Taco Hemingway

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Popi

Re: Taco Hemingway

Post autor: Popi »

Twoja tak, kupiona za 14zł nie
Popi.jaku
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

na zdjęciu Taco z gruzińską wodą Borjomi, ktora nawet w Auchanie kosztuje 9zl za 0,5l, ale oczywiscie smakoszy kropli beskidu szokuje cena 14zl na koncercie, mimo ze wiedzą jak panstwo niszczy przedsiębiorców składkami zdrowotnymi
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: dzisiaj, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
DeDoK

Post autor: DeDoK »

Popi pisze: 27 maja 2026, 13:27 Twoja tak, kupiona za 14zł nie
nie rzucisz bo do kubka papierowego ci przeleja #bezpieczenstwo
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Akcja totalnie zrozumiana ze strony organizatorów, gdyby nie oni doszłoby do powtórki z Zielonej Góry Hip-Hop Kempu
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

PRZYPOMINAM PIERWSZĄ AFERĘ Z WODĄ (ZA JEBANE 1.50ZŁ).

Obrazek
zuperhero

Post autor: zuperhero »

oldschool pisze: 25 maja 2026, 21:13
Spoiler

:bowdown:
skręcało mnie krytycznie ale jakoś dotrwałem do końca,
ej wgl też macie wrażenie że taco jak ma się nie-rapowo wypowiedzieć(w sensie że coś powiedzieć) to jest zawsze jakiś taki spięty i zawstydzony?
edenmar

Post autor: edenmar »

ale jazda tam w komentarzach
Spoiler
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

dorosli (a przynajmniej pewnie pelnoletni) ludzie sie wkurwiaja na takie gadanie ale przeciez to ma trafic do jakichs dzieci 13 letnich ktorzy jeszcze sie nie zdazyli w zyciu nasluchac madrych rad

wyjebane wbijajcie do tematu ebk enzo juz niedlugo lajt z kopania tunelu plastikowa lyzeczka od jogurtu
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

przecież dał obiektywnie dobre rady
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Mądrze powiedział, chociaż trochę bez ładu i składu.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Moltisanti pisze: 26 maja 2026, 23:26 Śmiechowy ten ból dupy o cenę wody na koncercie rapera, którego model biznesowy wyglada tak ze caly rok lezy fiutem do góry, bo w sumie mógłby grać regularne koncerty dla fanów za normalny hajs, ale woli zagrać raz w roku ELITARNY koncert za 300zl dla bananowców. Przeciez on im dosłownie mowi tym biletem "rucham was na pieniądze" a Ci sie srają o butelkę wody za 14zl :dunno:
w sumie prawda
georgefloyd pisze: 27 maja 2026, 0:24 Do tego obraził się na koleżkę, bo ten miał czelność, że głosował na Nawrockiego xddd.
o kurwa, serio? ominęło mnie to
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
zuperhero

Post autor: zuperhero »

piernikowyskoczek pisze: 27 maja 2026, 20:10 przecież dał obiektywnie dobre rady
szkoda że nie dodał żeby nie przechodzić przez jezdnie na czerwonym świetle i nie wkładać widelca do kontaktu
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Pamiętaj nigdy nie wal prochów
Rób serie po trochu
Pamiętaj odrób aerobik jak Jobix
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

nie tykaj helu, pierdol frajerów
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

Hipsterka. W rok czasu w Warszawie naprawdę zbudowaliśmy coś ważnego dla młodych ludzi którzy nie mają tyle luzu by studiować siedzieć na dupie w Starbucksie i słuchać pseudo-intelektualnego gówna w 100% wzorowanego na współczesnym gejowskim rapie z USA. Ale o tym Vice czyli Biblia hipsterki nie napisze. Brawo pedałki w legginsach AA. :*
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Miło widzieć jak ogólni ludzie budzą się powoli ze zbiorowej halucynacji.

Dodano po 1 dniu 18 godzinach 41 minutach 3 sekundach:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

zuperhero pisze: 27 maja 2026, 19:18 skręcało mnie krytycznie ale jakoś dotrwałem do końca,
ej wgl też macie wrażenie że taco jak ma się nie-rapowo wypowiedzieć(w sensie że coś powiedzieć) to jest zawsze jakiś taki spięty i zawstydzony?
a rapowo to co on ma do powiedzenia poza banałami, że tłuste żarcie jest dobre na kaca, chłopa najlepszy wers jest o tym, że nie ma nic do powiedzenia, a jest głosem pokolenia, idealnie wkomponował się w generację, która zamiast przeżywać życie to je relacjonuje na socialach, jeden wers rapera pih o dzieciaku rysującym huja na zaparowanej szybie w autobusie jest więcej wart socjologicznie czy inspirująco dla wyobraźni niż te pozbawione wyrazu smęty dla ludzi, którzy wolą pierdzieć w wannie i przegryzać bąbelki swojego introwertyzmu zamiast wyjść do ludzi i spróbować coś przeżyć
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Taco nie ma nic ciekawego do powiedzenia, jak ktoś ma więcej niż 25 lat to raczej nie znajdzie w jego twórczości nic godnego lirycznie. Lubiłem sobie posłuchać "Wszystko jedno" w 2013 roku, bo też miałem przykre doświadczenia z płcią piękną, ale rapowo to on jest marniutki. Szkoda, że przebił się do bańki fajnopolackiej, bo ta skutecznie obrzydza chęć śledzenia danego artysty.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

nie no, trójkąt wyszedł w grudniu 2014r., ale miałem podobnie, z tym, że najebany łaziłem po Kato ze złamanym sercem, ale no minęła dekada mimo wszystko
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
scam_sakawa

A sorry, 2014 to było :)
ODPOWIEDZ