Rozmawiałem kiedyś z Kalim w pokoju hotelowym. Powiedział mi wtedy, że małolaty na nas patrzą i biorą z nas przykład. Wtedy tego nie rozumiałem. Byłem na etapie „Biały i młody”. Dzisiaj już o tym wiem. Mówienie do słuchaczy jest dla mnie też formą autoterapii. Zachęcam ich do tego, żeby walczyli i nie dali się zwariować. A coaching? Stanowcze nie.
Kto miał dobry, a kto zły wpływ na rapgrę? (polska wersja)
- igorzastyy
Re: Kto miał dobry, a kto zły wpływ na rapgrę? (polska wersja)
to co zrobiły dicksony, tps i kali było zorganizowaną akcją wymierzoną w polski hiphop, prawdopodobnie działali na zlecenie rosji
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- gods bidness
Niekwestionowanie największy dobry wpływ miał oczywiście Kaliber 44, który tworzącej się dopiero scenie pokazał, że polski rap nie musi być dresiarsko-buraczany.
tylko ćpuńsko-buraczany
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
- TooMuchSmoke
Kali mu otworzył czakrę
Dobry
Firma - pokazali innym ze nigdy nie będą najgorsi, bo jest Firma.
Zły
Firma - bo jednak wielu spróbowało.
Firma - pokazali innym ze nigdy nie będą najgorsi, bo jest Firma.
Zły
Firma - bo jednak wielu spróbowało.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
dobra, kto pierwszy pokazał, że można robić siano na rapie i bynajmniej się tego nie wstydzić, a nawet uskuteczniać to z godnością? słucham państwa, ja nie wiem
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Fiodor
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Krzysztof Kozak.
Zły - nie wiem kto był pierwszy, ale ten co pierdolił, że rap to za darmo, prawdziwość dla gry, mordo sztywne uliczne zasady
Dobry - Tede, bo pierdol konwenanse, jadę z baunsem
Dobry - Tede, bo pierdol konwenanse, jadę z baunsem
Kaliber w utworze więcej szmalu 2 w 96
Być może zrobili to już 2 lata wcześniej na pierwszej części tego utworu ale nie wiem bo nie słuchałem ich z okresu kiedy jeszcze mieli nie po kolei w głowie i byli gangsta
Ostatnie motywacyjne przesłania Bedoesa trafiają do wielu słuchaczy, część jednak uznaje je za coachingowe banały. Co uważa o tym młody raper?
"W labelu pojawiło się w pewnym momencie zaniepokojenie, że moje instastories zakrawają na coaching, a ja mówię to wszystko, bo przytłacza mnie ogrom negatywnych rzeczy wokół. Widzę to całe gówno. Dupy wrzucają zdjęcia, na których usuwają najmniejsze zmarszczki. Nie ma gazet, gdzie ludzie mają pryszcze na ryju. Dla mnie to jest złe. Nie chcę pokazywać 250 tysiącom obserwujących, jakie mam łańcuchy i jak się ubierać – tylko uświadomić im, że też mam pryszcze czy brudne buty i nie trzeba mieć przez to doła. Starałem się przekazać to prostymi słowami. Może rzeczywiście czasami brzmiałem żenująco, ale cieszę się, że używam Instagrama w dobrym celu, a nie dla beki. Rozmawiałem kiedyś z Kalim w pokoju hotelowym. Powiedział mi wtedy, że małolaty na nas patrzą i biorą z nas przykład. Wtedy tego nie rozumiałem. Byłem na etapie „Biały i młody”. Dzisiaj już o tym wiem. Mówienie do słuchaczy jest dla mnie też formą autoterapii. Zachęcam ich do tego, żeby walczyli i nie dali się zwariować. A coaching? Stanowcze nie." - tłumaczy Bedoes w rozmowie z Markiem Fallem i dodaje "Staram się używać tego, czym dysponuję, żeby zrobić coś dobrego. Zdaję sobie sprawę, że w mojej głowie niektóre rzeczy brzmią lepiej, niż już wypowiedziane. Czasem coś wychodzi populistycznie, czasem żenująco, ale dopóki niesie za sobą pozytywną treść – mówi się trudno."
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Zawsze to odpowiadam kiedy ktoś mnie pyta jakie mam zdanie na temat takich postaci jak dziki trener np
dobry - kaliber, tede, peja
zły - mr polska, major spz, dawid obserwator
zły - mr polska, major spz, dawid obserwator
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Dobry:
Żyto - Dzięki niemu niektórzy otworzyli się bardziej na „częstochowski” rap
Major SPZ - pokazał innym że palenie kraku i rapowanie o nim w pozytywnym świetle to nie wstyd
Żyto - Dzięki niemu niektórzy otworzyli się bardziej na „częstochowski” rap
Major SPZ - pokazał innym że palenie kraku i rapowanie o nim w pozytywnym świetle to nie wstyd
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Zły wpływ miał na pewno ten, który wymyślił usuwanie zdjęć z instagrama jako akcję promocyjną nowej płyty. Zawsze mam ciary żenady jak fejsa zalewa fala postów od Hajpów, Trapstarów, Lil Kononów i tym podobnych, gdzie każdy podaje łamiącą wiadomość, że raper X usunął wszystko z instagrama i mamy zapinać pasy, bo nowy projekt nadchodzi. To już Solar ze swoją durną akcją udawania depresji był lepszy.
Hajpów, Trapstarów, Lil Kononów i tym podobnyc
Najgorszy rodzaj facebookowych atencjuszy
Najgorszy rodzaj facebookowych atencjuszy
Na niczym się nie znam
wyrosło ich jak grzybów po deszczu niewiadomo kiedy, kojarzy mi się z 2014 i ciągłym pisaniem wszędzie ":v"
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0