Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
W kadrze Japonii zabraknie... Mitomy z Brighton. tacy silni są czy inny powód?
- ConeyIsland
O cholera, dzieki umknelo mi to
coooo, ja się teraz jorgnąłem że Grizou zakończył karierę reprezentacyjną w 2024 i to nie będzie jego 'last dance'
odechciało mi się im kibicować
odechciało mi się im kibicować
yer a wizard, Harry
pamiętam moją rozmowę z kolegą @Leaf, który jakieś 10 lat temu mówił, że skoro czarni zdominowali wiele sportów gdzie siła i wytrzymałość jest kluczowa, to piłkę też zdominują
mój argument był taki, że chuja zdominują, bo piłka to coś więcej niż zapierdalanie i przepychanie się
myliłem się
mój argument był taki, że chuja zdominują, bo piłka to coś więcej niż zapierdalanie i przepychanie się
myliłem się
no niestety braki w myśleniu często mozna nadrobić zapierdalaniem i przepychaniem sie dlatego czarni nie są bez szans
- qualite_de_schizoide
Zdziwiłem się że kante powołali skoro kopie gdzieś w Arabii
Ale w sumie to dobrze bo będzie można śpiewać klasyk
NGOLO NGOLO KANTE
NGOLO NGOLO KANTE
lol, ale repra francji ma być argumentem na korzyść tej tezy, czy co? to oczywiste, że francuski i angielski futbol to będzie postępujące murzynowo w najbliższych latach bo tylko oni wychodzą na dwór kopać gałe, a biali siedzą i oglądają twitcha
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
On gra w Turcjiqualite_de_schizoide pisze: ↑15 maja 2026, 17:33 Zdziwiłem się że kante powołali skoro kopie gdzieś w Arabii
NGOLO NGOLO KANTE
- qualite_de_schizoide
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Chciałem się pobawić jak kiedyś z albumem od Panini, ale daję sobie spokój jak ta banda chuja tam nie jedzie.
nie no, dobra. Dobra nutka, ale pod absolutnym warunkiem, ze to wersja na meksykanskie stadiony, a nie main theme na Mistrzostwa Swiata. Chociaz tam tez wolalbym uslyszec mariachi, a nie Shakira x Burna Boy majacych karaibskie brzmienie. W USA powinni dac numer z beat switchem oddajacym vibe West Coast vs East Coast. I to mialoby sens, zamiast odmrazac Shakire przy okazji MS i jeszcze bardziej spierdolic klimat nadchodzacego turnieju. To nie RPA.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Daj to był taki chiński sprzedawca jaj.
Ney z powołaniem
Joao Pedro : (
Niech Tuchel jeszcze Palmera nie powoła a tym bardziej Colwilla to Chelsea będzie przemocna w przyszłym sezonie
Ostatnio zmieniony 18 maja 2026, 23:32 przez potter, łącznie zmieniany 3 razy.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Danilo, Alex Sandro, Fabinho
co to kurwa jest
11 może jakąś złożą sensowną, ale żeby potem zmiany robić jak się coś odjebie to już nie będzie komu wejść szczególnie w defensywie
11 może jakąś złożą sensowną, ale żeby potem zmiany robić jak się coś odjebie to już nie będzie komu wejść szczególnie w defensywie
To może być prawda. Ale i tak trzymam za nich kciuki.
ale skład węgla i papy jak na brazylię, gdzie te czasy, że połowa ich składu to były pojeby na literę r, no nie wiem czy carletto ugotuje z tego coś więcej niż tradycyjny ćwierćfinał i odpadnięcie z jakąś losową europejską drużyną
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)