[serial][Amazon Prime Video] The Boys (2019 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
nobezprzesady
Re: [serial][Amazon Prime Video] The Boys (2019 - )
Dwa poprzednie mi się bardzo podobały odcinki, w tym było kilka fajnych momentów, ale ogółem nuda i w sumie chyba najsłabszy w tym sezonie. Jeśli chcieli stonować nastrój przed jakąś totalnie chaotyczną końcówką, to jednak przesadzili.
Spierdolili ten serial niesamowicie, soldierboy tego nie ratuje, humor już nudny i powtarzalny, akcja się wlecze i przez 5 sezonów chlopacy nawet nie zblizyli sie do powstrzymania homelandera, nie mam pojęcia jak oni mogą to zakończyć z klasą w ostatnim odcinku.
Mimo wszystko to na co napisalem wyzej mozna przymknąć oko, ale to co oni zrobili w tym sezonie z Homelanderem to chuj im do dupy, no kurwa z jednej z najlepszych i najbardziej charakterystycznych postaci w histori seriali do jakiegos nieznosnego zaplakanego ciumcioka co zachowuje sie jak jakis saturn tyle ze z mocami.
Dobrze, ze Rogen nie spierdolil The Invicible, oby nie spierdolil Studia to wybaczę mu the Boysow, nawet jak final będzie porazka, a zapowiada sie ze będzie
Mimo wszystko to na co napisalem wyzej mozna przymknąć oko, ale to co oni zrobili w tym sezonie z Homelanderem to chuj im do dupy, no kurwa z jednej z najlepszych i najbardziej charakterystycznych postaci w histori seriali do jakiegos nieznosnego zaplakanego ciumcioka co zachowuje sie jak jakis saturn tyle ze z mocami.
Dobrze, ze Rogen nie spierdolil The Invicible, oby nie spierdolil Studia to wybaczę mu the Boysow, nawet jak final będzie porazka, a zapowiada sie ze będzie
Skonczyłem oglądać to z końcem trzeciego sezonu, warto wracać?
zachowaj dobre wspomnienia bo potem równia pochyła
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No i po finale
Spoiler
pizda straszna i bardziej to gromkopierdne niż przemówienie czarnego kapucyna. Dużo lepiej gdyby skończył się na 3 sezonie a tak rozwlekli to o jeszcze 2 zupełnie niepotrzebnie.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
nobezprzesady
Spoiler
Fajne w sumie zakończenie, liczyłem wprawdzie na coś totalnie innego (będąc pewnym, że ostatni odcinek to nuda przed burzą), ale zaskakująco fajnie siadło i miałem po obejrzeniu zaskakująco feelin good mood, czego totalnie się nie spodziewałem i w życiu po The Boys bym nie oczekiwał, ale przyjemne uczucie.
chujowe zakończenie jak i cały sezon
akurat los, który spotkał HL fajny, ale to jak zostało to przedstawione to tragedia
jest taki plakat promujący ten sezon, oficjalny, gdzie Homelander sobie wisi w kosmosie i patrzy na Ziemię, gdzie wybucha atomówka... niezły bait
akurat los, który spotkał HL fajny, ale to jak zostało to przedstawione to tragedia
jest taki plakat promujący ten sezon, oficjalny, gdzie Homelander sobie wisi w kosmosie i patrzy na Ziemię, gdzie wybucha atomówka... niezły bait
niesamowite gówno, szacunek że im się udalo zrobić tak chujowy sezon
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
budżet sezonu to dofinansowanie z pfronu