Young Leosia
Re: Young Leosia
co te polskie rapy skręcają klimatem w memfis
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
ten pomysł na milion w dzień to założenie onlyfansa?
dziwki basen i machanie kutasem
-
WesolyJozek
Byłem kiedyś w Brazylii i nie widziałem tam ani jednej brzyduli takiej jak otyły bazyl
- igorzastyy
Takie to jest, żeby se gdzieś w tle leciało, nic więcej.
kurwo co ten błoński z nią zrobił, chłop tak jej przetyrał banię tym zerwaniem, że tera nasz różowy rangerek wije się jak ta czarownica na stosie wyziewająca demona
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
ale dobrze jej to wychodzi, znacznie lepsza reprezentantka dziwkorapu niż fagata.
- marmolad_k2
Przecież ona ma głos jak postać z serialu na Disney Channel
I to jest urocze, a prawdziwa ghetto ass witch musi rzucać urok jeśli ma się wyróżniać pośród pospolitych brudnych spermochłonów jakich tam wiele
- qualite_de_schizoide
kakofonia jebana, aseksualne są te dziewczyny w dodatku przez to, że próbują zrobić się na nie wiadomo jakie bad bitch mimo że to w ogóle do nich nie pasuje
Jak nie pasuje? Właśnie pasuje ideolo, połączenie słodkie-słone jak rasowa pizza hawajska dla koneserów, zaś dla tych wszystkich sceptyków co wola nudę - fagata jest tylko słona, z tym się zgodzę
Ostatnio zmieniony 30 maja 2026, 8:15 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
+1 Zdecydowanie kakofonia jebana, do pieca z takim chujstwemqualite_de_schizoide pisze: ↑30 maja 2026, 7:57 kakofonia jebana, aseksualne są te dziewczyny w dodatku przez to, że próbują zrobić się na nie wiadomo jakie bad bitch mimo że to w ogóle do nich nie pasuje
- marmolad_k2
+1
Choć u Leosi czegoś mi tam jeszcze brakuje, choć ciężko to uchwycić w sumie - no bo bitch body czek, kocie ruchy czek, bezczelny teskt czek, głos też pasuje, ale i tak - razem jakoś to wszystko jest tak ugotowane że spod calości przebija się co jakiś czas wajb młodszej siorki, o którą się martwisz bo poszła po raz pierwszy na imprezę gdzie się kręcą chłopcy z klasy wyżej i się boisz że ci ją przelecą, a nie tak jak być powinno, czyli szczupłej wyżyłowanej laski z klipu Hood Hoez. Może to o delivery idzie, nie wiem.
you know the O.P.P.
-
WesolyJozek
+12rzyn pisze: ↑30 maja 2026, 8:14+1 Zdecydowanie kakofonia jebana, do pieca z takim chujstwemqualite_de_schizoide pisze: ↑30 maja 2026, 7:57 kakofonia jebana, aseksualne są te dziewczyny w dodatku przez to, że próbują zrobić się na nie wiadomo jakie bad bitch mimo że to w ogóle do nich nie pasuje
- qualite_de_schizoide
Mężczyźni: piosenki o podbijaniu księżyca, rozważania o tym co jest po śmierci
Kobiety: jestem królową blowjoba
Kobiety: jestem królową blowjoba
Spoiler
That’s TUFF