Furiat NH
Re: Furiat NH
Tym razem Boxdel. Z przyzwyczajenia zrobiłem streszczenie AI, a okazuje się, że do Boxdela filmik ma 2 minuty
Oto streszczenie filmu „DOMINGO - BOXDEL” z kanału FURIATNH:
Projekt filmu o Pandora Gate: Autor nagrania informuje, że skontaktował się z nim inwestor, który chce wyłożyć budżet na stworzenie pełnometrażowego, wysokobudżetowego (praktycznie kinowego) filmu fabularnego o aferze Pandora Gate [00:19].
Doświadczenie twórcy: Do tej pory autor tworzył jedynie niskobudżetowe lub darmowe filmy krótkometrażowe, jednak od dłuższego czasu szukał inwestora na poważniejszy projekt [00:49]. Choć planował inny temat, to inwestor narzucił temat Pandora Gate [01:12].
Ujawnienie nowych faktów: Produkcja nie ma być jedynie powtórzeniem znanych już opinii publicznej informacji. Ludzie powiązani z inwestorem dotarli do nowych, niepublikowanych dotąd faktów, które zostaną przedstawione w filmie [01:40].
Apel do Boxdela: Autor zwraca się bezpośrednio do Boxdela z propozycją współpracy. Oferuje mu możliwość przedstawienia swojej wersji wydarzeń, odniesienia się do sprawy lub uzupełnienia historii o nieznane szczegóły [01:28]. Zachęca go do kontaktu mailowego, który podał w opisie filmu [02:05].
Plany produkcyjne: Jeśli rozmowy i przygotowania pójdą zgodnie z planem, zdjęcia do filmu mają ruszyć za kilka miesięcy [00:40].
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
furiat jako reżyser filmu o pandora gate? a może aktor? coraz ciekawsze to uniwersum się robi
dziwki basen i machanie kutasem
furiat niczym konrad niewolski
furiat w pierwszej minucie powiedział że ten odcinek zapoczątkuje format krótszych odcinków 5-10 minut. i wypierdolił prawie pół godziny. furiat kozak
dziwki basen i machanie kutasem
Wierzę że ktoś mu w końcu odpowie
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ