Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
mes, ty synu cwela i kurwo jebana, nagle pierwszy do odpowiedzi, jak tylko pachnie fakturką i sianem z reklamy. a przy beefie z Tede cisza jak na infolinii w święta, ale jak Biedronka wrzuci recyklomaty, to od razu obrońca kultury i patentów na styl się znalazł. psychika lata jak chorągiewa na Orlenie, a ty dalej udajesz ostatniego samuraja rapu.
tatuś musi cię ratować, bo sam byś się zgubił między stacją benzynową a paczkomatem. jebac cię łachudro oszczana
tatuś musi cię ratować, bo sam byś się zgubił między stacją benzynową a paczkomatem. jebac cię łachudro oszczana
- TooMuchSmoke
Biedra straszy pozwem o zniesławienie xD no ale tutaj Mes ma mocny argument - te wszystkie rapnauy i lil konony wjechały z niusami wyszydzajacymi Mesa zanim jeszcze ktokolwiek zdążył zweryfikować.
Teraz jest szansa na odkucie po kompromitacji z Tede. Mes powinien wjechać z utworem FuckLadyBug feat. Lidl [Prod. DJ Dyskont], a potem pozew.
-
masz_szluge_
w komentarzach u klawitera wypowiedzial sie gosc, ktory bral udzial w projekcie tego audio dla biedronki i potwierdzil, ze to nie jest AI. mes ty kurwo jebana
Spoiler
niepopularna opinia to pewnie będzie, ale dla mnie tym bardziej mes jest 'pokrzywdzony' - jak ktoś tu wyżej słusznie wspominał, to sunoai może ci wypluć wokal brzmiący 1:1 jak znana postać, możesz nie być tego świadomy i to mogłaby być jakaś linia obrony dla biedronki, ale tutaj? to nie jest naturalny zakres dźwięków dla tego Narlocha(dobra przesluchalem jeszcze raz i to jednak z dupy), skądś ten pomysł na artykulację musiał się wziąć, do tego klip lekko podobny do Wyględowa, jestem ciekawy czy mes wraz ze swoim prawnikiem odpuści, ale dla fabuły mam nadzieję że nie xd
Ostatnio zmieniony 28 maja 2026, 9:54 przez Czak, łącznie zmieniany 1 raz.
Może będzie pozew o kserobojostwo?
Co się nie wydarzy dalej, to przecież Mes tylko skorzystał na tej sprawie. Ostatni raz było głośno o nim przy beefie z Tede, który wg znacznej większości ludzi przejebał, więc nie była to najlepsza sława. Teraz postawił się w pozycji pokrzywdzonego, a naprzeciw wielka korporacja, znienawidzona przez wielu Biedronka. Moim zdaniem nie ma szans tego wygrać, bo jego "przeciwnik" sra pieniędzmi, poza tym w obliczu nowych faktów juz w ogóle. Tak czy siak, jego ego znowu chwilowo zostało połechtane. Założę się, że przez najbliższe tygodnie Piotruś bedzie żył tym tematem, który chwilowo wskrzesił jego, martwą poniekąd z racji braku koncertów, karierę
Może nawet dzięki temu wszystkiemu coś w tym roku jeszcze nagra?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Na pewno pierdolnie jakąś głupotę wartą cytowania i na to czekam jak na wejście kogoś do mojego domu i pomacanie mnie
Popi.jaku
Swoją drogą to myślicie, że brak koncertów to rzeczywiście jego wybór, czy bardziej to, że jest tak nielubiany w środowisku, że boi się gdziekolwiek pokazywać? Ja myślę, że to drugie. Ogólnie myślę, że spokojnie mógłby grać w małych klubach, czy na festiwalach na jakiejś małej scenie gdzie grają dziesiątki raperów jednego wieczora.
Myślę, że nikt nie chce go zapraszać, więc od pewnego czasu robi dobrą minę do złej gry, że sam nie chce, bo przecież koncerty są bez sensu. No kto to widział, żeby rzeźbiarz musiał rzeźbić na scenie przed publiką, to czemu artysta muzyczny miałby to robić?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
N8e trzyma moczu na koncertach
- gods bidness
Oczywiście że tak, promocyjnie nic lepszego nie mógł sobie wymarzyć, a próbował się promować na jakimś beefie z Tede, który kompletnie nikogo nie obchodził poza ślizgawką. Tutaj dostał atencję od jakichś normików z różnej strony.
A może nawet coś mu jeszcze skapnie w ramach zadośćuczynienia.
PS nie wierzę że nie będzie storytellingu o tym na nowej płycie w stylu - budzę się skacowany, obok leży ona, a tu się dowiaduje, że zgwałciła mnie Biedronka.
budzę się skacowany, obok leży ona, a tu się dowiaduje, że zgwałciła mnie Biedronka Biedrona.
Też uważam że Mes jest tu pokrzywdzonym, przecież to ewidentne kserobojstwo i gdyby to się działo w środowisku hip-hopowym a nie dyskontowym to Biedronka powinna być dojeżdżana do spodu
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Artyście takiemu poziomu niedostępnego dla mnie nie przystoi grać koncertów dla małej publiki
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
Lidl Tedego by zaprosił z pocałowaniem rączki.