ja się załapałem na końcówkę tej kariery figo i też dobrze wspominam - przede wszystkim zajebista reklama wtedy była z nim pepsi, a druga sprawa, że jebany PES4 miał w swoim intro własnie popisy portugalskich piłkarzy, a to wszystko bez licencji było, ale figo i młodziutkiego cr7 można było odgadnąć.
Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
francja? bedzie jakas kompromitacja cwela, choc nic za tym nie przemawia, portugalia z nieudacznikiem martinezem niczego nie wygra, brazylijczycy z nejmarem totalnie z dupy siłą przyjaźni biorą ten mundial, kiedy kazdy wątpi
widze to i wierze, tak mi dopomoz YHWH
widze to i wierze, tak mi dopomoz YHWH
I pack a mac11 we at 7eleven
Podobnie czuje człowiek
- ConeyIsland
Pan de la Fuente poprowadzi swoich chłopców do tytułu
Dla mnie mundial to przede wszystkim kontakt z egzotyką. Dzięki eliminacjom do dużych turniejów, rozbudowanemu Euro oraz Lidze Narodów drużyn europejskich człowiek może się naoglądać do porzygu. Dlatego:
Niemcy, Anglicy i Hiszpanie mogą szybko wracać do domu.
I żeby dziadki typu CR7, czy Dżeko pokazały klasę.
Przy okazji Dżeko - sport i polityka niech trzymają się jak najdalej od siebie, ale w tym przypadku moje "sportowe-polityczne" pozytywne życzenie - niech reprezentacja BiH-u zajdzie jak najdalej. Ten kraj cierpi na separatyzmy, niech jego mieszkańcy się zjednoczą pod flagą swojego kraju i będą z niego dumni. Z podobnych względów - niech Haiti sprawi niespodziankę.
Amen.
Oczywiście liczę na sól sportu, a więc niespodzianki - mocno ściskam kciuki za debiutantów, niech strzelają gole, zdobywają punkty i niech choć jeden wyjdzie z grupy. Marzy mi się jakiś nieoczywisty finalista - może jakaś drużyna z czarnej Afryki.
Niemcy, Anglicy i Hiszpanie mogą szybko wracać do domu.
I żeby dziadki typu CR7, czy Dżeko pokazały klasę.
Przy okazji Dżeko - sport i polityka niech trzymają się jak najdalej od siebie, ale w tym przypadku moje "sportowe-polityczne" pozytywne życzenie - niech reprezentacja BiH-u zajdzie jak najdalej. Ten kraj cierpi na separatyzmy, niech jego mieszkańcy się zjednoczą pod flagą swojego kraju i będą z niego dumni. Z podobnych względów - niech Haiti sprawi niespodziankę.
Amen.
mundial poza europą, luźno ze trzech ćwierćfinalistów spoza uefa będzie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Future & Tyla - “GAME TIME” (Official FIFA World Cup Single)
To chyba będzie podczas ceremonii otwarcia. Video wleci później.
To chyba będzie podczas ceremonii otwarcia. Video wleci później.
Obrońcy tytułu meldują się
główny kandydat do flopa mistrzostw, kadra tak na oko w 2/3 ta sama co w katarze, więc albo scaloni zapomniał, że ci goście są 4 lata starsi albo dał się sterroryzować messiemu, żeby jego ziomki już po drugiej stronie rzeki (paredes, de paul) albo tuż przed nią (otamendi, tagliafico) zabrały się na jeszcze jeden turniej, aż dziwne, że nie wzięli di marii i acuny
drogi włochów 2010, hiszpanii 2014 i niemców 2018 żeby wyjebać się na samym początku nie powtórzą, bo inflacja tego turnieju zrobiła się śmieszna i za jordanię w grupie się nie spierdolą, ale tu się aż prosiło o odświeżenie kadry
drogi włochów 2010, hiszpanii 2014 i niemców 2018 żeby wyjebać się na samym początku nie powtórzą, bo inflacja tego turnieju zrobiła się śmieszna i za jordanię w grupie się nie spierdolą, ale tu się aż prosiło o odświeżenie kadry
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
panowie, a jakąś forumową ligę fantasy na mundial bylibyscie chetni ogarnac?
https://play.fifa.com/fantasy/
bo ja np bylbym fest chętny
https://play.fifa.com/fantasy/
bo ja np bylbym fest chętny
- ConeyIsland
W sumie też bym się pobawił. To co, @potter? xD
Zróbcie to co się wyniki obstawia
jest to
viewtopic.php?p=1288899#p1288899
viewtopic.php?p=1288899#p1288899
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Ja nie gram w fantasy i nie organizuję. Będą jedynie pytania na mundial w poniedziałek wieczorem
- ConeyIsland
Pytania potterowe i typer wyników props, bedziem typować. Jak ktoś ogarnie fantasy to też niech podrzuci
Niech sie dzieje co ma sie dziac
Dodano po 3 minutach 15 sekundach:
, czego juz nie zmienie, wiec troche dupa zbita
Spoiler

niestety skapnalem sie, ze robiąc wczesniej fantazy dla mojej irl grupy ziomków stworzylem profil z moim imieniem i nazwiskiem
- ConeyIsland
To zrób drugie konto i załóż ligę slgwk, dawaj 
no bez kitu, co ja gadam wogle, moge drugie konto zrovic przecie i na nie sie przeniesc xd 60iq akcje z mojej strony
Dodano po 5 minutach 54 sekundach:
https://play.fifa.com/fantasy/join-league/M5JZVDRG zapraszam
Dodano po 5 minutach 54 sekundach:
https://play.fifa.com/fantasy/join-league/M5JZVDRG zapraszam