Ten Typ Mes
- igorzastyy
Re: Ten Typ Mes
Użytkownik Moltisanti dzisiaj forma mutant. W tematach politycznych też rozstawia adwersarzy po kątach.
A co do Mesa to mógłby jakiś kawałek o tym zrobić jak na rapera przystało, ale nie ma co liczyć raczej. Zwłaszcza przed domniemanym procesem.
A co do Mesa to mógłby jakiś kawałek o tym zrobić jak na rapera przystało, ale nie ma co liczyć raczej. Zwłaszcza przed domniemanym procesem.
Widać, że chłop od kilku dni oddycha tylko tym tematem. Każda relacja na Instagramie, musi być coś o Biedronce. Wielki dramat i przeżywanie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Ja tam się mu nie dziwie skoro wielka korporacja kradnie mu jego styl na którego wyrobienie pracował cała karierę
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- igorzastyy
Gdyby sąd ogłuchł i pod wpływem utworu "Wyględów" orzekł kradzież flow, to prawnicy Biedry powiedzą, że to pastisz flow Mesa i kurwa nara, odjebiemy tak znowu.
Może bojkot konsumencki? Biedronka się po tym nie podniesie jak wszyscy fani Mesa zrezygnują z robienia tam zakupów
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
W ogóle wczoraj wieczorem będąc w Biedronce słyszałem kolejny podobny jingiel, tym razem coś tam o jedzeniu lodów
Imo jeszcze bardziej jak Mes brzmiało, także Biedronka wyjebane i leci dalej z tematem
EDIT: O jest
EDIT: O jest
Spoiler
Mesowi te reklamy spadły jak gwiazda z nieba i powinien dziękować Bogu, że go to spotkało, bo odwróciło uwagę od ukrainizacji, którą tak zachwalał przez lata.
Momentu wdrożenia kampanii lepszego znaleźć nie mógł.
Momentu wdrożenia kampanii lepszego znaleźć nie mógł.
jak na moje to te lody w ogóle mesa nie przypominają pod żadnym względem
- TooMuchSmoke
Zgadzam się, znikome podobieństwo przy tych lodach
- qualite_de_schizoide
Moim zdaniem też nie, chyba Biedronka pozmieniała w algorytmach po groźbach rentiera.
- marmolad_k2
To brzmi jak AI a nie Mes 
Dodano po 1 minucie 51 sekundach:

Dodano po 1 minucie 51 sekundach:
Kradzież flow, jak to brzmiigorzastyy pisze: ↑30 maja 2026, 23:12 Gdyby sąd ogłuchł i pod wpływem utworu "Wyględów" orzekł kradzież flow, to prawnicy Biedry powiedzą, że to pastisz flow Mesa i kurwa nara, odjebiemy tak znowu.
Spoiler
Normalny zarzut w muzyce rap, niejeden drugiemu flow zapierdolił.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
W muzyce rap wiadomo, ale w sali sądowej?
Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
To nie Mes reklamuje biedronkę, tylko biedronka Mesa. Kolejne zwycięstwo tournament winnera.
Ja też nie czaję gdzie w tej reklamie mesa słychać
A w tej z lodami to pod Wuwunia można podciągnąć
- Moltisanti
W sumie to mu wyszlo