Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
jeszcze można zapomnieć o meczu z nigerią
janek urban ewoluuje w kierunku paulo sousy, kompletny wynikowy huj, ale za to potrafiliśmy zagrać pół dobrej połowy z nieco lepszym ryywalem i będziemy to wspominać przez kolejne 10 lat, kapitalne wyczucie narodowościowego mentalu, że niczego tak nie doceniamy jak pięknego wpierdolu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
brzmi to również jak fala propsów po meczu z Holandią za Probierza, kiedy gremium ekspertów tzn dziennikarzy sportowych było zgodne: zostawiamy, zwalniać nie należy! no ale po fali propsów zawsze przychodzi fala hejtów
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Tak to się kręci właśnie
kadra Sousy grała najlepsza pilke w historii tej kadry i po prostu mieli wylewy w obronie, co jest normalne w początkowym okresie gdy z defensywnego zespolu chcesz zmienic sie w ofensywny, umre za te opinie
jak kadra Sousy ma jednego fana to jestem ja, jak nie ma fanów to znaczy że nie żyje
jak kadra Sousy ma jednego fana to jestem ja, jak nie ma fanów to znaczy że nie żyje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
nie no, też jestem team siwy bajerant
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
ten ofensywny futbol Sousy wystarczył jedynie na takie drużyny jak Albania, Andora, San Marino i zwycięski remis Hiszpanią na euro
Siwy bajerant kozak dobrze wspominam oglądanie naszych orłów za jego panowania
A w obronie od zawsze jest dramat przecież bramki które tracimy to jest zawsze wina
A w obronie od zawsze jest dramat przecież bramki które tracimy to jest zawsze wina
Spoiler
tuska
a moze brak sp jacka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Bez sensu był ten wczorajszy mecz, patrząc po zmianach, jakie Janek przeprowadził. Na pierwszą połowę wyszliśmy bez jakichś większych zmian w pierwszym składzie (pomijając bramkarza), by po przerwie ściągnąć cały kręgosłup tej reprezentacji, żeby mogli sobie pograć debiutujący i zmiennicy... Wiadomix, że to tylko sparing, no ale, kurwa, Janek wczoraj nie miał pomysłu. Za kilka dni jeszcze jest mecz z czarnymi nigeryjczykami i tu dopiero może być wesoło przy tym ustawieniu
Dodano po 9 minutach 57 sekundach:
+ te granie wahadłowymi, gdzie wczoraj dwie bramki (ze spalonego i na 0:2) po ich błędach, wypuszczenie piłki na wolne pole, zagranie w pole karne i zdziwieni wszyscy, że padają bramki
Dodano po 9 minutach 57 sekundach:
+ te granie wahadłowymi, gdzie wczoraj dwie bramki (ze spalonego i na 0:2) po ich błędach, wypuszczenie piłki na wolne pole, zagranie w pole karne i zdziwieni wszyscy, że padają bramki
Sousiarze oczywiście do pieca; ta gra nie była AŻ tak atrakcyjna jak wam się wydaje że pamiętacie a biorąć pod uwagę kryminał z tyłu; porażki ze Słowacjami i inne wtopy i szerzej dalszą 'karierę" bajeranta to byłoby tylko gorzej i gdyby nie fartowny remis z Hiszpanią to szukanie jakichkolwiek pozytywów to wyższa szkoła wyparcia i akrobatyka
Dokładnie tak jest. Sousa był równie chujowy, niektórzy po prostu mają słabą pamięć.
dobrze pan selekcjoner im powiedział, tym wszystkim wścibskim dziennikarzom
ta mina którą robi na koniec swojej brawurowej tezy niebezpiecznie przypomina Daltona z Drezdenka
- nobezprzesady
Po co oni to sobie robią zawsze? Ja rozumiem jeszcze jakby to była jakaś przemyślana taktyka w stylu wczesnego i średniego Mourinho, ale nikt mi nie wmówi, że to jest przemyślana zagrywka w celu budowania oblężonej twierdzy 
Dzisiaj chyba gramy coś

dzisiaj tak