Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Bane

Re: Ten Typ Mes

Post autor: Bane »

Ja przecież też wolę patrzeć na takiego "artystycznego" Mesa, dzięki temu jest zabawniej.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

gods bidness pisze: dzisiaj, 14:46 No kurwa wolę patrzeć na takiego "astystycznego" Mesa i jego teatralne sposoby wypowiedzi na storkach niż na kolejnego durnia-rapera, który by to samo opowiedział w dokładnie tym stylu:

No siema mordeczki, tutaj X z tej strony (jakbym kurwa oczu nie miał i nie widział), sprawa jest taka, że piszą do mnie ludzie, to znaczy ja sam nie widziałem, ale wiecie, piszą do mnie ludzie, że jakaś reklama jest, tej no, biedronki. I że to niby mój głos tam jest. Mordeczki, zaręczam wam, że ja nie miałem z tym nic wspólnego, to nie jest mój głos, nie wiem jakieś AI, czy kogoś podobnego wzięli, ale to nie ja. Oczywiście sprawa się na tym nie skończy i będziemy wyciągać konsekwencje. Tymczasem się żegnam i powtarzam, że co złego to nie ja i to nie mój głos. ELO!

Czepiacie się na siłę, że Mes jest Mesem, a powinien równo iść w rzędzie z resztą normików, więc się przypierdolmy.
WEŹ SPRÓBUJ NIE PRZECZYTAĆ TEGO GŁOSEM SENTINO :dunno:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

A poza tym ta kolejna storka jak sam udaje i próbuje naśladować tę piosenkę całkiem zabawna.
Snus

Post autor: Snus »

Oj tam oj tam skoro to jest zabawne to drzemy łacha nie? Jeśli Cię to nie śmieszy to nie musisz, ale chyba nic w tym dziwnego
Awatar użytkownika
gods bidness

Po prostu strasznie długą rozkminkę i ideologię dorobiłeś do zwykłej Mesowej wypowiedzi.
Snus

Post autor: Snus »

No i w czym problem?
Awatar użytkownika
gods bidness

W niczym
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Swoją droga ciekawe czy Mes naprawi łeb (chyba ostatnio jest lepiej sądząc po braku storek) i wróci.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

gods bidness pisze: dzisiaj, 14:46 No kurwa wolę patrzeć na takiego "astystycznego" Mesa i jego teatralne sposoby wypowiedzi na storkach niż na kolejnego durnia-rapera, który by to samo opowiedział w dokładnie tym stylu:

No siema mordeczki, tutaj X z tej strony (jakbym kurwa oczu nie miał i nie widział), sprawa jest taka, że piszą do mnie ludzie, to znaczy ja sam nie widziałem, ale wiecie, piszą do mnie ludzie, że jakaś reklama jest, tej no, biedronki. I że to niby mój głos tam jest. Mordeczki, zaręczam wam, że ja nie miałem z tym nic wspólnego, to nie jest mój głos, nie wiem jakieś AI, czy kogoś podobnego wzięli, ale to nie ja. Oczywiście sprawa się na tym nie skończy i będziemy wyciągać konsekwencje. Tymczasem się żegnam i powtarzam, że co złego to nie ja i to nie mój głos. ELO!

Czepiacie się na siłę, że Mes jest Mesem, a powinien równo iść w rzędzie z resztą normików, więc się przypierdolmy.
Beskitu
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
ODPOWIEDZ