Futuryje

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
1909

Futuryje

Post autor: 1909 »

No siema, skoro wyszedł kolejny kawałek, to chyba możemy spodziewać się więcej od tej dwójki. Głupio zasypywać tak temat o solo Gugasie.

Dyskografia:
Futuryje - Fresher than a mutherfucker (2016)

Youtube
Instagram

to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Futuryje

Post autor: baqlashan »

schemat ten co zawsze - cygan bawi się muzyczką i wychodzi to nawet, a blondas tylko słabo sapie tryhardując
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Czyszy

Post autor: Czyszy »

Stylówka na klipie jak Aquabats. Ale muzycznie to jest o kilka klas w dół. Jednak i tak jest spoko. Musiałbym posłuchać innych numerów tej formacji, bo cała ich kariera mnie totalnie ominęła.
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

gugas deklasacja kolegi z zespolu, ale mam wrazenie ze dzieki temu że to grupowe działanie większą uwage do jakości wrzucanych do interentu zwrotem przykłada niż solowo czasami
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Jeden to generacyjny talent a drugi to kolega śmieszek, co cytuje memy
cztery żubry i dwie kurwy
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Strasznie żałuję, że nie udało im się zrobić kariery, sympatyczni ziomkowie. Koś mógłby przybliżyć, w którym momencie to nie pykło? Bo mam wrażenie, że z dekadę temu mieli jako-taką rozpoznawalność i sympatię słuchaczy.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

nie pykło w momencie kiedy nowe brzmienie wystartowało w polsce na serio, tj drop h&m w 2016 i nie było już złudzeń, że można jechać w nieskończoność na tanim patencie jakim jest pastisz na pół fiuta
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

wlaczylem i zasnalem
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

nobezprzesady pisze: 22 maja 2026, 20:55 Koś mógłby przybliżyć, w którym momencie to nie pykło?
To zwyczajnie nie jest muzyka na której można zbudować karierę, szczególnie lokalnie. Za mądre żeby stać się memem, zbyt niepoważne żeby poważna Julka miała być tym zaaferowana. Nie z przypadku wszystkie dobre i śmiechulcowe koncepty jak już siądą, to jest to często kwestia wielu niszy odbiorców na całym świecie.

A Gugas, cóż. Gugas wydał w kurwę numerów, nierzadko fenomenalnych, miałby zdecydowanie większe szanse pójść wysoko szczególnie te x lat temu ale chyba też jakiś great filter mu blokuje drogę nie do przeszkoczenia po prostu.

Co do nowych nut, to regres w stosunku do starych mocno.
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Gugasowi karierę blokują narkotyczki i kolegowanie sie z narkomanskim towarzystwem miasta wroclaw.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Nie ma miejsca dla drugiego Skolima
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

prawdopodobnie spierdole to kolo
ODPOWIEDZ