Taco Hemingway
Re: Taco Hemingway
na zdjęciu Taco z gruzińską wodą Borjomi, ktora nawet w Auchanie kosztuje 9zl za 0,5l, ale oczywiscie smakoszy kropli beskidu szokuje cena 14zl na koncercie, mimo ze wiedzą jak panstwo niszczy przedsiębiorców składkami zdrowotnymi
Akcja totalnie zrozumiana ze strony organizatorów, gdyby nie oni doszłoby do powtórki z Zielonej Góry Hip-Hop Kempu
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
ale jazda tam w komentarzach

Spoiler

dorosli (a przynajmniej pewnie pelnoletni) ludzie sie wkurwiaja na takie gadanie ale przeciez to ma trafic do jakichs dzieci 13 letnich ktorzy jeszcze sie nie zdazyli w zyciu nasluchac madrych rad
wyjebane wbijajcie do tematu ebk enzo juz niedlugo lajt z kopania tunelu plastikowa lyzeczka od jogurtu
wyjebane wbijajcie do tematu ebk enzo juz niedlugo lajt z kopania tunelu plastikowa lyzeczka od jogurtu
- piernikowyskoczek
przecież dał obiektywnie dobre rady
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
w sumie prawdaMoltisanti pisze: ↑26 maja 2026, 23:26 Śmiechowy ten ból dupy o cenę wody na koncercie rapera, którego model biznesowy wyglada tak ze caly rok lezy fiutem do góry, bo w sumie mógłby grać regularne koncerty dla fanów za normalny hajs, ale woli zagrać raz w roku ELITARNY koncert za 300zl dla bananowców. Przeciez on im dosłownie mowi tym biletem "rucham was na pieniądze" a Ci sie srają o butelkę wody za 14zl![]()
o kurwa, serio? ominęło mnie togeorgefloyd pisze: ↑27 maja 2026, 0:24 Do tego obraził się na koleżkę, bo ten miał czelność, że głosował na Nawrockiego xddd.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
szkoda że nie dodał żeby nie przechodzić przez jezdnie na czerwonym świetle i nie wkładać widelca do kontaktu
- marmolad_k2
Pamiętaj nigdy nie wal prochów
Rób serie po trochu
Pamiętaj odrób aerobik jak Jobix
- scam_sakawa
nie tykaj helu, pierdol frajerów
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Hipsterka. W rok czasu w Warszawie naprawdę zbudowaliśmy coś ważnego dla młodych ludzi którzy nie mają tyle luzu by studiować siedzieć na dupie w Starbucksie i słuchać pseudo-intelektualnego gówna w 100% wzorowanego na współczesnym gejowskim rapie z USA. Ale o tym Vice czyli Biblia hipsterki nie napisze. Brawo pedałki w legginsach AA. :*
Miło widzieć jak ogólni ludzie budzą się powoli ze zbiorowej halucynacji.
Dodano po 1 dniu 18 godzinach 41 minutach 3 sekundach:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
a rapowo to co on ma do powiedzenia poza banałami, że tłuste żarcie jest dobre na kaca, chłopa najlepszy wers jest o tym, że nie ma nic do powiedzenia, a jest głosem pokolenia, idealnie wkomponował się w generację, która zamiast przeżywać życie to je relacjonuje na socialach, jeden wers rapera pih o dzieciaku rysującym huja na zaparowanej szybie w autobusie jest więcej wart socjologicznie czy inspirująco dla wyobraźni niż te pozbawione wyrazu smęty dla ludzi, którzy wolą pierdzieć w wannie i przegryzać bąbelki swojego introwertyzmu zamiast wyjść do ludzi i spróbować coś przeżyć
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- scam_sakawa
Taco nie ma nic ciekawego do powiedzenia, jak ktoś ma więcej niż 25 lat to raczej nie znajdzie w jego twórczości nic godnego lirycznie. Lubiłem sobie posłuchać "Wszystko jedno" w 2013 roku, bo też miałem przykre doświadczenia z płcią piękną, ale rapowo to on jest marniutki. Szkoda, że przebił się do bańki fajnopolackiej, bo ta skutecznie obrzydza chęć śledzenia danego artysty.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
nie no, trójkąt wyszedł w grudniu 2014r., ale miałem podobnie, z tym, że najebany łaziłem po Kato ze złamanym sercem, ale no minęła dekada mimo wszystko
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- scam_sakawa
A sorry, 2014 to było