Skolim
Re: Skolim
Akurat Eldoki bym nie uwzględnił w tym gronie. Miał swój prime i nie wierzę, że nie można było za kasę z płyt i koncertów odłożyć ładnej sumki albo zainwestować chociaż w najprostszy sposób czyli kupić jedno czy dwa mieszkania pod wynajem. Ale chociaz nie płakał jak Maryla Rodowicz tylko został przewodnikiem po Warszawie albo naprawiał rowery, więc props dla niego
Będzie beef co
-
genocidegeneral
no skolim hejt bo jeszcze zapomniał od jebanych podżegaczek do gwałtu ich powyzywać
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- marmolad_k2
Doda też wyzywa od kurew i narkomanów, przyczyniając się do hejtu. No i jest też dużo gorszą artystką.
- yungXpaproch
jebać kurwe dode która nie rozumie przekazu. przecież nie o to chodziło skolimowi, że jebać artystów OGÓLNIE. przekaz był dokładnie taki że ci co są spoko są spoko, a co co nie są spoko nie powinni nawet wyciągać ręki po publiczne pieniądze
Odezwała się skazana patologiczna pseudoartystka xD
- qualite_de_schizoide
Jakie nieładne sugerowanie komuś, że był pod wpływem, aby kontrować jego wypowiedź
I to jeszcze przez Dode xD
wtf skolim nie moze przestac wygrywacgods bidness pisze: ↑01 cze 2026, 15:49 Przez takich jak on Jimson, Laikonik1 i Eldo musieli zakończyć kariery.
- marmolad_k2
No ja nie wiem, ja bym jeszcze tym dzieciom wziął i dał artystom, bo oni mają najgorzej w tym kraju 
- ebismolarek
Nie zapominacje o przedsiębiorcach, oni to mają przejebane
- gods bidness
Debata w Kanale Zero między Skolimem, Dodą, Eldo i Jasiem Kapelą nam się po prostu należy.
- nobezprzesady
Nie żebym był jakoś szczególnie za (choć nie jestem też jakoś szczególnie przeciw, ogółem to są jakieś groszowe kwestie), ale jakim cudem udało się wmówić większości kraju, że to ma być transfer pieniężny dla tych bogatych muzyków albo aktorów telewizyjnych? Przecież tak są tam progi ustawione, że się na to nie załapią nawet grantożercy czy inni ludzie mający pieniądze na ćpanie xd
dwa slowa - krzysztof stanowski
- marmolad_k2
- gods bidness
- marmolad_k2
Nie znałem tego mema 
-
georgefloyd
Po czyjej stronie będzie ustalanie kto jest artystą, a kto nim nie jest? Czy jak będę robił rzeźby z puszek po piwie i będę wrzucał na instagram to Polacy mają się zrzucać na mój ZUS czy nie? Tak na dobrą sprawę to można zrobić tak, że każdy w Polsce będzie artystą. Menel po siedzeniu 50 lat, o ile zaczął pić w wieku nastoletnim i publikować swoje dzieła na instagramie będzie miał tyle emerytury co moja babcia, która przepracowała całe życie. Podobnie z ukraińcami, hindusami i jeszcze chuj wie z kim oni tam podpisali wyrównywanie emerytur. Druga sprawa, wchodzi pakt migracyjny. Czarnuchy przyjezdne będą miały przydział pieniędzy na miesiąc (narzucony przez unię czyli w €), darmowy dom itp. Przybłęda będzie dostawała więcej siana niż ludzie którzy budowali Polskę i zapierdalali od zmierzchu do świtu. Trzecia sprawa off top. Tak straszą tą wojną z ruskimi i jakieś powołania czy szkolenia chcą robić. To jest bez sensu zawodowy żołnierz z karabinem i całym sprzętem został pokonany przez dzikusa z lasu przez płot. Ów dzikus był wyposażony w 1,5m włócznię. Taką co w mamuty rzucali 10 tys lat temu. Zawodowy żołnierz. Zginął bo bał się użyć broni, tak go zastraszyli. Rusków z dronami i super rakietami bać się nie będą?nobezprzesady pisze: ↑01 cze 2026, 17:28 Nie żebym był jakoś szczególnie za (choć nie jestem też jakoś szczególnie przeciw, ogółem to są jakieś groszowe kwestie), ale jakim cudem udało się wmówić większości kraju, że to ma być transfer pieniężny dla tych bogatych muzyków albo aktorów telewizyjnych? Przecież tak są tam progi ustawione, że się na to nie załapią nawet grantożercy czy inni ludzie mający pieniądze na ćpanie xd