Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
To co, za rok powtórka i trzecie zwycięstwo z rzędu?
dlaczego tak źle życzysz piłce nożnej
klub mem jeszcze trzy sezonu temu a teraz gigant
- rozklad_gaussa
dobra panie enrique juz wystarczy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
tragiczne są kurwa te skrzydła w Arsenalu, musi przyjść jakiś kot na lewe za Martinellego (albo nawet Trossarda, ale wolałby Belga zostawić 100x bardziej) bo to nie da rady
Saka jak sie nie ogarnie troche to tez ciezko to widze bo Madueke to też tragedia
za to Skelly wspaniały, Hincapie jako defensywny lewy też cudowny, jeszcze jakby sie Cala nie rozpierdalał co 2 dni to by sie idealnie uzupelniali
wzmocnienia do ataku na już skrzydła > napastnik > ofensywny pomocnik, w tej kolejności
Saka jak sie nie ogarnie troche to tez ciezko to widze bo Madueke to też tragedia
za to Skelly wspaniały, Hincapie jako defensywny lewy też cudowny, jeszcze jakby sie Cala nie rozpierdalał co 2 dni to by sie idealnie uzupelniali
wzmocnienia do ataku na już skrzydła > napastnik > ofensywny pomocnik, w tej kolejności
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
@Piters idealny na lewe skrzydło będzie Vinicius
nawet dwóch by się przydało, może w pakiecie z Rodrygo?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jeszcze mastantuono do pakietu
Tylko dwa razy płakałem w moim nędznym życiu
swiatek gra z ukrainka właśnie zbliżają się do końcówki pierwszego seta
#freefromage
Wpierdoli tego seta 
Myślałem, że dopiero ze Svitolina będzie na łeb, a tutaj już z Kostyuk ma ciężary
Myślałem, że dopiero ze Svitolina będzie na łeb, a tutaj już z Kostyuk ma ciężary
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nie no kurwa, ale żeby z banderówką???
Jak zwykle psycha siada, 25 niewymuszonych przy 6 winnerach

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Po meczu, zaraz wylot z top 10 z hukiem