Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Kompromitacja PZPNu po raz kolejny, brawo dla bojkotujących
Ta historia bedzie miala ciag dalszy. Trener Frederiksen przedluzyl kontrakt, a jego nowa umowa bedzie obowiazywac do 20.06.2028.
ja tam dalej nie jestem do Bidena przekonany, ale niech już będzie. dwa mistrzostwa to dwa mistrzostwa
Bjelica lepszy, bo show robił, a nie jakiś smutny Duńczyk na farcie 2 mistrzostwa z rzędu.
Mam podobnie i uważam, że dużo zależy od tego, kto jeszcze zostanie asystentem.
chłopak z Żylety, który spełnił swoje dziecięce marzenie
Chłopak dał trochę radości z gry i mam nadzieję, że jeszcze wróci za kilka lat, bo jest jeszcze jedno trofeum do zdobycia!
mogliby w tym szale komunikatów pożegnać jeszcze Wiedźmina z Chełmna
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ta, wpadam czasem obejrzeć futbol na różne stadiony. Czy i propsuje? Zdecydowanie nie. W Gliwicach można byłoby dużo lepiej te pieniądze wydać. Swoją drogą trafiło się na którymś szpilu, że siedział przede mną jakiś stary prezes Piasta i opowiadał, jaka była kiedyś wartość społeczna klubu z przeróżnymi sekcjami sportowymi. Teraz leci siano na lepszych i gorszych ale raczej gorszych piłkarzy i tyle.
nic na potem
na wczoraj potrzebne większe stadiony
No i ładnie
@CL500 @cloud
ale odjebaliscie maniane kurwa, humor w chuj zepsuty
ale odjebaliscie maniane kurwa, humor w chuj zepsuty
hadi taghi moze nakazal legie wyjebac z pucharow
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Nie no z perspektywy stadionu mecz zajebisty, przedłużony przez oprawę, w doliczonym czasie napastnik, który strzelił bramkę wchodzi teraz tej bramki bronić, potem nasz wychowanek Marcel Wędrychowski strzela na 1:1 i dostaje brawa po golu spuszczając was w tabeli poza puchary
MalinowyJogurt 2
porażka w pierwszej rundzie z finalistą pucharu czarnogóry uderzy inaczej
trójkąt bermudzki wola mokotów
- qualite_de_schizoide
Przecież to jest jakaś abstrakcja jak klub który strzelił najwięcej bramek i ma króla strzelców w swoim zespole spada z ligi

wielkie 5 dla Ciebie
a zaplacimy za to my, tzn subwencja miasta katowice, przeciez nie wyjda shkurinem i zrelakiem na Żalgiris Wilno
świadomość swojej ignorancji

-(1).gif)