Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Re: Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019) [Zapowiedź]
wszystko spoko, ale bedoes nie
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
-
frontkick
Nawet Taco nie uratował tym razem, kurwa no zajebiście ta płyta jest wyprodukowana ale Borek tak strasznie się stara mieć coś ważnego do powiedzenia ze nie moge tego sluchac
Ale chujnia, nic tu nie pasuje
Influencer.
- krakowski łotr
kelsohmm, chyba chodzi o follow up do numeru Bedoesa 05:05 tyle ze zamiast "dziewczyny" Taco nawinął "chłopaki". Dla mnie przeciętny numer, Fifi fajnie poleciał.
Brak instrumentali to jest kurwa tragedia
tak samo jak fit Białasa
spoko ta płyta taka bez fajnych piosenek
juz sie nie moge doczekac jak debilki beda wrzucaly foty na insta z tatuazem wodnym dolaczanym do plyty XD
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Nie widzę w tym nic złego. Niech pierwszy rzuci kamień ten kto nie miał tatuażu z czipsów. Piękny powrót do przeszłości. 
Obawiam się, że Bedoes nic lepszego niż ten swój pierwszy bezczelny album nie nagra. Nie żebym był fanem tego wydawnictwa, ale odkąd scena go wykastrowała to stracił swoje największe (jedyne?) atuty. No ale w sumie na co mu to jak i tak wypracował sobie taką pozycję że hajs, popularność i liczby się zgadzają.
24.07.2019 - 16.12.2019
No taki przeciętny ten numer, brzmi jak z generatora zwrotek raperów uczestniczących.
Z tym, że Białas i storytellingi to jedno z chujowszych połączeń w pl rapie, w połowie historii zachciało mi się spać
Z tym, że Białas i storytellingi to jedno z chujowszych połączeń w pl rapie, w połowie historii zachciało mi się spać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
3rzypo3rzy
Taco jaki followupik do Sentino
- Bryx Fenrir
Numer na pewno spoko, chociaż w sumie chyba Lanek> Taco>Białas>Bedoes, w ogóle Lanek w świetnej formie jest, i dostarczył bity Borkowi w najwyższej jakosci. Sam Bedoes raczej średnio w tej stawce wypadł, zresztą podobnie jak Białas, natomiast Taco bardzo fajnie popłynął. Myślę, że kawałek jest spoko.
Przesłuchałem i niektóre tracki spoko, na pewno najlepszy jest kawałek Playboy (przez bit głównie). Lanek to jest marka i jego robota sama sie broni, a bedoes czasem za daleki odlocik. Faded z angielskiej epki tez nawet przyjemne.
Jestem podniecony jutrzejszą premierą, jestem naprawdę ciekaw Waszej opinii o tym albumie jaka ona by nie była.

-
frontkick
Ktos to wrzucil na Soundcloud i sb przeklikałem i ja pierdole, co sie odjebalo na tej plycie
Nie wiem czy bardziej zaśmiałem z numeru po hiszpańsku czy rockowego który przypomina OIOM z zamachu na przecietnosc, rozumiem że ironia i w ogóle (zawsze chciałem to zrobić) (to też) no ale kurwa
Zrobienie z Gdzie jest Eis lovesongu to też nieśmieszne prowo
Brixton Calling spierdolone i boje sie reszty tej EPki, pierdole nie włączam
Mam nadzieje ze to jakies nieporozumienie i ktos wrzucil stare nagrywki Bedoesa podpisane tytułem tej płyty, fizycznie źle sie czuje po przeklikaniu przez ten paździerz
Nie wiem czy bardziej zaśmiałem z numeru po hiszpańsku czy rockowego który przypomina OIOM z zamachu na przecietnosc, rozumiem że ironia i w ogóle (zawsze chciałem to zrobić) (to też) no ale kurwa
Zrobienie z Gdzie jest Eis lovesongu to też nieśmieszne prowo
Brixton Calling spierdolone i boje sie reszty tej EPki, pierdole nie włączam
Mam nadzieje ze to jakies nieporozumienie i ktos wrzucil stare nagrywki Bedoesa podpisane tytułem tej płyty, fizycznie źle sie czuje po przeklikaniu przez ten paździerz
- zemsta1kadluba
ja wrzucałem że mi to się skojarzyło z poziomem utworu Anarchia Tomasza Karolaka
mołpy są kozackie
Przecież ten numer Anarchia i chyba Smok to jest jakaś jawna beka, Bedi dograł wokale jak Lanek był pijany, bo nie wierzę że by to dopuścił do wydania.

- przedszkolanek
- zemsta1kadluba
Co lepsze ten numer po hiszpańsku ma na feacie Mr. Polska xD
mołpy są kozackie
- przedszkolanek