych, tylko żeby się pokazać. Bo my na co dzień pomagamy, gramy na oddziałach onkologicznych, ale nie zapraszamy mediów na to wydarzenie, bo dzieci, które tam są, nie potrzebują błysków fleszy, obiektywów. Jeżeli pomagamy w schroniskach, nie robimy tego dla mediów. Nie zapraszamy telewizji, kanałów internetowych, bo po co? Jeżeli zwierzak potrzebuje pomocy, to mu pomóż. Musisz to wszystko pokazywać?"

Czy w polskim show-biznesie jest jakaś osoba, z którą Doda jeszcze się nie pokłóciła?
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Nie ma. To wyjątkowo toksyczna osoba
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

dr zjeb pisze: 02 cze 2026, 9:57
georgefloyd pisze: 01 cze 2026, 23:47 . Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale zachód nie traktuje nas jakbyśmy należeli tej samej grupy co oni. Jak bardzo byśmy nie chcieli odłączyć się od wschodu i być częścią zachodu to nigdy to nie będzie miało miejsca.
No właśnie to jest dramat tzw. fajnopolaka - europejczyka, że choćby nie wiem jak się nie starał i nie zapierał, jak by się nie łasił i nie zaliczał na szosteczke egzaminów z europejskości, to nigdy tak do końca nie doaspiruje bo sufit jest szklany więc oszukuje widokiem który jest ponad i łatwo się zapomnieć, ale mimo wszystko ostatecznie jednak istnieje i wisi.
I wlasnie my powinniśmy pic pione z Węgrami, Bulgarami, Serbami, Słowakami, Bałtyckmiki i od Rosji z dystansem, ale nie robić lachy UE. Oświecony zachód to potomkowie zbrodniarzy, absolutnych ludobojcow, popierdolencow, komuchow, moralnie sa jakieś 20 poziomow ponizej nas, ale zacieraja nosa bo szybciej wymyślili masowe wojny. Jebac ich.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

xxxkawo pisze: 02 cze 2026, 11:25
georgefloyd pisze: 02 cze 2026, 11:25 Co do banderowców to zobaczysz jak wojna się zakończy jak w ramach łączenia rodzin przyjadą tutaj typy z PTSD. Powodzonka życzę. W ogóle jestem ciekawy czy mają plan co robić gdy na przykład z ręki ukraińców zginie w jednym roku 100 Polaków. Co jeżeli 1000? Kiedy można mówić o masowych mordach i jak temu przeciwdziałać? Akcja Wisła 2?
No już widzę jak ktoś tam wczuty zapierdala na tej wojnie X lat tylko po to, żeby po jej zakończeniu przyjechać nagle do Polski. Jak ktoś tam został mimo wojny to wątpie by po jej zakończeniu przyjechał do Polski. I każdy to mówi. To są głównie osoby upośledzone z jakichś zajebanych wsi, niezdolni do podejmowania decyzji, których tam siłą zaciągnięto, albo ludzie z potężnej biedy, którym obiecywano złote góry, duże pieniądze. Miałem do czynienia z żulikami - obywatelami prawdopodobnie Półwyspu Krymskiego, bo mówili w dziwnym, niespotykanym języku - w języku krymskotatarskim i żadne PTSD tylko skutki to fioletowe mordy od gorzały i sztywny kroczek.
Zacznijmy od tego, że na Ukrainie jest olbrzymia fala rozwodów.
Wojna zmieniła tak bardzo żołnierzy, że z nimi się nie da żyć, bo to są psychopaci.
Ale to wcale nie jest najgorsze, bo ci żołnierze obwiniają za to Polaków i celowo wybieram skrajnie proukraińskie źródło tej informacji.

https://www.tokfm.pl/polska/slysza-ze-z ... a-rozwodow

Kończy się wojna, ci ludzie żyją w ogromnym poczuciu krzywdy i naprawdę ktokolwiek jest w stanie uwierzyć, że każdy z nich machnie ręką, na zasadzie, „a chuj tam, nie mam żadnego żalu”?
Bądźmy poważni.

Zobaczcie co już teraz się dzieje, a Ukraina jest przecież zależna od nas, gdzie musi się hamować ostro. Mówimy o nacji, gdzie bohaterami są seryjni, bestialscy mordercy kobiet i dzieci, co samo w sobie jest chore pod każdym względem.

A jeszcze mamy upośledzonych polityków, którzy się biją o to, jak najszybciej włączyć Ukrainę w struktury unijne.
Nie mówię już nawet o Kowalu czy Czarzastym, ale mnie najbardziej rozjebał dziś Bosak, który rzucił, że „dopóki nie będzie ekshumacji to blokujemy akcesję”.
Z tego wynika, że wystarczy zgoda i ten bydlak wpuści wszystkich weteranów z PTSD.

Rządzą nami kompletni debile i to jest w tym wszystkim najgorsze.
ODPOWIEDZ