Narloch brzmi jak Arschloch.Nedvved pisze: ↑26 maja 2026, 11:39Otóż pod postem na linkedinie który tutaj ktoś wspominał został w podziękowaniach wspomniany polski aktor dubbingowy Mateusz Narloch - więc może to nie AI?gods bidness pisze: ↑24 maja 2026, 16:40To tak nie działa. Wzięli jakieś suno, które jest karmione ogółem raperów. I algorytm zdecydował mniej lub bardziej świadomie, że do tego tekstu najlepiej będzie pasował taki a nie inny głos. Człowiek to odsłuchał, przyklepał i poszło. I ten człowiek czy ludzie nie mieli nawet pojęcia, że to jest do czegoś czy kogoś podobne.Sionek pisze: ↑24 maja 2026, 0:29 Jestem niemal pewny, że jest to AI, ale zastanawia mnie czemu z całej palety raperów, których mogli podrobić, wybrali właśnie Mesa? Chłop, któremu wpadło to zlecenie jest fanem? Zarząd Biedronki przesłuchał jego dyskografię i uznali, że w takim stylu ma być reklama? Czy może uznali, że jakby skopiowali Quebo, Taco czy jakąś Bambi to by musieli wydać na prawników tyle, że nie starczyłoby na dywidendę dla akcjonariuszy i Mes w życiowym dołku to łatwy przeciwnik w sądzie?
To jest najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń.
Ten Typ Mes
- gods bidness
Re: Ten Typ Mes
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- TooMuchSmoke
Dobrze Piotrek, jazda z korpo kurwami
- Wcisnąłem play i to były rażące pierwsze sekundy. Poczułem się, jakby ktoś wszedł do mojego domu i zaczął mnie macać podczas snu. To było surrealistyczne doświadczenie - powiedział Szmidt w rozmowie z redakcją biznesową tvn24.pl.
- igorzastyy
Beef trzęsie krajem. Liczę, że po przegranym procesie wjedzie remix "Poprawa prawa" gdzie Mes rozliczy się z Biedronką i państwem polskim. A tak na poważnie to Biedronka jana pali i w chuja wali. W środku nocy po obudzeniu się i usłyszeniu tego fragmentu powiedziałbym, że to Mes i mogę to zeznać pod przysięgą.
-
georgefloyd
To ja śpiewałem, a co? Wiem, że chujowo ale mam na utrzymaniu dwie rodziny z Ukrainy od 2022 roku i muszę sobie jakoś dorabiać. A że w biedronce same głucholce zatrudnione w marketingu to im się spodobało. Bezgustne poczwary. Jak się nie podoba Piotrusiowi to możemy się umówić na pojedynek. Niech wystawi swoich banderowców, ja wystawie swoich i zobaczymy kto ma rację. Rzymska klatka ze sprzętem typu piła ręczna, obcęgi 1,5kg żeliwa lub widły.
- igorzastyy
Co to kurwa za prawo?
nieświadomy klient zwraca butelki i bije brawo, bije brawo
kiedy stanie się zadość
pozdrawiam tych co nie biorą kaucji, szacunek za wytrwałość
nieświadomy klient zwraca butelki i bije brawo, bije brawo
kiedy stanie się zadość
pozdrawiam tych co nie biorą kaucji, szacunek za wytrwałość
Ten kawałek to błogosławieństwo dla Mesa po wizerunkowym wpierdolu, jaki sam sobie spuścił podczas beefu z ttedem.Biedronka jest dużym korpo (nikt nie lubi korporacji, latwo po nich cisnąć), nie będzie zbyt ostro odpowiadać na zaczepki, wróg idealny. Jeśli Mes przejebie jeszcze ten beef, to będzie miał na koncie przegraną z hihopolowcem, flakiem na emeryturze i dyskontem spożywczym. To jest już teraz gra o honor.
- scam_sakawa
ciekawe, czy Mes faktycznie zdecyduje się na złożenie pozwu
Ostatnio zmieniony 27 maja 2026, 23:18 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Zamiast jednak szukać teorii spiskowych w naszych spotach, zachęcamy do śledzenia naszych rzeczywistych hitów, na sklepowych półkach
Poczułem się, jakby ktoś wszedł do mojego domu i zlał mi się na kołdrę
Albo zwalił konia w mojej toalecie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- gods bidness
Zajebiście mi poprawił humor na noc ten artykuł.Burak pisze: ↑27 maja 2026, 21:44 https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/biedron ... -st9068216
Jest odpowiedź Biedronki
Mes wariacie nie zmieniaj się mordo pocieszna.
Dodano po 2 minutach 57 sekundach:
Niektórzy moi znajomi, którzy słyszeli reklamę, uznali, że to prawdopodobnie jestem ja, ale nie chcę o tym mówić publicznie, bo jest to dowód na to, że u mnie jest naprawdę źle i nie należy mnie o to zaczepiać - dodał.
- gods bidness
Do tego Mes zainspirował młodą pisarkę kasie Babizz
Zespół rapera miał zwrócić się do Biedronki z żądaniem przeprosin, zdjęcia kampanii oraz zapłaty odszkodowania i zadośćuczynienia. Sieć sklepów odmówiła, podkreślając, że zleciła kampanię profesjonalnej agencji. Dodatkowo miała zasygnalizować, że jeżeli zespół artysty dalej będzie w ten sposób komentował sprawę, rozpoczną wobec niego kroki prawne związane ze zniesławieniem. Dodatkowo mieli zaznaczyć, że działania Szmidta mogą ich zdaniem nosić znamiona pomówienia czy szantażu.
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
chuj w to, widzieliście buty mesa na tym zdjęciu? Co to ma być xd
Klawiter mówi że według potwierdzonego źródła to nie AI
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Też myślę, że mimo wszystko dla Mesa to, co się wydarzyło, jest bardziej korzystne niż niekorzystne.Snus pisze: ↑27 maja 2026, 22:41 Ten kawałek to błogosławieństwo dla Mesa po wizerunkowym wpierdolu, jaki sam sobie spuścił podczas beefu z ttedem.Biedronka jest dużym korpo (nikt nie lubi korporacji, latwo po nich cisnąć), nie będzie zbyt ostro odpowiadać na zaczepki, wróg idealny. Jeśli Mes przejebie jeszcze ten beef, to będzie miał na koncie przegraną z hihopolowcem, flakiem na emeryturze i dyskontem spożywczym. To jest już teraz gra o honor.
PS. Przejebie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu