Julki się zesrały i chcą zamordować młodego ambitnego rapera, ponieważ nie jest taki ładny jak Taco.Jakiś typ rozwieszał plakaty przy koncertach Taco(bardzo sugerując, że to właśnie Taco i nawet coś z Quebonafide)
Zrobił stronę z odliczaniem do konca ostatniego koncertu.
A potem dodał swoją muzykę.
No wiekszosc wiedziala ze to fejk ale wiadomo, niesmak pozostał xD
[beef] Szynken vs Taco Hemingway
- marmolad_k2
[beef] Szynken vs Taco Hemingway
Za kontem HIB HOB XD na twitterze
Re: [beef] Szynken vs Taco Hemingway
znam tylko szyna i dawid szynol
sorry szynken nie ma miejsca dla cb
sorry szynken nie ma miejsca dla cb
to jakis koncept zeby rapowac jak Taco? puscilem sobie chwile z ciekawosci
Potrzebne zdjęcie plakatu który rozwieszał jako promocja swojego albumu żebym mógł powiedzieć po której stronie moim zdaniem jest racja
Tak czy inaczej jebać MUGO za deplatforming, bo ktoś inny niż Taconafide postanowił użyć tajemniczego marketingu
screen:
Tak czy inaczej jebać MUGO za deplatforming, bo ktoś inny niż Taconafide postanowił użyć tajemniczego marketingu
Spoiler
screen:
Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
przecież to jakiś oskarek, jak to dobrze rozegra to julki za jakiś czas jeszcze będą się robić mokre na myśl o nim
rapsów nie chce mi się sprawdzać, ale props za akcję

rapsów nie chce mi się sprawdzać, ale props za akcję
- marmolad_k2
- oKulTywowany
Hip-hop click click, follow-up siada jeden jak parol
Bo wyglądasz jak pedał i nawijasz tak samo, sayo
Bo wyglądasz jak pedał i nawijasz tak samo, sayo
This page is no longer available.
to jakiś industry plant że tak szybko pojawił się wywiad w radio czwórka, które jest zazwyczaj trochę do tyłu jeżeli chodzi o nowinki?
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
a, to z 6 maja, to chyba jednak ja jestem do tyłu że jeszcze o nim nie słyszałem, czym takim się wyróżnił wcześniej że warto było mu poświęcić czas antenowy?
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
a, to z 6 maja, to chyba jednak ja jestem do tyłu że jeszcze o nim nie słyszałem, czym takim się wyróżnił wcześniej że warto było mu poświęcić czas antenowy?
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
No i teraz słyszysz o nim, czyli generalnie sukces rapera bułken z szynken.
IG: 29,9 tys. obserwujących, lajki pod postami kolejno 800 na poście dodanym 20h temu z okładką albumu który jest kalką Trójkąta Warszawskiego, na starszym poście dodanym dwa tygodnie temu 262 lajków
YT: 1,7 tys. subskrybentów, najpopularniejszy numer 9,4 tys. wyświetleń dodany 4 sty 2026
Spotify: 16 227 słuchaczy w miesiącu
Miałem nadzieję na małolata, który próbował w podobie do tak chętnie wykorzystywanej przez Taconafide techniki tajemniczego marketingu wypromowanie swojego niezależnego albumu, a to jest jakiś industry plant, który pompowany sztuczną aferą ma zaistnieć w umysłach słuchaczy. 2020 szuka małolata na którym mógłby kosić kabonę większość tantiemów biorąc do siebie, tak to widzę.
YT: 1,7 tys. subskrybentów, najpopularniejszy numer 9,4 tys. wyświetleń dodany 4 sty 2026
Spotify: 16 227 słuchaczy w miesiącu
Miałem nadzieję na małolata, który próbował w podobie do tak chętnie wykorzystywanej przez Taconafide techniki tajemniczego marketingu wypromowanie swojego niezależnego albumu, a to jest jakiś industry plant, który pompowany sztuczną aferą ma zaistnieć w umysłach słuchaczy. 2020 szuka małolata na którym mógłby kosić kabonę większość tantiemów biorąc do siebie, tak to widzę.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
Nie mam pojęcia, co takiego robił w trakcie tej promocji, ale jak juleczki dały się nabrać i robiły śledztwo, czy idol wraca, to props. Jakby Quebo tak zrobił, to GOAT 
Ciężko mi uwierzyć w to że raper, którego najpopularniejszy numer ma 9,4 tys. wyświetleń na YT dostał zaproszenie do udzielenia wywiadu w Czwórce bez znajomości.
Quebo mówił w Kanale Zero
Quebo mówił w Kanale Zero
i pojawił się Piwko Nie Można, projekt ten niestety nie wypalił, każdy ma go słusznie w dupie i nikt go nie słucha, więc próbują kolejną wydmuszkę wypromowaćMyślę, że pojawi się osoba z Ukrainy, która będzie rapować w polskim języku mając doświadczenia z Ukrainy, jestem o tym przekonany mainstreamowo.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Na Spotify jego najpopularniejszy numer ma 280k wyświetleń.
Dla porównania uwielbiany przez ślizgawkę BIak najwięcej ma 103k na numerze z Paluchem
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Kto mu więc załatwił wywiad w szanowanym medium jakim jest ten podcast? Kto komu dał w łapę?
Mam wrażenie że jako że raperowi Taconafide nie chce się już występować, koncerty i interakcja z fanami tylko mu przeszkadza, ale raz na jakiś czas musi zagrać ostatni koncert, bo potrzebny zastrzyk gotówki, to zamiast tego chce stworzyć coś podobnego do labelów w USA gdzie to raperzy są uwikłani w umowach wydawniczych z których nigdy nie wyjdą na plus. Taconafide będzie podpisywać rokujących raperów lub też ich produkował od zera, opłacać studio, producentów, marketing i wszystkie koszta, podpisywać ich na X albumów do przodu, raperzy będą się męczyć żeby spełnić warunki umowy, jednocześnie dostając grosze za swoją prace będąc już rozpoznawalnymi wykonawcami, ze swoimi mordami na co drugim billboardzie i w reklamie Maca.
Ale to tylko moja teoria, growa teoria.
Ale to tylko moja teoria, growa teoria.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2026, 23:07 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
WesolyJozek
Cwel wiekszy niż Burrito Nietzsche
Może teraz działa za kulisami i kreuje kariery - wymyśla imidż, kontrowersje, akcje promocyjne itp. a raperzy są tylko produktami szytymi na miarę, robionymi pod zamówienie.Burak pisze: ↑01 cze 2026, 21:49 Quebo mówił w Kanale Zero
Myślę, że pojawi się osoba z Ukrainy, która będzie rapować w polskim języku mając doświadczenia z Ukrainy, jestem o tym przekonany mainstreamowo.
i pojawił się Piwko Nie Można, projekt ten niestety nie wypalił, każdy ma go słusznie w dupie i nikt go nie słucha, więc próbują kolejną wydmuszkę wypromować
Dodano po 1 minucie 44 sekundach:
Taki ghostwriting tylko podpisujesz NDA na stworzenie od zera industry planta, albo na usprawnienie już istniejącej kariery (np. beef z dupy Kinny Zimmer vs Oki)
W sumie spoko, zrobić taką agencję, która zajmuje się kreowaniem gwiazdeczek
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- marmolad_k2
Wyjebane ma