[reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
dr zjeb

Re: [reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)

Post autor: dr zjeb »

ConeyIsland pisze: 20 maja 2026, 9:42 Jeśli ktokolwiek może budzić jakąś symaptię to (...) ewentualnie Krzysiu.
:D
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

źle się zastarzało
:confused:
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

W takim razie oglądam dalej xD Zobaczymy jak się odniosę do swojego posta jak obejrzę resztę odcinków :lol:
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

ConeyIsland pisze: 20 maja 2026, 9:42Jeśli ktokolwiek może budzić jakąś symaptię to (przypomnę, po 3 odc. jestem) ewentualnie Krzysiu.
Hahahaha
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Chyba już po 4 odcinku nastąpi weryfikacja tej opinii
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Jak oglądam takie rzeczy to się cieszę że już jestem w związku długo i nie trafia mi się takie szroty jak tam są
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Ja pierdole, ciary cringu na tym ostatnim odcinku xD
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

SPOILER, najlepiej otworzyć po E10, czyli po ślubach
Trochę się cieszę, że Filip jednak się nie obsrał i dał radę. Daria też wyglądała ładnie, fajnie, że im wyszło, ciekawe, czy są dalej. Ale dobór piosenki to XDD

To, że Julita spęka, dało się wyczuć, jest w niej jakaś taka nieokreślona bariera i ona może sobie gadać, że próbowała ją przebić, ale ona tam dalej jest. Nasz wilk stepowy też zresztą jest, jaki jest i chyba jeszcze musi sporo wydać u terapeutów, aby wyjść na prostą. Może to dobrzy ludzie, ale nie w tym duecie. Z całego obrotu sprawy zdecydowanie najbardziej zadowolony był syn Julitki czego na bezczela nie ukrywał XD

Po zwiastunie typowałem, że Damian śmieszek pierdolony uzna powiedzenie "nie" za najzabawniejszą rzecz na świecie, ale na szczęście ten jeden raz zachował się jak trzeba. Jestem bardzo ciekaw, czy im wyszło i dalej są razem, bo jak się tak człowiek przypatrzy, to widać u niego, że chłop wie czym jest lovebombing i to stosował, a im dalej, tym było trudniej.

No ale ostatni ślub to 10/10, nie wiem, czy to nie jest lepsza akcja od Krzysztofa Cieśli, przecież to, co Gargamel do spóły z psiapsi i eks pana Uno ugotowały to czapki z głów, dawno nie wierciłem się tak z zażenowania przed telewizorem (gdzieś tak od tygodnia). Fenomenalne kręcenie korbą w głowie przed ślubem zakończone "nie" przed ołtarzem i to, jak połowa sali po Cygance i dziadku Żywcu Zdroju zaczęła klaskać XDD Po tym wszystkim jeszcze ta motywująca rozmowa ze strony matki (czego płaczesz, co, nie cieszysz się? XDD).

Nie wiem, czy nasz Robert Lewandowski jest faktycznie takim dupczycielem, bo zareagował nieco nerwowo na zarzuty, ale z drugiej strony co się dziwić, skoro eks po raz kolejny rozpierdala mu życie? Chociaż może właśnie w ten sposób uchroniła go przed rozpierdoleniem sobie życia jeszcze bardziej? Jak Julia malowała się przed lustrem, a Cyganicha z psiapsi siedziały i tokowały, że chuj z tego będzie, a nie ślub, to szczerze mówiąc wolałbym chyba dziesięć godzin pytań od Maliki.

Nie no, nadal nie mogę z tego, jak stara była zadowolona z siebie XD Kurwa, córka ma złamane serce i płacze a ta se klaszcze XD
Czy jestem zażenowany sobą, że obejrzałem to jednym tchem i z takim zaangażowaniem? Trochę tak, ale pod względem rozrywki i pewnych przemycanych mimochodem lekcji życiowych jest to znakomita audycja.

Dajcie reunion i zapowiedź kolejnej edycji.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Najgorsza kurwa tego programu nie liczac statej cyganichy to psiapsiuła
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

@gogi
Spoiler
uczennice mi podklepały jakiegoś tiktokowego detektywa, który sprawdził w KRS-ie, że Marta ma tam podwójne nazwisko, wiec chyba działa xd
Spoiler
jak matka julki wywaliła z: jesteś niezależną kobietą, to się popłakałem z beki, wspaniała postać xdd
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

Spoiler
była Kamila z matką i przyjaciółka Julii > MSN

jacek z każdym odcinkiem wychodził na coraz większego zjeba
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Spoiler
Jebana przyjaciółeczka, wiecznie sama, więc nie pozwoli żeby jej besti była szczęśliwa z jakimś facetem, będzie ją ściągać w dół żeby tylko nie zostać sama. Jeszcze jaki toast wzniosła gdy ta siedzi zapłakana: za super singielki! xDD
Awatar użytkownika
dr zjeb

Dobra, czas się rozgościć wygodnie i zobaczyć, co tam ruba cyganicha ugotowała w finale. Auu!

No kurwa chciałbym się skupić co tam ten Jacula gada, bo ewidentnie chłopa pożerają emocje, ale..
Spoiler
nie mogę, no po prostu nie mogę, bo rozprasza mnie ten jebany zafrasowany Andrzej Duda z tyłu
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Spoiler
No ja nie wiem czy ta Julita tak spękała. Typ ją trochę rozegrał i jej rękoma powiedział nie
tacocabana

Post autor: tacocabana »

TOP 3 VILLAINS
Spoiler
1. Stara Julki - co za kurwisko
2. Przyjaciolka Julki - co za kurwisko
3. Malika
Spoiler
Filip i Daria chyba sa dalej razem; dupeczka brata Filipa chodzila ze mna na studia, tez sie niedlugo hajta i slynna para ma sie zjawic na slubie
j6k
Awatar użytkownika
dr zjeb

tacocabana pisze: 21 maja 2026, 8:16
Spoiler
TOP 3 VILLAINS
(...)3. Malika
Łaj?
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Reunion w niedzielę o 19:00.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Spoiler
na dobre wyjdzie temu kamilowi, wjebalby sie z baba niestabilna emocjonalnie, ktora juz od pierwszego odcinka sprawiala wrazenie, ze jak tylko powiesz slowo ktore jej nie pasuje to w sekunde jej humor i nastawienie zmienia sie o 180 stopni (akcja z czekoladkami np. albo jak jej ktos powiedzial ze jest uczuciowa)

dodatkowo ta potencjalna tesciowa hahahaha ja pierdole co za babsko zjebane, koszmar wszystkich mezow miec taka tesciowa. toksyczna manipulantka, w sumie duzo wyjasnia dlaczego ta julia jest jaka jest i jej akurat na dobre wyszloby wyjebanie do norwegii z kamilem i odciecie sie od mamusi i pierdolnietej "zajebistej singielski" przyjaciolki (zajebista to ty nie jestes ale singielka bedziesz jeszcze dlugo)
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Stara cyganicha gorsza niz stary Jacksona
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Kojarzę te melodię z pogrzebu
ODPOWIEDZ