Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Śląsk wraca no i elegancko.
Ale ten Lyon guwniany ja jebie. Z rezerwami Lens takie baty dostawać, gdy tamci o nic nie grają.
xD 20 rożnych i chuj z tego
Spoiler

Ostatnio zmieniony 17 maja 2026, 23:00 przez Parlae, łącznie zmieniany 2 razy.
Co to za karny z dupy 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
No i zszedł po raz ostatni i chyba tyle jego grania w Europie
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
pozegnanie ze strony klubu bardzo fajne dojebanym gościem jest ten lewy
ale oglądałem na eleven i ci komentatorzy to strasznie miękkim chujem robieni tam zupełnie nie dowieźli momentu jednak bardzo symbolicznego imo
ale oglądałem na eleven i ci komentatorzy to strasznie miękkim chujem robieni tam zupełnie nie dowieźli momentu jednak bardzo symbolicznego imo
#freefromage
G7 na TVP Sport. Jedziemy.
Dodano po 1 godzinie 58 minutach 30 sekundach:
Typowe Pisstons.
Dodano po 1 godzinie 58 minutach 30 sekundach:
Typowe Pisstons.
- scam_sakawa
Ale Detroit rozkurwione 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nie są lepsi, ale musi przyjść do drużyny ktoś lepszy od wszystkich. To już nie ten Nsame z początku sezonu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Ale Legii nie stać, jeszcze jak nie wejdzie do pucharów, przecież oni Kapustę przedłużają, który jest dramatycznie słaby
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Jeżeli ktoś tam jeszcze myśli to wie że nowy napastnik do pierwszego składu to podstawa. Rajovic bez liczb, Nsame szklany, a Colak się sprawdził jedynie w dwóch meczach jako joker przez cały sezon
jak zobaczę duet Rajovic/Nsame i Adamskiego w pierwszej kolejce to mnie chuj strzeli
Dodano po 12 minutach 41 sekundach:
a jak sprzedadzą w tym okienku Otto Hindricha to chuj Mioduskiemu w serce, chociaż bym się nie zdziwił skoro wzięli Brkiča z Motoru
jak zobaczę duet Rajovic/Nsame i Adamskiego w pierwszej kolejce to mnie chuj strzeli
Dodano po 12 minutach 41 sekundach:
a jak sprzedadzą w tym okienku Otto Hindricha to chuj Mioduskiemu w serce, chociaż bym się nie zdziwił skoro wzięli Brkiča z Motoru
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
jak można być tak hujowym jak duet Kocyła x Szysz, nie do wiary
ktoś myśli, że Arka tego nie wygra?
Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
prawie 0:2 xD
Dodano po 2 minutach 37 sekundach: