Tede
Re: Tede
Typ może kiedyś był talenciakiem ale się zapętlił z milion razy, rondlarze mimo to dalej się tasują pod te wysrywy to wyjebalo mu ego jak balon. Najlepiej obrazowym przykładem upadku tego człowieka jest jego foto z insta które przedstawia jak w 3 lata odeszła od niego cała ekipa.
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

- Cz4rny1337
- Moderator
wixa mi nie przeszkadza, ale tekstowo ten kawalek moze i celny ale przeterminowany w chuj, wynika to pewnie z tego że to "album" z odrzutami, zwaha na ruchy bo Wam rzuci odrzut z Rolsona czy innego Elliminati i bedzie koń walony
teledysk biedny w sumie, mimo poczucia, ze zrobili coś łooo
teledysk biedny w sumie, mimo poczucia, ze zrobili coś łooo

- Bunnymen77
Jakby trwało 2:30 to lepsze od kilku jego płyt i takie 5/10, a tak jest jeszcze gorzej, wracał nie będę.
- sugarhill_notausgang
No nie wiem, u mnie to tak nie działa, jak słyszę, że puszcza jako singiel gówno, to nie będę słuchał później całej płyty, żeby ewentualnie wyłapać coś co nie jest gównem a i kolejnych singli też będę bał się odpalać, w Polsce jest tyle hip-hopu, że naprawdę można się obyć bez sprawdzania czy Tede nagrywa aktualnie techno, disco, pop czy może znowu hip-hop.Cz4rny1337 pisze: ↑27 lis 2019, 8:10zwaha na ruchy bo Wam rzuci odrzut z Rolsona czy innego Elliminati i bedzie koń walony
- przedszkolanek
To jest zastanawiające. Patrząc kto przychodzi na jego koncerty - same małolaty, połowa dziewczyn. Typ gra głównie po klubach z muzyką elektroniczną umiejscowionych na jakichś wsiach typu Energy. Upodabnia się typ do Qbika. Dla mnie to już ta sama półka - prosta i głupia rozrywka w konwencji rap. Przecież dla niego największym sukcesem jest jak sala leci z nim kurwa Bielyje nosyKillerCroc pisze: ↑26 lis 2019, 13:28 Ja nie wiem dlaczego kariera tego człowieka się dalej tak prężnie rozwija? Kto tego słucha?
- Cz4rny1337
- Moderator
Problemem dlaczego Tede nie serwuję nam dobrej jakościowo muzyki jest prosty, nic nie musi byle co nagra ludzie i tak tego słuchają i kupują te jego płyty, koncerty gra ciągle pięniążek się kręci i jest dobrze. Hajp mocno spadł ale jeszcze nie na tyle by przyłożyć się i stworzyć coś dobrego vide Elliminati.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
-
frontkick
Nie no on właśnie miał parcie żeby na Karmagedonie zrobić dobre numery, koncerty gra ale musi jeździć po wiochach najgorszych i na pewno jakoś zajebiście to mu to nie pasuje już
imo jego proces twórczy jest zjebany, sam przyznawał niejednokrotnie że wygląda to tak że bierze Rick Ross instrumental z jutuba, nagrywa pod to numer i potem Michu musi to wszystko zremiksować, nwm imo jakby usiedli i spróbowali zrobić coś razem od podstaw to efekty byłyby lepsze, SKRRRT tak nagrali i to była w miarę dobra płytka w porównaniu do wszystkiego co nastąpiło potem
Lol Karmagedon w sumie spektakularna porażka, tyle szumu i pierdolenia jaka to nie będzie kontrowersyjna płyta a skończyło się na nazwaniu Weny cipą, Rychu i Numer olali zaczepki, może chociaż Marta Linkiewicz sie poczula urażona po tym jak weteran polskiego rapu nagrał o niej całą zwrotkę
imo jego proces twórczy jest zjebany, sam przyznawał niejednokrotnie że wygląda to tak że bierze Rick Ross instrumental z jutuba, nagrywa pod to numer i potem Michu musi to wszystko zremiksować, nwm imo jakby usiedli i spróbowali zrobić coś razem od podstaw to efekty byłyby lepsze, SKRRRT tak nagrali i to była w miarę dobra płytka w porównaniu do wszystkiego co nastąpiło potem
Lol Karmagedon w sumie spektakularna porażka, tyle szumu i pierdolenia jaka to nie będzie kontrowersyjna płyta a skończyło się na nazwaniu Weny cipą, Rychu i Numer olali zaczepki, może chociaż Marta Linkiewicz sie poczula urażona po tym jak weteran polskiego rapu nagrał o niej całą zwrotkę
- marco_pantani
- zemsta1kadluba