Tu wrzucajcie wasze tracki

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
1888bogd4n

Re: Tu wrzucajcie wasze tracki

Post autor: 1888bogd4n »

SieKurwaNieInteresuj pisze: 08 maja 2026, 20:30
1888bogd4n pisze: 26 kwie 2026, 18:16 ''RUCHAM KOBIETY - NIE MASTURBACJA'' TELEDYSK. whuj mocne wersy i mocny teledysk

SZUBI DUBI ŁUBUDU
Tu tyryry tyryry tyryryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hehe dokladnie
Sprawdzać mój rap-"1888bogd4n" na youtube itp itd

https://youtu.be/s9Wdm06MsgU?si=ikzFhHEMDxKyvfli
ctg

Post autor: ctg »

Awatar użytkownika
1888bogd4n

Zapraszam do sprawdzenia teledysku. Rap warszawsko/pod-warszawski

radioaktywnyodpad

Post autor: radioaktywnyodpad »

Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
PeJotL HG

Post autor: PeJotL HG »

COŚ BARDZO FAJNEGO MOIM ZDANIEM
N_R_R_W

Post autor: N_R_R_W »

Podrzucam nasz nowy numer. Nowe oblicze, można by rzec...

StudioSzafaTV

Post autor: StudioSzafaTV »

💥 Nowoczesny boombap i zwrotka po szwajcarsku?

Projekt soNS (Denex & Anillam) wraca z nowym klipem, a na głośniki wjeżdża trzeci brat – Jaylius Jaysar ze szwajcarskim refrenem i zwrotką.

Ciężki bit, techniczny rap i zero kompromisów. Sprawdź ARMAGEDDON prosto od FAKTORYM STUDIO! 👇

Daj znać w komentarzu, jak siedzi takie międzynarodowe collabo! 🔥
Awatar użytkownika
Konczal

Post autor: Konczal »

ciut emocjonalnie, w nieco filmowym klimacie :cool:
cebanrap

Post autor: cebanrap »

Awatar użytkownika
1888bogd4n

Laska se wisi

Dodano po 13 godzinach 22 minutach 31 sekundach:

N_R_R_W

Post autor: N_R_R_W »

Nasz najnowszy i dotychczas najdziwniejszy kawałek. Adaptacja komiksu "Miazga". Horror hip-hop.

Syriusz69

Post autor: Syriusz69 »

Najnowszy kawałek to prawdziwa muzyczna uczta:
PMC - Kosmiczna Jaźń
Zapraszam na kanał YouTube gdzie są wszystkie moje treści. :joint:
https://youtube.com/@cybermagik44
NordVPN - zmieniaj lokalizację IP - https://go.nordvpn.net/aff_c?offer_id=1 ... url_id=902
StudioSzafaTV

Post autor: StudioSzafaTV »

:crossed_swords: POLSKA RAPGRA TO SOULSLIKE. :crossed_swords:

Jako FAKTORYM trzymamy tempo i równo dwa tygodnie po ostatniej premierze wjeżdżamy z kolejnym potężnym projektem od soNS (Denex & Anillam). Przed Wami utwór i teledysk pt. „SOULSLIKE”! :boom:

Przenieśliśmy surowy, mroczny klimat gier fantasy prosto do rapowego podziemia. Wlatujemy w prawdziwych zbrojach, odtwarzamy walki z mobami, a na ekranie nie zabraknie kultowego ogniska, Fire Keepera i podsumowania YOU DIED.

Ciężkie zwrotki, potężny bit i filmowy obrazek. Sprawdźcie, jak brzmi i wygląda to starcie! :point_down:

:clapper: ZOBACZ KLIP NA YT:

Dajcie znać w komentarzach, jak Wam siedzi taki eksperyment! :fire: Podejdziecie do tego ogniska czy zaliczycie glebę?
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

no jest to lekko gejowe
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
1888bogd4n

cebanrap

Post autor: cebanrap »

Człowiek na skraju | Magiczny pamiętnik

roadhouse

Post autor: roadhouse »

Mój koleżka dziś wydał singla i się jaram. Dla fanów klasycznych brzmień.

koniolski

Post autor: koniolski »

Zapraszam na premierę mojego nowego utworu razem z wideo mush-upem.
Utwór w wakacyjnym stylu o nazwie "Lato, ach to ty"
Awatar użytkownika
msh

Post autor: msh »

Macie tu szesnastkę pojebaną. Kawałek nazywa się Hard Techno RAP. refren jeszcze jest i bit techniawka, ale takie bardziej wpadające w ucho jak u rogala ddl i jak pisałem tekst wogóle o nim nie pomyślałem, jest odpłynięcie na tyle, że tu jest dużo grafomanii, ale też można powiedzieć, że rap w pigułce, ale to tak najprościej ujmując to co napisałem, może się jeszcze kojarzy Tyler the creator. Dużo kurwa ludzi piszę teksty, żeby nie było, że kogoś podrabiam. Są też inne. Ten jest odpłynięciem i mocną grafomanią. Kawałek powstał. Narazie nie mogę o tym mówić za dużo. To już jest hit ale nie na Polskę. Tylko mnie pozytywnie oceniajcie, bo kurwa jak komuś nie pasuję to nie zczaił przesłania (grafomanii) jakby ktoś zczaił i coś mu się nie podoba wtedy niech napiszę, która linijka. Pod tą zwrotkę refren jeszcze wam dam jak się to spodoba. Cały kawałek ma wyświetlenia nie na Polskę. Yaaaaaaaaaaał. Raper: Romantic Kami na ślizgu i ślizgawce MSH no i na facebook: Kamil Rudz

Flow z przepony, przyśpieszenia jak RA kurwa, wokal rnb. Melodyką zajmuję się sam, czyli melodią w refrenie. Bity kupuje. Sam zrobiłem w swojej karierze ze 3. W bitach są lepsi. Jak chce żeby to było najlepsze to ja zostaję przy liryce,flow i melodyce w refrenach. ROMANTIC KAMI Kamil Rudz Kamil Aleksander Rudziński

1.ROMANTIC KAMI: YAAAAAAAAAAAAŁ. Da-m wam większe rap. Yaaaaaaaaaaaaaaaaaał Dam wam większe rap. ///odniesienie do poprzedniego tracku
co kurwo? mówiłeś, że nie umiem rapować?// odniesienie do poprzedniego tracku gdzie śpiewałem styl hindu, kawałek przesłodki tańca dużo
to ma być fristajl?, czy znowu mam grafomani spróbować?// fristajl mam b.dobry, grafomania jak Laik, albo lepsza
może, ci kurwo troche pszyspieszeń dać na follołopach? // Przyśpieszenia jak RA Ragged Man
przyśpieszenia follołap, pryśpieszenia follołap, very hard level very hard level very hard level. Jaaaaaaaaaaaaaaał//odniesienie do płyty very hard level i przyśpieszenia follołap, gdzie nazwałem kawałek przyśpieszenia, i śpiewałem parę tekstów więc powiedziałem, że wszystko sfolołapowane
a może kurwo twoja matka jest kurwą. Przypomnę# HASZTAG....JAAAAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁ. zrymuje do tego// matka kurwą, tak się nie mówi, chyba, że na fristajlach, a może i nie na fristajlach i to jest przypomnienie i jeszcze przypomnienie hasztagu, to jał to cwaniactwo straszne(nie vibe)
nie mój a twój chłam? co to2012 albo 2022? Hasztag, chłam? o czym nawijać?? TAŃCZ!// chłam słowo żenada, może w 2012 albo 2022 i może hasztag chłam, to wtedy o czym nawijać? Więc po prostu tańcz, pasowało też by jaaaaał ale mniej
sióódemkaaaaaaaaaa: kurwa,szmata,ulica,drill ooooo Jaaaaaaaaaaaaaaaaaał// po prostu nawijka o czym nawija ulica w pigułce, bez pojazdu po niej
ósemkaaaaaaaaaaaaa: wypruta lata dama alkoholem to nie szmata Jaaaaaaaaaaaaaaaaaał// wydawało by się dobre, ale łatwe strasznie, odjebało to mi od grafomanii, też ulica
ale dojebał!... ale leci. Tańcz! Yaaaaaaaaaaaaaaał// ale dojebał? żenada, jakiś chuj spalony by tak powiedział po wcześniejszym wersie, nie mamy 2012 ani 2022... powiesz ale leci, mówię tańcz. spropsuję cię za poprawienie słowa ale dojebał
nic się nie zgadza? a u mnie wszystko...u mnie wsystko sie zgadza.............................yaaaaaaaaaaaaałł// dużo się nie zgadza w moim życiu ale jestem optymistą, mówię to dwa razy więc niepewnie skoro dwa razy
vibe up up? vibe up up?// skoro nie pewnie to może vibem dodam cwaniactwa, przewózka i powiem wszystko się zgadza raz
wymuszone bunondolem, iluminata,trzynastka jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał//ogromna pewność siebie już wymuszona bunondolem, illuminata? od 14 roku życia oko na ręce po skaryfikacji skalpelem, duże, brak tatuaży, parę skaryfikacji, model
czternaście// czternasta linijka, bardzo duża pewność siebie że po prostu rapuję czternastka, ale też znudzenie, że to wszystko takie proste, ale już mało zostało do przekazania przez moją osobę
piętnaście...5.75 średnia, vibe up up u mnie wszystko sie zgadza.// taki odlot, pewność siebie jest, ale hejting i tak by był, że odpłynąłem naćpany, więc mówię o średniej w szkole 5.75 wtedy vibe też góra góra, albo mogę sobię pozwolić na vibe góra góra
licz!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał kalkulator non TAŃCZ!!!!!!!!!!!!!!!!// sam licz, i powiedz że jest 16 linijek, wszystko się zgadza, jaaaał, takie nieluźne cwaniactwo. po prostu jaaaał to kropka z cwaniactwem, kalkulator non, podwójnych nie uświadczono, po prostu tańcz bez podwójnych, mówię tańcz jak ty bez kalkulatora jesteś. Jał sam siebie też popieram, za kalkulatore nie jestem, podwójne są wymuszone, jak napisałem w innym kawałku, podwójnie to cię mogę zerżnąć że sex w cipke i w tyłek.

Na czarno coś jak rapgenius, objaśnienie mojego tekstu w całości dużo odleciałem, ale jak mówię średni po 5,75 i jeszcze inżynier. Język Polski- genialny. Wrzucę coś jeszcze całkiem innego jak na to będą pozytywne opinię. Ja wiem gdzie to lata, nie w polsce, może nawet indonezja, mam i po polsku i po angielsku, ale ludzie chcą tego słuchać nawet w języku PL. Ogromne propsy mam za swój rap, chciałem jeszcze, żeby ślizg swoim okiem sprawdził. Później nie patrzcie na czarną czcionkę tylko sami sobie zarapujcie ten kawałek i zobaczcie jak fajnie on leci. Zwrotka do kawałka Hard Techno RAP! robię muzykę różną dużo też RNB na melodyce wymyślanej przeze mnie a nie przez ludzi od tego po prostu robię, aby było melodyjnie bardzo, ale i są kawałki czysto rapowe. Pozdrowienia Romantic Kami, Kamil Rudz, Kamil Rudziński Aleksander. YAAAAAAAAAAAAAAAłł
Ostatnio zmieniony 04 cze 2026, 18:26 przez msh, łącznie zmieniany 1 raz.
ROMANTIC KAMI
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kamil.undzej/
Kamil Rudz
Kamil Aleksander Rudziński
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Msh może feat z Auria Aurelia? Macie sporo wspólnego na to wychodzi
ODPOWIEDZ