Gry Wyścigowe
Moderator: con shonery
Re: Gry Wyścigowe
No klasyczna ewolucja, ale czy to źle. Mnie ta seria dosyć szybko nudziła, ale setting jest taki, że bym pograł w to chuj i pewnie nie tylko ja tak myślę.
mnie te nowe horizony nudzą przez zbyt szybką progresję, bo po godzinie grania mamy już dojebane wozy S2. pierwsze dwie części, a zwłaszcza 1 były lepiej wyważone i można się było przywiązać do samochodu. w fh5 gram tylko w rivals z ziomkami, jebac ta nudna pustynie
- Rozpierdalator
No to właśnie tutaj chyba już tak nie będzie bo będą te badge jak w FH1
Gram sobie właśnie i bardzo mi się podoba ta część, mapa sto razy lepsza niż nudny Meksyk.
MalinowyJogurt 2
- zemsta1camzata
Przy Game passie trzeba dopłacić 259, żeby dzisiaj zagrać 
-
genocidegeneral
bardzo dobrze, jeszcze day one patch na premierę dla biedaków powinien się wypierdolić na mordę i zresetować progres jak to było przy outlawsach
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
byle do 16 i #jedziemy
Na razie jak dla mnie najlepsza w historii, a później czwórka.
pograłem wczoraj 2h i jest dobrze, jeździ się lepiej niż w piątce, faktycznie bliżej temu do Motorsport. za to dialogi strasznie krindzowe pg friendly jak zwykle, trzeba wyciszyć od razu
co do progresji to ja polecam jeździć autami maksymalnie z klasy A, robię tak od czwórki i imo najlepsza zabawa w tym. Nie ma przymusu robić wyścigów w S1/S2
co do progresji to ja polecam jeździć autami maksymalnie z klasy A, robię tak od czwórki i imo najlepsza zabawa w tym. Nie ma przymusu robić wyścigów w S1/S2
W ogóle sporo wyścigów na początku stawia ograniczenia, np auta terenowe max klasa A, świetnie się dzięki temu przechodzi kolejne wyścigi, jest spora różnorodność. Ta mapa jest też dojebana do eliminatora, jednego już wygrałem
złota opaska jest, level 130 jest, świetna zabawa jest 
MalinowyJogurt 2
Też Wam zrywa połączenie jak checie dołączyć do jakichś zawodów online? Nie wiem ocb, ale normalnie mam neta, a w grze jest problem. 
są jakieś ścigałki na ps5 w których nie ścigamy się super-sportowymi / stuningowanymi autami, tylko jakimiś starymi złomami?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- zemsta1camzata