Dzionsuo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burr

Dzionsuo

Post autor: Burr »

Dzionsuo to wrocławski raper, nagrywający stoner rap
Bardzo klimatyczne podkłady, podspiewywanki, luz na mikrofonie, w sam raz na wiosnę takie klimaty, polecam sprawdzić.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2026, 14:02 przez Burr, łącznie zmieniany 1 raz.
Na niczym się nie znam
zuperhero

Re: Dzionsuo

Post autor: zuperhero »

ostatnio losowy track od gościa poleciał mi w polecanych na spotify, bardzo pozytywne zaskoczenie, aż nawet dalej podiggowałem, co rzadko się zdarza jak słyszę jakiegoś nowego pl-rapera. chociaż przyznam że jak odpaliłem sobie cały album to trochę mnie zmęczyła powtarzalność kolejnych tracków, mimo wszystko dam jeszcze szansę, również polecam obadać
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

Dzionsuo props ogólnie pozytywny ziomek mega, ale zgadzam się ze stwierdzeniem, że na dłuższą mete męczący do słuchania, za to na żywo jak gra to dobrze to leci, polecam się wybrać jak ktoś okazje będzie miał
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

spoko ziomeczek ale bełkot
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

On ma za długie albumy, przez co wszystko zlewa się w jedno jak słuchasz ciągiem, jak to sobie podzielisz to wchodzi lepiej
Myślałem że tylko ja tak mam z długimi wydawnictwami, przebodzcowanie I attention span trzylatka
Na niczym się nie znam
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

ja myśle, że to nie wina attention span trzylatka od wszechobecnego przebodźcowania tylko tego, że tacy bardziej undergroundowi (i mainstreamowi w sumie też) artyści mają problem ze stworzeniem ciekawego materiału, który nie będzie powtarzał tego samego pare razy na jednym wydawnictwie, czasami lepiej puszczać epki i luźne singla niż od razu aspirować do LP, zwłaszcza jak tekstowo się nie ma do powiedzenia niewiadomo ile i teksty różnych numerów się mieszają, bo połowa jest o niczym
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
ODPOWIEDZ