Hellfield (CrackHouse)

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jam

Re: Hellfield (CrackHouse)

Post autor: jam »

Wy musicie trollować z tym zachwytem nad hellfieldem
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

no jest ogień, hellfield ostatnio za mocno
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

zapetlam od premiery, pieknie tu daje wujas. Ocieplil mi ten beat i jest zajebiscie.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Zajebiste to jest, podbijam
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

tak ogólnie to się płyta roku szykuje. branża powinna być w strachu
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

yungXpaproch pisze: 22 maja 2026, 21:47 tak ogólnie to się płyta roku szykuje. branża powinna być w strachu
Oj tak byczq
Gdzie jest konkurencja cytując klasyka, Cartel Season i King Sento 3 mają duopol w branży jeśli chodzi o 2026 🔥
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

To jest dokładnie to o co chodzi w muzyce. Pociąg załadowany po brzegi letniaczkami. Całe łelkam tu deee krakhałs w lokomotywie wraz ze Skolimem, który wystawia napiętą łapę przez okno i robi ciuf ciuf! Wspaniała sprawa, tak właśnie się powinno prowadzić karierę, a nie jak VNM, który przejadł i przepił całą zastawę. Chłopaki mają hajs, a mimo to piec z węglem w lokomotywie cały czas rozpalony na full. Divix i Hellfield w jednym spali studio. Divix na złotych płytach, a Hellfield na platynach. Tak się powinno żyć na tej planecie.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Hellfieldowi należy się TOP 1 na listach Spotify Polska jakoś od 2017
Był z tym brzmieniem przed Skolimami
2017:
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Dobre letniaki robi ten gość. Tekstowo czasami łapie żenua, ale przecież nie to chodzi w tego typu muzyce. Osobiście mega wkręcił mi się kawalek z Malikiem
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

xxxkawo pisze: wczoraj, 1:12 Hellfieldowi należy się TOP 1 na listach Spotify Polska jakoś od 2017
2017:
Ze starych rzeczy lubię definicja traper, 500 euro, maraton no i wiadomo wiadomo benger na siłkę/bieganie
:confused:
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Kurwa, raz jeszcze wracam spropsować to co tutaj słyszałem. Jak Sento wjeżdża w 1:56 i te 'plumkanie' w tle bitu to niesie piękny vibe.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

xxxkawo pisze: wczoraj, 1:12 Hellfieldowi należy się TOP 1 na listach Spotify Polska jakoś od 2017
2017:
Co to niby ma wspólnego z muzyką Skolima? Ani tempo, ani hajhety ani stopa. Chyba ze chodzi ci o ogólne brzmienie remizowe to okej
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
xxxkawo

Bryx Fenrir pisze: wczoraj, 17:02 Kurwa, raz jeszcze wracam spropsować to co tutaj słyszałem. Jak Sento wjeżdża w 1:56 i te 'plumkanie' w tle bitu to niesie piękny vibe.
Hellfield powinien wydać epkę z Sentino albo ze Skolimem na bitach CrackHouse, same letniaczki - taką idealną na lato, ale to by siadło.
Wszystkie płyty od Hellfielda siedzą w opór - Cartel, Trap Party Love, Narcopolo, składanka Latino Geng, której jeszcze nie zamknął, i teraz Cartel Season 🔥🔥🔥
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Bryx Fenrir pisze: wczoraj, 17:02 Kurwa, raz jeszcze wracam spropsować to co tutaj słyszałem. Jak Sento wjeżdża w 1:56 i te 'plumkanie' w tle bitu to niesie piękny vibe.
ej no, ja tez nieironicznie uwielbiam ten moment. I serio sie mocno zaskoczylem tym trackiem, bo jak na poczatku uslyszalem ten beat u Hellfielda na instagramie to wiedzialem, ze wyjdzie wiesniactwo. A finalnie jest turbo banger na nadchodzace lato, w chuj mi sie to podoba i ciagle zapetlam.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ