Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- igorzastyy
Re: Boxing
Też jestem bliższy opinii, że w 12 by to skończył, bo Verhoven już szedł bez gardy z wystawioną mordą na kontry, ale przerwać po gongu to już skurwysyństwo najwyższej rangi. RIngowi stali się zakałą tego sportu.
Rico pieknie go ruchal chodzac po wahadle, widze te teorie konca w 12rundzie ale nie do konca w nia wierzę bo dochodzi minuta regeneracji i ew. ratowanie klinczem, ciekawe jak wygladala oficjalna punktacja
Pan w oriental outfit rzadzi boksem, juz maja w planie dwie kolejne walki
Edit: widzialem punktacje

Pan w oriental outfit rzadzi boksem, juz maja w planie dwie kolejne walki
Edit: widzialem punktacje
Ostatnio zmieniony 24 maja 2026, 1:35 przez KILLIE, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma to dla mnie znaczenia co by się stało w 12 rundzie, ma dla mnie znaczenie, że Usyk, który mógł odejść jako poważny kandydat na goata, wolał wziąć walkę z kickbokserem, żeby ją przepierdolić i zostać wyratowanym ewidentnym wałem (na dystansie 11 rund przegrał, a do 12 rundy nie doszło przez wała, czyli liczy się jako porażka). Teraz już Usyk nie jest kandydatem na goata, a w wadze ciężkiej czyli najważniejszej dla boksu panuje pato sytuacja, że teoretycznie mistrzem jest ktoś taki jak Usyk po takich niegodnych mistrza perypetiach
@igorzastyy nie ringowi, tylko ten cały arab co to organizuj turki alakszis, w sensie uwierz mi, to nie była zła decyzja ringowego, tylko po prostu korupcja
@igorzastyy nie ringowi, tylko ten cały arab co to organizuj turki alakszis, w sensie uwierz mi, to nie była zła decyzja ringowego, tylko po prostu korupcja
- Haczapurjan
Nie zdziwiłbym się, gdyby Fury w trzeciej walce jebnął Usyka
Juz jest zakontraktowana walka z kabayelem to o czym tu mowic, potem planowwny rewanz z rico, usyk powalczy do 60 
- Haczapurjan
Kabayel mu zje schaby. Dosłownie i w przenośni. Ależ to będzie rzeźnia
- igorzastyy
Aż mi się przypominają te niemieckie gale Sauerlanda, tylko że tam punktowi odpierdalali cyrki i wałki. Albo ta walka Floyda z Canelo co jakaś kurwina dała remis przy dominacji bankruta. Jebane wałki są zakałą jak i przekupne kurwy sędziowskie.
ale no Aliego też w sumie wałowali, o tym się nie mówi, ale przy uczciwym sędziowaniu, on by dużo wcześniej się skończył
boli bo ten Usyk do teraz miał naprawdę nieskazitelną karierę, niech idzie na emeryture, to jeszcze będzie w porządku
boli bo ten Usyk do teraz miał naprawdę nieskazitelną karierę, niech idzie na emeryture, to jeszcze będzie w porządku
bez najmniejszych trudnosci wygra z kabayelem, stawiać domy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
Usyk już jest "washed", dajcie spokój
Spoiler

no sytuacja jest taka że
albo Usyk specjalnie dawał temu Verhuwenowi fory przez jakiś czas bo tak się dogadali, ale też miał odgórnie zagwarantowane że wygra, tylko że wtedy Usyk wychodzi na kurwe, co jest smutne i rozczarowujące
albo jest washed i właśnie przegrywał z kickbokserem, prawie debiutantem i go układ musiał ratować wałem, wtedy Usyk nie wychodzi na kurwę, ale nie zasługuje na tytuł mistrzowski, nie powinien go posiadać, ani bronić
albo Usyk specjalnie dawał temu Verhuwenowi fory przez jakiś czas bo tak się dogadali, ale też miał odgórnie zagwarantowane że wygra, tylko że wtedy Usyk wychodzi na kurwe, co jest smutne i rozczarowujące
albo jest washed i właśnie przegrywał z kickbokserem, prawie debiutantem i go układ musiał ratować wałem, wtedy Usyk nie wychodzi na kurwę, ale nie zasługuje na tytuł mistrzowski, nie powinien go posiadać, ani bronić
Walka swoje, karty swoje
Kabayel jest wolny, usyk go najebie, rico nie walczyl i nie chodzil jak typowy bokser co rodzilo problemy usyka
Kabayel jest wolny, usyk go najebie, rico nie walczyl i nie chodzil jak typowy bokser co rodzilo problemy usyka
Ofc najebie kabayela bo styl robi walke
świadomość swojej ignorancji
- igorzastyy
Jakiś ekspert na streamie, nie wiem jakiej telewizji dawał po 8 rundzie 79:73 dla Verhovena. Tam 10 ten w środku dał Verhovenowi. Jak oni tak rundy oceniają, to nie dziwne, że równa walka im wyszła.
- qualite_de_schizoide
ja pierdole co za wał
jedno z największych oszust jakie widziałem w boksie chyba w dzisiejszych czasach\
szacun rico, zywa legenda
szacun rico, zywa legenda
to chyba nie widziałeś walki don kasjo z adrianem polakiem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Ten Fury, który w podobnej chałturze przejebał z Ngannou?
wgl dlaczego sędzia go poddał i przerwał walkę już po gongu, jest takie coś możliwe, ewidentnie jest gong a walka trwa nadal dopiero chwilę później przerywa