"Klubowe” jest dziełem przypadku, który przerodził się w duży projekt poprzez utwór „Język ciała” mającym przepowiadać zabawę muzyką i zabawę dzięki muzyce. Kolejny singiel: „Romans” był dowodem dla odbiorców, że ta płyta stanie się przełomem w twórczości Tymka jak i wniesieniem świeżości na polską scenę. O oprawę muzyczną zadbał C0PIK tworząc deephousowe bity, które Tymek połączył z hiphopowym klimatem łącząc śpiew z nawijką.
To połączenie daje słuchaczowi możliwość zagłębienia się w klimat mocno imprezowy, który inspirowany jest głównie Rosją ale i klimatem Latino. Dotychczasowe single dały możliwość zapoznania się z tym niecodziennym i bardzo wciągającym materiałem. Reszta utworów kryjących się w albumie z pewnością zadowoli każdego słuchacza lubiącego głośne imprezy, ale również chillujące klimaty.
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Ulubiony raper moich koleżanek w tym zacny gronie również edziofilipek polska wersja blacha2115 i szpaku wiec wiadomo z jakim graczem mamy tu do czynienia
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Tak, to jeden z wytworów, które poznałem dzięki opinii osób a nie przez odsłuchanie. Po czasie stwierdziłem, że trzeba przestać być ograniczonym i zobaczyć co to. Żałuję po dziś dzień. Dawno nie czułem takiej żenady z tego, co zobaczyłem i usłyszałem oraz tego, co słuchają znajomi. Idźcie w chuj.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Zastanawiałem się nieświadomy, kto popełnił ten ohydny wypust, który usłyszałem w jednej ze stacji radiowych. Był to rzeczony Język Ciała, co skłoniło mnie do dalszego sprawdzenia, czego serdecznie żałuję. Skłamałbym, mówiąc że dawno nie było nic tak słabego - ale pięknie wpisuje się w nurt tego, co można uznać za najgorsze we współczesnej muzyce
YKCUL pisze: ↑17 kwie 2019, 18:41
To forum zmierzam ku świetności
chyba kwestia osobistych preferencji bo w miarę podobne, to jest bardzie "młodzieżowe", Mezo dla oldbojów
tyle tylko, że Tymek jest lepiej wyprodukowany