Drake - ICEMAN (2026)
Re: Drake - Iceman (15/05/2026)
Props za zamieszanie. Przebiłem się przez całość i jeden fajny album by z tego zrobił. Wyjebać to rnb, te cykające tak samo paździerze i przeruchane wieśniackie lupowanie i może dałbym okejkę.
Te jego RnB jest jednak najgorsze. Ale ja ogólnie gardzę tym gatunkiem. No i gościnki to te same ciumcioki w kółko.
Te jego RnB jest jednak najgorsze. Ale ja ogólnie gardzę tym gatunkiem. No i gościnki to te same ciumcioki w kółko.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Będą deluxy tych płyt? Jak myślicie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
niesamowite, ze gosc nagral tyle teledyskow i trzy albumy, kiedy ciezko jest przejsc przez trzy pierwsze numery z albumu ICEMAN. Oczekiwania olbrzymie jak zawsze, niemilo zawiedziony jak zawsze. Czas wrocic do starych materialow i zbierac mane, aby sprobowac przesluchac calosc. Ale nie wiem, chyba trzeba byc psychofanem jegomoscia lub miec sprzet za kilkanascie klockow i sluchac na gondoli w Venice, zeby to sie udalo. Juz pomijajac proste fakty, ze nad tym albumem pracowal pewnie caly sztab profesjonalistow. I ten gosc ma miec wlasne radio w GTA VI? Chyba z kompilacja starych nutek.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- StartedAsAYoungin
Włączyłem pierwszą płytę i wytrzymałem z 5 nut tego syjonistycznego slopu dla gojów. Jedna dobra nuta z tych 5 to ta z sexy redd i to tylko przez sampel. Chyba się starzeje, bo od tego gowna wolałem sobie włączyć podcast wojenne historię, żeby nadrobić stracone szare komórki na początku dnia.
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
rollout był zajebisty myślałem, że dowiezie a tu niestety straszny syf, nie da się tego słuchać
- qualite_de_schizoide
Też nie czaję po co tyle zamieszania próbował robić jak i tak produkt końcowy w postaci muzyki to syf
Drake w 2026? Murzynie proszę
Drake w 2026? Murzynie proszę
Ślizgawka hejtuje wiec jest spora szansa ze mi to siądzie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Te dwa pozostałe albumy zajebiste
Props za drop 3 płyt podzielonych klimatem - mam dwie do słuchania bez skipow i jedną, na którą zmieścił cały ten syf, którego u niego nie znoszę, z paroma wyjątkami - na tę chwilę 4 bangery
Props za drop 3 płyt podzielonych klimatem - mam dwie do słuchania bez skipow i jedną, na którą zmieścił cały ten syf, którego u niego nie znoszę, z paroma wyjątkami - na tę chwilę 4 bangery
Props dla Drake pare wpadlo no i jebac sezonowcow 
No i ten iceman najbardziej rapowy jedt mówicie? Bo na rnb wykładam
Up. Nie wiem. Dla mnie proporcje podobne. Może to drugie trochę bardziej żywe wiksiarsko.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- ALeJazdaID
OCENA ALBUMU ICE MAN DRAKE
Czułem się jak bym siedział w kawiarni i popijał jakąś dziwną kawe na mleku chuj wie jakim.
I taki klimacik pubu bilardowego gdzie se pijesz jakiegoś drinka i grasz w bilki.
Wiadomo coś o bogu coś o śmierci, że spoczywajcie w pokoju itp.
O sukach też musiał nawinąć chuj wie czemu ale tak musi być(chyba dawno dobrze nie dupczył, albo kutas mu nie stoi bo w końcu ice man).
Coś tam jeszcze pierdolił ale chuj wie co po innym języku.
Free Palestine itp.
Album oceniam 7/10, miało być 6 ale może jak czegoś spokojnego będę chciał posłuchać to se puszcze.
Czułem się jak bym siedział w kawiarni i popijał jakąś dziwną kawe na mleku chuj wie jakim.
I taki klimacik pubu bilardowego gdzie se pijesz jakiegoś drinka i grasz w bilki.
Wiadomo coś o bogu coś o śmierci, że spoczywajcie w pokoju itp.
O sukach też musiał nawinąć chuj wie czemu ale tak musi być(chyba dawno dobrze nie dupczył, albo kutas mu nie stoi bo w końcu ice man).
Coś tam jeszcze pierdolił ale chuj wie co po innym języku.
Free Palestine itp.
Album oceniam 7/10, miało być 6 ale może jak czegoś spokojnego będę chciał posłuchać to se puszcze.
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
iceman mocne guwno nie dla cweli, bity dobrzE NAKURWIAJA a te dwa albumy w domu przeslucham ale cos czuje, ze sa mid i wszystko co dobre puscil na ajsmena
pilkarz
Future na feacie a thuggera nie ma 
Iceman idealny do auta albo na siłkę, pięknie nakurwia praktycznie nonstop. A te dwa pozostałe albumy mi nie podeszły jakoś na razie. Trochę nie ten mood, wolę posłuchać znowu Icemana.
W drodze do pracy średnio mi to podeszło. Odpalę później blanta i posłucham na spokojnie, chociaż boję się że mogę usnąć 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Dodano po 28 minutach 28 sekundach:
Shabang jest moim numerem jeden na ten moment. Zajebiste flow tam ma, no i te adliby Migosów.
No zaczyna mi się wkręcać ten album. Już się przestawiłem chyba trochę z boom bapu.
Rozkminiacie co się stało, że Future switch sides i znowu nagrywa z drizzym?
Rozkminiacie co się stało, że Future switch sides i znowu nagrywa z drizzym?