VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Megidox

Re: VNM

Post autor: Megidox »

Bo to biały freestyle a rymy są Olsztynskie częstochowskie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Moltisanti pisze: 17 maja 2026, 22:08 Nie no jaki świadomy xd Chlop daje vibe cyberpunkowego żebraka, te podlizywania sie do losowych tatuażystów, brakowało tam tylko żeby zwracał sie per królu złoty. Chlop ewidentnie czuje że grunt mu sie sypnął pod nogami i w kokainowym szale dosłownie szuka kolegów dla korzysci jak jakiś menel, w miedzyczasie przypominając wszystkim swoim kolegom przez internet, że jak coś to sa jego kolegami i chce na nich moc liczyć. Mesa obserwuje sie z uśmiechem, fała z przykrością.

Z nich dwóch to Mes jest tym świadomym bo odpierdala szajs, budzi się, przypomina sobie ze jest szlachcicem i ma wszystko w pizdzie, Fał przyponina sobie na zejsciu co wrzucil w neta i płacze w poduszkę.
łatwo mówić w momencie kiedy mes dostaje kieszonkowe od starego, a vnm orze od 1wszego do 1wszego
gods bidness pisze: 17 maja 2026, 19:55 Pytanie tylko co on odjebał, bo jedyne co się załapałem, to gdzieś wczoraj mi mignął na socialach, że wyszedł właśnie z kryzysu. To co on odpierdalał przez te kilka dni przed tym? Jest jakieś streszeczenie?
pijacko-psychozowy posting na insta o nieszczerych ludziach, zaufaniu, jakieś pierdolenie ogólnie
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Czyli w sumie nic szczególnego jak na rapera narkomana.
Awatar użytkownika
chilipvlmer

Post autor: chilipvlmer »

dla mnie przykra sprawa kryzys psychiczny nie ma co cisnac beki, fajnie ze to przekuwa w muzyke lepiej tak niz robic jakis giga chlew na socialach tam wrzucenie zdj tatuazu i kilka slow o falszywych ludziach to tam nic w porownaniu do odklejek ktorzy zaliczaja raperzy zazwyczajxd

nie sluchalem nigdy poza liniami chyba nic bo nie moje klimaty takie spiritual lyrical individual barsy ale niech sie wiedzie
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

z vnmem jest taki problem, że chłop najpierw ma kryzys, a 3 minuty pozniej juz wygrywa zycie

pamiętam wlasnie przytyki do tego były na czuz tu daj najs (ja pierdole, co za tytuł), @Jose pamiętam to spoko tam np. wyjasnił u siebie jak to omawiał
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
chilipvlmer

Post autor: chilipvlmer »

tak juz w zyciu jest ze raz wygrywasz raz nie xD

ale ciezko sie nie zgodzic ze z punktu raperskiego moze wrzucanie na storki wylewow emocjonalnych to srednia sprawa bo dla sluchacza lepiej jak poslucha to w formie muzycznej. gorzej jak doslownie singiel po singlu najpierw wygrywanie a potem przegrywanie bo wtedy zrujnowana jest postac hustlera rapera.

ale ja mam slabosc do emocjonalnych ludzi bo sam tez taki jestem :oops: wiec mi to tam nie przeszkadza, ja z tych ktorym bedoesowskie populizmy sie podobaja
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Piters pisze: 18 maja 2026, 9:51 z vnmem jest taki problem, że chłop najpierw ma kryzys, a 3 minuty pozniej juz wygrywa zycie

pamiętam wlasnie przytyki do tego były na czuz tu daj najs (ja pierdole, co za tytuł), @Jose pamiętam to spoko tam np. wyjasnił u siebie jak to omawiał
takie deklaracje są bardzo typowe dla depresji/kryzysu, paradoksalnie jeszcze bardziej pokazują że gość jest w rozsypce.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Pierdol bookera, skurwiel cię nabiera
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

zuperhero pisze: 18 maja 2026, 10:40
takie deklaracje są bardzo typowe dla depresji/kryzysu, paradoksalnie jeszcze bardziej pokazują że gość jest w rozsypce.
Raczej dla cpuna, gdy ma wahania poziomu kokainy we krwi.

Niech se jeszcze na dupie znak drogi dwukierunkowej wytatuuje, bo po tym, jak go życie wyruchalo nikt nie uwierzy, że tyłek tylko do srania mu służy.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Piters pisze: 18 maja 2026, 9:51 z vnmem jest taki problem, że chłop najpierw ma kryzys, a 3 minuty pozniej juz wygrywa zycie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
erdoj

Post autor: erdoj »

Bardzo mi się podoba ten zabieg stylistyczny, że musiał post nazwać błędnie „story” tylko po to, by linijkę później zrymować to ze „story” XD
Spoiler
A skoro gadam o liczbach to kurwa sprawdzę te story
Sory ten post nie story
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

No kiepski ten freestyle. Może i jakieś emocje w głosie są, ale jakoś chaotycznie napisane, dziwnie poklejone te rymy.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

erdoj pisze: 18 maja 2026, 17:48 Bardzo mi się podoba ten zabieg stylistyczny, że musiał post nazwać błędnie „story” tylko po to, by linijkę później zrymować to ze „story” XD
Spoiler
Sory ten post nie story
Nie chciało mu się już edytować tekstu, to w następnej linijce się poprawił.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
edenmar

Post autor: edenmar »

Odklejki Mesa zabawniejsze. VNN nawet to potrafi zjebać
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

marmolad_k2 pisze: 18 maja 2026, 18:01
erdoj pisze: 18 maja 2026, 17:48 Bardzo mi się podoba ten zabieg stylistyczny, że musiał post nazwać błędnie „story” tylko po to, by linijkę później zrymować to ze „story” XD
Spoiler
Sory ten post nie story
Nie chciało mu się już edytować tekstu, to w następnej linijce się poprawił.
skojarzyło mi się z trackiem autonomia, gdzie coś tam se rapuje, pokracznie, bez sensu, chuj to kogo obchodzi i nagle
Spoiler
dobra kurwa co ja pierdolę
:lol:
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Z fb VNM:
Dlaczego walisz takie żale publicznie?

bo jestem artystą ekshibicjonistycznym emocjonalnie, który opowiada często o tym co CZUJE niezależnie od tego czy czuje radość, nadzieję, szczęście, ukontentowanie, przyjemność czy smutek, żal, pustkę, złość, niesprawiedliwość czy przeżywa żałobę - jednym słuchanie w <Utworach o tym przez co sam przechodzę może pomóc uporać się z ich własnymi problemami lub chociaż dać odrobinę jakiegoś zrozumienia, mentalnej więzi z drugim człowiekiem mimo, że ni znają się osobiście, drugich z kolei to, że tak się uzewnętrzniam na trakach czy w social mediach może wkurwiać, nudzić, może być dla nich żałosne czy populistyczne więc pamiętaj - to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE TWÓJ WYBÓR czy chcesz słuchać tego czym się dzielę w przestrzeni publicznej czy nie, hope that clarifies :)
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Yea, it is clarified right now, dzięki VNM, thanks mejt
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Na chuj twn cwel wytluszcza te wyrazy. CZUĆ to od ciebie chujowym antyflow panie krzywousty. Nie ma dla ciebie RATUNKU w rapie. Jestes turbo chujowy jak silisz sie na uzewnetrznianie w tekstach bo brzmi to strasznie SZTUCZNIE.

V popierdoleniec menel
Ostatnio zmieniony 20 maja 2026, 10:10 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Czemu on się nie zwącha ponownie z mesem ? ten ma dużo mieszkań, to mu może jakaś zniżkę by ogarnął, po koleżeńsku. Potem wspólne ćpańsko i nagrywki dwóch, przegranych przyglupow, albo wspólne storki na IG, oglądałbym
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Mesiwo pogardza tymi, którzy dzieci nie mają, to gdzie się będzie z jakimś Fał en em wytłuszcz wyrazy markerem zadawał
ODPOWIEDZ