obejrzałem 5 minut to oprócz klimaciku też w miarę mądrze gada, propshardy pisze: ↑27 lis 2019, 16:08 to jest najlepszy wywiad rycha, 2005-2006 rok, lato ławeczka goła klata i lecimy
https://www.youtube.com/watch?v=v2xHknktXWw
Największe przypały w polskim rapie
Re: Największe przypały w polskim rapie

-
frontkick
Myślę że w ogóle casus Kubana to jest jeden z największych przypałów w polskim rapie, nigdy nie było takiej sytuacji żeby raper chciał sb zrobić lekką woltę stylistyczną i powygrywać życie a tu fanbejs nauczony że słucha wartościowej muzyki mówi mu że nie no wypierdalaj
I najzabawniejsze jest to że Kuban faktycznie wypierdolił
- marco_pantani
1. afery z pseudoproducentami np. Henson, który robił z Temate, VNMem, Pyskatym, Sitkiem, Gedzem i z wieloma raperami ówczesnej sceny
2. klipy typu oneshot
3. wujek samo zło
3. obrońcy tytułu na bitwie w Płocku
2. klipy typu oneshot
3. wujek samo zło
3. obrońcy tytułu na bitwie w Płocku
zwracam honor
Wywiad z Donatanem gdzieś z 2008 roku na hip-hop.pl, w którym Donatan zszedł na politykę i zaczął wychwalać komunizm w wykonaniu radzieckim, krytykować Polaków za niechęć do komunizmu i socjalizmu , twierdzić, że w Katyniu Polaków Niemcy mordowali i bronić sowieckiej napaści na Polskę z 1939 r. Tak go ludzie w komentarzach zjebali, że po tygodniu cały wywiad zniknął z portalu i już nigdzie go nie idzie go znaleźć. Ogolnie ciekawa to była sprawa, bo Donatan chyba za młodu w Rosji mieszkał i mocno przebijała w wywiadzie rosyjska wersja historii, którą pewnie w szkole mu włożono do głowy.
@up - podbijam Hensona, koleś swego czasu współpracował z całkiem znanymi raperami i regularnie wychodziło na jaw, że podpierdala bity z netu i sprzedaje, jako swoje. Całkiem długo to trwało, o dziwo, bo pomyślałbym, że po pierwszej takie wtopie zostanie skreślony, jako producent.
@up - podbijam Hensona, koleś swego czasu współpracował z całkiem znanymi raperami i regularnie wychodziło na jaw, że podpierdala bity z netu i sprzedaje, jako swoje. Całkiem długo to trwało, o dziwo, bo pomyślałbym, że po pierwszej takie wtopie zostanie skreślony, jako producent.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2019, 20:46 przez scarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- marco_pantani
kurwa ten kumos ma przejebany głostsuko pisze: ↑27 lis 2019, 10:52 https://vimeo.com/55952536
Wizja Lokalna Sierpc też była mocarna w hujparę dobrych postaci się tam przewinęło na klipie, a przy zwrotce rapera Kumos zawsze z beki na głos wykurwiam
A no i WENA w jakiejś korpo kolędzie w przebraniu mikołajanie mogę tego znaleźć na youtube
zwracam honor
warto jeszcze przypomnieć "producenta" Fen, jego płytę Fanatycy Dźwięku oraz rozpierdolenie zagadki związanej z tym typem przez jednego z użytkowników ślizguHenson
Detektyw Griffin w ogóle jest na ślizgawce?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
xDDDDDD zaśmiane na głosTdW pisze: ↑20 lis 2019, 18:10 Jako, że święta coraz bliżej to warto przypomnieć te akcje
https://youtu.be/YiwxHyf0ZB8
- marco_pantani
O i klasyk mi się przypomniał. Odwoływanie koncertów tedego przez rycha i ponoć grożenie właścicielom klubów 
zwracam honor
^ props za to przecież, żaden przypał
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:46 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurwcze, komentarze obroncow zwierzat jeszcze piękniejsze od samej akcji. Ktos pamieta czy jak to wychodziło to ludzie tez tak reagowali?baqlashan pisze: ↑28 lis 2019, 5:21xDDDDDD zaśmiane na głosTdW pisze: ↑20 lis 2019, 18:10 Jako, że święta coraz bliżej to warto przypomnieć te akcje
https://youtu.be/YiwxHyf0ZB8![]()
o chuj ci chodzi, nie żal ci rybci kolo?
Przecież ją chcieli wypuścić 
Małolat plagiatujący Łysiaka w swojej zwrotce w "Nagapiłem się", nieudolne tłumaczenie się w wywiadach, w tym niewiedza czy Łysiak żyje czy nie.
Małolat w swojej zwrotce w piosence "Co by to zmieniło" z Pezetem i Molestą nawijający o tym, że w tych czasach mógłby być magistrem, mimo że do tej pory nie ma nawet matury, a podchodził kilka razy do egzaminu. Włodi w powyższym utworze fantazjujący o udowodnianiu pięścią swojej wyższości mając 60kg, 170cm wzrostu oraz dostając wpierdol na własnym koncercie. Pezet urodzony gangster-biznesmen coś tam nawijający, że gdyby nie rap to miałby wille w Acapulco
Małolat w swojej zwrotce w piosence "Co by to zmieniło" z Pezetem i Molestą nawijający o tym, że w tych czasach mógłby być magistrem, mimo że do tej pory nie ma nawet matury, a podchodził kilka razy do egzaminu. Włodi w powyższym utworze fantazjujący o udowodnianiu pięścią swojej wyższości mając 60kg, 170cm wzrostu oraz dostając wpierdol na własnym koncercie. Pezet urodzony gangster-biznesmen coś tam nawijający, że gdyby nie rap to miałby wille w Acapulco
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 7:23 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
- KillerCroc
Haha WSZ to jest największy głąb w polski środowisku hip-hopowym, przecież jego od Pomidora różni to że Pomidor siedział 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:27 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaliście kiedyś filmy gangsterskie? Joe Pesci nie ma nawet 170 wzrostu, a był kozakiem, którego bali się nawet najwięksi skurwiele.
wyjebane mam w aparycję pezeta, zwyczajnie twierdzę, że byłby nieudacznikiem, gdyby mu się nie poszczęściło w rapie, a przez lata mówi o sobie jak o męczenniku, który musi nagrywać rap, mimo że tam gdzieś obok są branże, w których lepiej by wychodził finansowo. typ by sobie nie poradził z prowadzeniem piekarni, biorąc pod uwagę jego emocjonalne usposobienie (chyba, że to tylko taka kreacja), nie mówiąc o jakiejś kurwa gangsterce, co chyba miało sugerować ten wybór miejsca na wille - Acapulco (choć pewnie bardziej było to zdeterminowane rymem).
generalnie to męczeństwo raperów, narzekanie na swój fach i tak dalej jest (a raczej było, bo ta nowa generacja raperów ma zdrowe podejście) dla mnie mega przypałem. poza tym kręcenie takich liczb na koncertach, w empikach, na youtubach jakie kręcił pezet czy ostr w 2010 i jednocześnie narzekanie na swoje zarobki jest dla mnie przypałem, bo tym samym przyznają się do bycia frajerami, którzy nawet o swój interes nie potrafią zadbać (mimo że liczby i wszystko przemawiało na ich korzyść).
generalnie to męczeństwo raperów, narzekanie na swój fach i tak dalej jest (a raczej było, bo ta nowa generacja raperów ma zdrowe podejście) dla mnie mega przypałem. poza tym kręcenie takich liczb na koncertach, w empikach, na youtubach jakie kręcił pezet czy ostr w 2010 i jednocześnie narzekanie na swoje zarobki jest dla mnie przypałem, bo tym samym przyznają się do bycia frajerami, którzy nawet o swój interes nie potrafią zadbać (mimo że liczby i wszystko przemawiało na ich korzyść).