VNM
Re: VNM
Bo to biały freestyle a rymy są Olsztynskie częstochowskie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
łatwo mówić w momencie kiedy mes dostaje kieszonkowe od starego, a vnm orze od 1wszego do 1wszegoMoltisanti pisze: ↑17 maja 2026, 22:08 Nie no jaki świadomy xd Chlop daje vibe cyberpunkowego żebraka, te podlizywania sie do losowych tatuażystów, brakowało tam tylko żeby zwracał sie per królu złoty. Chlop ewidentnie czuje że grunt mu sie sypnął pod nogami i w kokainowym szale dosłownie szuka kolegów dla korzysci jak jakiś menel, w miedzyczasie przypominając wszystkim swoim kolegom przez internet, że jak coś to sa jego kolegami i chce na nich moc liczyć. Mesa obserwuje sie z uśmiechem, fała z przykrością.
Z nich dwóch to Mes jest tym świadomym bo odpierdala szajs, budzi się, przypomina sobie ze jest szlachcicem i ma wszystko w pizdzie, Fał przyponina sobie na zejsciu co wrzucil w neta i płacze w poduszkę.
pijacko-psychozowy posting na insta o nieszczerych ludziach, zaufaniu, jakieś pierdolenie ogólniegods bidness pisze: ↑17 maja 2026, 19:55 Pytanie tylko co on odjebał, bo jedyne co się załapałem, to gdzieś wczoraj mi mignął na socialach, że wyszedł właśnie z kryzysu. To co on odpierdalał przez te kilka dni przed tym? Jest jakieś streszeczenie?
- gods bidness
Czyli w sumie nic szczególnego jak na rapera narkomana.
- chilipvlmer
dla mnie przykra sprawa kryzys psychiczny nie ma co cisnac beki, fajnie ze to przekuwa w muzyke lepiej tak niz robic jakis giga chlew na socialach tam wrzucenie zdj tatuazu i kilka slow o falszywych ludziach to tam nic w porownaniu do odklejek ktorzy zaliczaja raperzy zazwyczajxd
nie sluchalem nigdy poza liniami chyba nic bo nie moje klimaty takie spiritual lyrical individual barsy ale niech sie wiedzie
nie sluchalem nigdy poza liniami chyba nic bo nie moje klimaty takie spiritual lyrical individual barsy ale niech sie wiedzie
z vnmem jest taki problem, że chłop najpierw ma kryzys, a 3 minuty pozniej juz wygrywa zycie
pamiętam wlasnie przytyki do tego były na czuz tu daj najs (ja pierdole, co za tytuł), @Jose pamiętam to spoko tam np. wyjasnił u siebie jak to omawiał
pamiętam wlasnie przytyki do tego były na czuz tu daj najs (ja pierdole, co za tytuł), @Jose pamiętam to spoko tam np. wyjasnił u siebie jak to omawiał
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- chilipvlmer
tak juz w zyciu jest ze raz wygrywasz raz nie xD
ale ciezko sie nie zgodzic ze z punktu raperskiego moze wrzucanie na storki wylewow emocjonalnych to srednia sprawa bo dla sluchacza lepiej jak poslucha to w formie muzycznej. gorzej jak doslownie singiel po singlu najpierw wygrywanie a potem przegrywanie bo wtedy zrujnowana jest postac hustlera rapera.
ale ja mam slabosc do emocjonalnych ludzi bo sam tez taki jestem
wiec mi to tam nie przeszkadza, ja z tych ktorym bedoesowskie populizmy sie podobaja
ale ciezko sie nie zgodzic ze z punktu raperskiego moze wrzucanie na storki wylewow emocjonalnych to srednia sprawa bo dla sluchacza lepiej jak poslucha to w formie muzycznej. gorzej jak doslownie singiel po singlu najpierw wygrywanie a potem przegrywanie bo wtedy zrujnowana jest postac hustlera rapera.
ale ja mam slabosc do emocjonalnych ludzi bo sam tez taki jestem
takie deklaracje są bardzo typowe dla depresji/kryzysu, paradoksalnie jeszcze bardziej pokazują że gość jest w rozsypce.
Raczej dla cpuna, gdy ma wahania poziomu kokainy we krwi.
Niech se jeszcze na dupie znak drogi dwukierunkowej wytatuuje, bo po tym, jak go życie wyruchalo nikt nie uwierzy, że tyłek tylko do srania mu służy.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bardzo mi się podoba ten zabieg stylistyczny, że musiał post nazwać błędnie „story” tylko po to, by linijkę później zrymować to ze „story” XD
Spoiler
A skoro gadam o liczbach to kurwa sprawdzę te story
Sory ten post nie story
Sory ten post nie story
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
- igorzastyy
No kiepski ten freestyle. Może i jakieś emocje w głosie są, ale jakoś chaotycznie napisane, dziwnie poklejone te rymy.
- marmolad_k2
Nie chciało mu się już edytować tekstu, to w następnej linijce się poprawił.
skojarzyło mi się z trackiem autonomia, gdzie coś tam se rapuje, pokracznie, bez sensu, chuj to kogo obchodzi i naglemarmolad_k2 pisze: ↑18 maja 2026, 18:01Nie chciało mu się już edytować tekstu, to w następnej linijce się poprawił.
Spoiler
dobra kurwa co ja pierdolę
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Z fb VNM:
Dlaczego walisz takie żale publicznie?
bo jestem artystą ekshibicjonistycznym emocjonalnie, który opowiada często o tym co CZUJE niezależnie od tego czy czuje radość, nadzieję, szczęście, ukontentowanie, przyjemność czy smutek, żal, pustkę, złość, niesprawiedliwość czy przeżywa żałobę - jednym słuchanie w <Utworach o tym przez co sam przechodzę może pomóc uporać się z ich własnymi problemami lub chociaż dać odrobinę jakiegoś zrozumienia, mentalnej więzi z drugim człowiekiem mimo, że ni znają się osobiście, drugich z kolei to, że tak się uzewnętrzniam na trakach czy w social mediach może wkurwiać, nudzić, może być dla nich żałosne czy populistyczne więc pamiętaj - to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE TWÓJ WYBÓR czy chcesz słuchać tego czym się dzielę w przestrzeni publicznej czy nie, hope that clarifies
- scam_sakawa
Yea, it is clarified right now, dzięki VNM, thanks mejt
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Na chuj twn cwel wytluszcza te wyrazy. CZUĆ to od ciebie chujowym antyflow panie krzywousty. Nie ma dla ciebie RATUNKU w rapie. Jestes turbo chujowy jak silisz sie na uzewnetrznianie w tekstach bo brzmi to strasznie SZTUCZNIE.
V popierdoleniec menel
V popierdoleniec menel
Ostatnio zmieniony 20 maja 2026, 10:10 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- igorzastyy
Mesiwo pogardza tymi, którzy dzieci nie mają, to gdzie się będzie z jakimś Fał en em wytłuszcz wyrazy markerem zadawał