[reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Julia jest prześliczna, szkoda że pojebana i zmanipulowana przez otoczenie
Na niczym się nie znam
kurde w offtopie ktos mowil ze ogladal i teraz przeczytalem 2 pierwsze strony tego tematu i zaciekawilo mnie: gdzie to sie oglada i czy jest za darmo?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- qualite_de_schizoide
@bronek na netflixie mordziaty w ramach subskrypcji
- ConeyIsland
Daria
Filip
Julita
Jacek
Marta
Damian
Julia
Kamil Uno
ta z kazachstanu
Krzysiu
Honorable mentions
ta wysoka rura
prowadząca
prowadzący
czekanko na reunion 
Spoiler
bystra, dojrzała kobitka, dobrze się jej słuchało, props dla niej, im dalej z odcinkami tym mniej widziałem w niej dojebanego konia
Spoiler
droga od cffaniaczka cwela który wymacał darkę na pierwszym spotkaniu do typa, którego było mi nawet szkoda jak go znajomi i rodzina wyruchali
Spoiler
milf, props; jebać jej syna samoluba
Spoiler
o jak mnie to jego OH AH ECH YH wkurwiało...; gość przekraczał granicę między "porozmawiajmy, komunikujmy się" a "NO TO MOŻE DWADZIEŚCIA MINUT DZIENNIE BY MY POROZMAWIALI, COOO?"; ciekawe swoją drogą czy to co julicie dojebał to nie było coś w stylu "już jeden się przez ciebie wyhuśtał heh AU KURWA"
Spoiler
płakała w każdym odcinku chyba? wkurwiający głos, rozlane cycki, wkurwiającą przyjaciółkę miała
Spoiler
Damiś śmieszek ale często przekraczał granicę dziecinady
Spoiler
ha tfu na ciebie i twoją starą wy cyganiska pierdolone
Spoiler
przez 9.5 odcinka miałem go za ciumcioka a w ostatnich minutach się ładnie podkurwił i dał do zrozumienia cygance że nie żałuje że powiedziała nie, props ciumcioku STOP POMUWIENIOM; a i najwazniejsze - ma piękną siostrę
Spoiler
słodki jezu, co za wkurwiająca baba ze wschodu..., świetny materiał na sprzątaczkę
Spoiler
hehe no tak... xD podobało mi się że olałeś wysoką rurę z tego powodu że skoro x chłopom dawała znaki to pies ją jebał a skoro większość z kolei miała problem do kazaszki (jak się okazało mieli rację xDD) a ty się z nią dogadywałeś no to ją właśnie wybrałeś; ...no ale wjebałeś się z tą maliką konkretnie co by nie mówić xD co poruchał to jego, props; islandia jest piękna
Spoiler
Spoiler
zmanierowana flirciara, w chuj dużo bluzgała, nie podoba się dla mnie to
Spoiler
istny ojciec, tym bardziej...
Spoiler
...szacun że pan wrona zbliżając się do małżonki nie widzi w niej starego zborowskiego
- qualite_de_schizoide
Najlepsze jest to że faktycznie z nich wszystkich najlepiej się prezentowała z wyglądu Julita, jak wino.
Spoiler
nie wiem, stary, mnie go szkoda w chuj, bo matka wariatka poszła do tv show szukać miłości, przecież ten chłopak będzie pośmiewiskiem do końca szkoły średniej, każdy mu będzie robił AUUU xd
- ConeyIsland
@Jose
Spoiler
nie no wiadomo że beka z typa będzie kręcona bo jacek posuwał matkę na wizji AU ale no typ w ostatnim odcinku co leciał że on nie chce żeby mama brała ślub bo ona jest dla niego czy coś takiego, no litości... Chłopak jest dorosły, matka niedługo cztery dychy na liczniku będzie miała a ten żeby mama nie hajtała się z nikim... Zakładam że poświęciła mu sporo więc jak dla mnie typ jest samolubem i elo
Spoiler
No tak, ten tekst wybitnie żałosny xd
chyba że już przerobił 10 "tatusiów" do tej pory i ma dość, nie wiem, jaka tam historia, ale zabrzmiało to full ciumciokowato
chyba że już przerobił 10 "tatusiów" do tej pory i ma dość, nie wiem, jaka tam historia, ale zabrzmiało to full ciumciokowato
Chłopy w większości pod czterdziestke a u każdego inteligencja emocjonalna nastolatków w pierwszych związkach
Nikt mnie tak nie denerwował jak chłopy
No i kożelanka Julii, jej stara i miny Julii
Nikt mnie tak nie denerwował jak chłopy
No i kożelanka Julii, jej stara i miny Julii
Na niczym się nie znam
Krzysztof Cieśla top
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Zgadzam się. Wszystkie baby tam równo pierdolnięte, faceci zaprezentowali się o wiele lepiej nawet ci pierdolnięci jak Jacek
- ConeyIsland
Nie widziałeś temu na Wandzie
Szkoda chłopa Kingi, że musi to oglądać, no katorga
Szpileczka Krzycha na ten temat to creme de la creme
Szpileczka Krzycha na ten temat to creme de la creme
Na niczym się nie znam
ogladam wlasnie sluby i
Spoiler
props dla matki ariany grande za ten aplauz, obejrzalbym spinoff z nia w roli glownej
- qualite_de_schizoide
jestem po ostatnim odcinku (reunion), słabiutki był ten serial, daję 4/10, w ostatecznym rozrachunku jedynie Daria była sympatyczną postacią, a reszty nie dało się lubić, nawet Julitę którą propsowałem to po reunion też mnie wkurwiać zaczęła
Ciekawe czemu matka Julii od początku była tak negatywnie nastawiona do Kamila aka Uno. Pewnie bała się, że zabierze jej ukochaną córeczkę i wyprowadzą się do Norwegii
wydaje mi sie, ze matula byla negatywnie nastawiona do calego eksperymentu, a kamila uno miala w pizdzie i wojtka dos i marcinka tres tez by miala